φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από 'petros' »

perazzi33 έγραψε:diskolo epixirima me etsi thermokrasies........oxi omos akatorthoto ;)
exo to select sporting2 topcoated 18.7 me signiture chokes......tou dokimasa
tis cheditte JK6 34-n6 k JK6 36gr - n3 sti defteri choke 4 - 3

file mou stamatoun pano sto toixo :!:
σε ευχαριστω φιλε perazzi33 αλλα τις δοκιμασα περσι και κλωτσανε πολυ στη ζεστη μιλαμε για βαθμο να εχω μωλοπες στον ωμο. Το πρωι που εχει λιγη δροσια κατι γινετε. Δεν ξερω εαν και το οπλο σου ειναι και εσενα πολυ συγκεντρωτικο.Τα τσοκ που Χρησιμοποιω ειναι 4-3 και εχω κανει πολυ μακρινες βολες με διαφορα φυσιγγια.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Φιλε με όπλο 28 και αυλους 18,7 εγω χρησιμοποιώ στη φασσα

NOMBEL SPEED 34 gr
Gm3 33 gr της Νομπελ
Tecna PM 40
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Anthimos έγραψε:Φιλε με όπλο 28 και αυλους 18,7 εγω χρησιμοποιώ στη φασσα

NOMBEL SPEED 34 gr
Gm3 33 gr της Νομπελ
Tecna PM 40
καλημερα φιλε Anthime
Εαν ειναι για την πρασσινη NOMBEL SPEED 34 gr δεν ξαναβαζω τετοιο φυσιγγιο στο οπλο μου.
Να σου πω το γιατι. Περσι στο κυνηγι του λαγου επεξα 1 λαγο στα 15-18μ και η ζημια που του εκανε ηταν μια τρυπα λιγο πιο μεγαλη που το νομισμα των 2 ευρο.
Χωρις παρεξηγιση μπορει να φταιει και το οπλο οπως ειπα ειναι πολυ συγκεντρωτικο ακομα και με 4-3 τσοκ.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

'petros' έγραψε:
Anthimos έγραψε:Φιλε με όπλο 28 και αυλους 18,7 εγω χρησιμοποιώ στη φασσα

NOMBEL SPEED 34 gr
Gm3 33 gr της Νομπελ
Tecna PM 40
καλημερα φιλε Anthime
Εαν ειναι για την πρασσινη NOMBEL SPEED 34 gr δεν ξαναβαζω τετοιο φυσιγγιο στο οπλο μου.
Να σου πω το γιατι. Περσι στο κυνηγι του λαγου επεξα 1 λαγο στα 15-18μ και η ζημια που του εκανε ηταν μια τρυπα λιγο πιο μεγαλη που το νομισμα των 2 ευρο.
Χωρις παρεξηγιση μπορει να φταιει και το οπλο οπως ειπα ειναι πολυ συγκεντρωτικο ακομα και με 4-3 τσοκ.
:D :lol: Χειμωνα ουτε γω την παιζω φίλε
Μες την πυρα εν απιστευτο φυσιγγιο ομως ειδικα στη φασσα που θέλει φατσια καλη να ππεσει :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
perazzi33
Full Member

Δημοσίευση από perazzi33 »

'petros' έγραψε:
perazzi33 έγραψε:diskolo epixirima me etsi thermokrasies........oxi omos akatorthoto ;)
exo to select sporting2 topcoated 18.7 me signiture chokes......tou dokimasa
tis cheditte JK6 34-n6 k JK6 36gr - n3 sti defteri choke 4 - 3

file mou stamatoun pano sto toixo :!:
σε ευχαριστω φιλε perazzi33 αλλα τις δοκιμασα περσι και κλωτσανε πολυ στη ζεστη μιλαμε για βαθμο να εχω μωλοπες στον ωμο. Το πρωι που εχει λιγη δροσια κατι γινετε. Δεν ξερω εαν και το οπλο σου ειναι και εσενα πολυ συγκεντρωτικο.Τα τσοκ που Χρησιμοποιω ειναι 4-3 και εχω κανει πολυ μακρινες βολες με διαφορα φυσιγγια.
Αγαπητε petro, χρησιμοποιω το ιδιο οπλο και πραγματικα δεν εχω τετοιο προβλημα.....με 4-3!
Δοκιμασα σε πολλη ζεστη και τις Rottweil 32gr κοκκίνες n.5 με πολυ καλα αποτελεσματα στο 4 για βολες μεχρι 35μ.
και το μαυρο της EXTRA 33.5gr n.4 στο 3 choke για πιο μακρινες. Εκανα πολυ καλες βολες χωρις κλωτσημα ;)
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

γεια σας παιδια χεραιτω....ειμαι κατοχος ενος miroki mk70 sporting κκαι μοθ εχοθν προτεινη για μετα τες 8 της εξης χαρτουτσιες θα ηθελα τη αποψη σας?nober sport 206 formula 33g kai extra tiger 30g....
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

stelios25 έγραψε:γεια σας παιδια χεραιτω....ειμαι κατοχος ενος miroki mk70 sporting κκαι μοθ εχοθν προτεινη για μετα τες 8 της εξης χαρτουτσιες θα ηθελα τη αποψη σας?nober sport 206 formula 33g kai extra tiger 30g....
Ε ΣΤΕΛΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΚ70 . ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ . ΜΕΝ ΑΚΟΥΕΙΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ . ΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 32 - 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΖΙΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΜΑΘΚΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΝΑ ΠΕΣΕΙ . ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΡΟΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ SAGA EXPORT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΛΙΝΗ ΤΑΠΑ 5 ΝΟΥΜΕΡΟ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕXTRA 33.5 ROYIAL ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 . ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ . ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ROTWWEIL 34 ΓΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟS JK6 34 GR, THΣ CHEDITTE ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ FIOCHI
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

νταξη φιλε σε ευχαριστω....αποφασισα ενα παιξο τη gem 30 g οπως περσι στο περτικο και ειχα αριτα αποτελεσματα ωσπου ακουης πελανισκης
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

stelios25 έγραψε:νταξη φιλε σε ευχαριστω....αποφασισα ενα παιξο τη gem 30 g οπως περσι στο περτικο και ειχα αριτα αποτελεσματα ωσπου ακουης πελανισκης
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ .
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”