ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
ALEXIS
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 2 ΟΠΛΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Πανικος Setter έγραψε:χθες απίστευτη μέρα με αρκετά πουλιά όπου τα περισσότερα δεν έδιναν χέρι , η σκύλα διαλυμένη από τα πολλά εμπόδια και την άπνοια άργησε να αντιληφθεί το πρώτο περδίκι , όταν σήκωσα το όπλο το σταμάτησε ένα κλαδί και έφυγε άπαικτο , ευτυχώς δεν έχασα την ψυχραιμία μου γιατί στα επόμενα 30 μέτρα άρχισαν να φεύγουν από παντού , πανικός :mrgreen:
ακόμα σκέφτομαι το μέρος και σηκώνεται η τρίχα μου , περισσότερο θύμιζε ορειβασία παρά κυνήγι
κάτι μου θυμίζουν τούτα τα βουνά λιγο πιο κάτω έτσι :?: :?: :?:
EPANIEL POWER
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Γνωριζεται ποσες αδειες ανανεωθηκαν φετος??
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:χθες απίστευτη μέρα με αρκετά πουλιά όπου τα περισσότερα δεν έδιναν χέρι , η σκύλα διαλυμένη από τα πολλά εμπόδια και την άπνοια άργησε να αντιληφθεί το πρώτο περδίκι , όταν σήκωσα το όπλο το σταμάτησε ένα κλαδί και έφυγε άπαικτο , ευτυχώς δεν έχασα την ψυχραιμία μου γιατί στα επόμενα 30 μέτρα άρχισαν να φεύγουν από παντού , πανικός :mrgreen:
ακόμα σκέφτομαι το μέρος και σηκώνεται η τρίχα μου , περισσότερο θύμιζε ορειβασία παρά κυνήγι
ΠΑΝΙΚΟ....ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ 15 ΣΕ ΣΤΑΜΑ....ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΝΗΓΙ....ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1-2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ....10'
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

pavlos έγραψε:Γνωριζετε ποσες αδειες ανανεωθηκαν φετος??
42,000

http://www.philenews.com/el-gr/koinonia ... -to-kynigi
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο φίλε!!!
Τα πράγματα είναι ετσι ακριβώς όπως τα λέτε!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ειδικα οταν εισαι στην κορυφη τζιαι θωρεις κατω εν σε κανει το κωλοχαρτο! :lol:

Τα αρβυλα πρεπει να βυζακωνουν πας τες πετρες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΘΜΕ ΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 Τ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑ 5 ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΑΥΡΟΤΣΙΚΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ 2Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

παιδες χαιρετω
τελικα η κατασταση με τους κλουβατζιες εγινε αηδια! σημερα ετυχε να παω μονος μου κυνηγι μιας και αργησα. πηγα στην περιοχη Μαχαιρα οπως παντα. το βουνο που πηγα κανονικα θελει ατομα αλλα ειπα να παω και ό,τι γινει. ξεκινησα απο ανατολικα και μετα απο αρκετο ποδαροδρομο και αναβαση μιας και δεν εχει προσβαση με δρομο. γυρισα δυτικα-αυτη η πλευρα εχει δρομο 200 μετρα περιπου χαμηλοτερα. ταυτοχρονα ειδα ενα αυτοκινητο να ξεκινα και να φευγει προς την κατευθηνση που πηγαινα. μετα απο 10 λεπτα ειδα οτι δυο κυριοι ειχαν σταθει μες τον δρομο και με παρακολουθουσαν. καταλαβα πως περιμεναν περκιμον γυρισω κανεναν περτικο προς τα κατω και ειπα ΟΚ αφηστα πλασματα να καμουν το δικο τους(απο οσο μπορουσα να δω ηταν και καποιας ηλικιας). οι τυποι ομως δεν μετακινουνταν ουτε χιλιοστο. εκατσα κι εγω 5 λεπτα περκι αντραπουν και φυγουν. τιποτε! τελικα ξαναξεκινησα και αν θελετε το πιστευετε παρακαλουσα να μην βρω τιποτε και να φυγω να τελειωνουμε. το πραγμα ομως παραγινε γιατι ο ενας πηρε το αυτοκινητο και προχωρουσε και ο αλλος περπατητος παραλληλα με εμενα μες τον δρομο λες και ειμασταν φιλοι και πηγαιναμε μαζι. νευρα πολλα αλλα δεν τους ειπα τιποτε. παρακαλουσα να ντραπουν και να φυγουν. τιποτε! τελικα στο σημειο που περιμενα πως θα τους βρω πεταχτηκε μια αγελη περτικους 30 και βαλε σε δυο δοσεις μαλιστα. τελικα ευτυχως οπως τους πιεσα ολοι πηγαν μπροστα και μονο ενας κατω τον οποιο δεν καρπωθηκαν. ειδα που πηγε η αγελη αλλα εκατσα και δεν με σηκωνε ουτε φορκλιφ! εμεινα εκει πολλη ωρα και οι αλλοι απο κατω να χασκουν και να περιμενουν αλλα δεν εφευγα με τιποτε! μαλλον αρρωστησα τελικα γιατι ημουν φιτιλλι και εκατσα στο αγιαζι αλλα χαλαλι!!! εφυγαν μετα απο μιση ωρα και βαλε. βρηκα το κοπαδι ξανα.
λοιπον, εχω πασαρει πολλες φορες θηραμα σε γνωστους και αγνωστους και μου εχουν πασαρει επισης αλλα τουτο ηταν αλλο πραμα!!! πως θα μπορουσα εγω να σεβαστω τουτους τους ανθρωπους που μπορει να ειχαν και τη διπλασια μου ηλικια? και το χειροτερο?!τι κυνηγους εχουν παραδωσει στην κοινωνια??? τα παιδια τους σιγουρα κυνηγουν καπως παρομοια ή και χειροτερα!!! τους περτικους τουτων των κατσαβραχων δεν τους αξιζει τετοιο κυνηγι!!! θελει γερα ποδια, πνευμονες και κουραγιο για να τους κοντεψεις! ειπαμε εισαι καποιας ηλικιας ή μπορεις και απλα βαριεσαι σταθου 1-2 ατε 5 λεπτα περκιμον εν η τυχη σου σημερα αλλα οχι να πηγαινουμε και μαζι παγανια!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

το απόγεθμα με τα σκυλιά φέρμας πήγα για περδίκια σε περιοχή κοντά στην Λεμεσό. Με το που παρκάρω βλέπω ένα κοπάδι να πετάει απο απαγορευμένη να κάθετε επιτρεπόμενη. Τους άφησα κανένα 15αλετο να ανέβουν πάνω και μετά πίσω τους. Δύο πολύ ωραίες φέρμες η μία μπλόκαραν τα σκυλιά το πουλί και το έστρεψαν πρός το μέρος μου -πολύ κοντινή βολή head shot ΄το άλλο σέκκο και ένα μακρινό που προσηκόστηκε κουτσόφτερο. Το βρήκαν οι σκύλοι περίπου 200 μέτρα πιό κάτω. όλα αυτά σε 2 ώρες αμμά σε θέλει λίο ανταμοίβει σε καλά!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”