Σωστα αλλα επισης σημασια εχει να υπαρχει ενα συστημα διαχειρισης που να προσφερει αρκετο θηραμα. Το να πηγαινεις κυνηγι να παιζεις δυο πουλια και να σταματας δεν ειναι ο τροπος να διαχειριστης το θηραμα και σιγουρα ειναι εις βαρος της ποιοτητας του κυνηγιου. Χρειαζομαστε ναι ποιοτητα, αλλα σιγουρα και η ποσοτητα πρεπει να ειναι αρκετη για να μπορει να λεγετε κυνηγι και οχι περιπατος στη φυσηistriano ® έγραψε:Αριστε υπεροχο το αρθρο σου.
Συναδελφοι, προσεξτε εκει που γραφει ο Αριστος για την ελλειψη κυνηγετικης παιδειας με τα γνωστα συνεπακολουθα.
Και εγω αυτο λεω εμμεσος ομως με πιο καυστικο τροπο. Οποταν δεν ειναι θεμα αζουλας η' πουζας. Ουτε σημασια εχει τι θηραμα κυνηγας. Σημασια εχει νασε κυριος και να μπορεις να ελεγχεις τις ορμες σου
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
- kypros
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- APOLLON_1
σήμερα πήγα για λαγό και "περδικο" αλλα αντί αυτού έπαιξα 1 "φραγγολινα" θηλύκια και 7 τσίκλες 5 "μαυροπουλους" και 2 τσίκλες παντος αν επαιζα που το πρωι τσικλες ηταν να πιασω το λιγοτερο καμια 25αρια πολλα πουλια σημερα
EPANIEL POWER
- giorgos80
πραγματι πολυ τσιχλονι σημεραAPOLLON_1 έγραψε:σήμερα πήγα για λαγό και "περδικο" αλλα αντί αυτού έπαιξα 1 "φραγγολινα" θηλύκια και 7 τσίκλες 5 "μαυροπουλους" και 2 τσίκλες παντος αν επαιζα που το πρωι τσικλες ηταν να πιασω το λιγοτερο καμια 25αρια πολλα πουλια σημερα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- cynergy
- Full Member
Εγω σήμερα δεν πήγα λόγο δουλειάς αλλα ήμουνα συνέχεια με το τηλέφωνο στο χέρι όλοι μου έλεγα το ίδιο πράγμα "πολλες τζικλες".Στα Λευκαρα έδρασαν τα μηχανουθκια απο τους κρεατοσυλλεκτες και του νηστικους
dont shoot fast...shoot good
- spyrosspyrou851
Συμφωνώ, άρκησα σήμερα να τες παίκσω μήπως τζιαι πετακτεί κανένας πέρτικος. Ούλλα τα περτίτζια επετάσσουνταν που τα 2 χλμ ή αν τα σηκώναν άλλοι μεσούρανα έρκουνταν πάνω μου. Έπιασα τελικά μια μαυρότζικλα.giorgos80 έγραψε:πραγματι πολυ τσιχλονι σημεραAPOLLON_1 έγραψε:σήμερα πήγα για λαγό και "περδικο" αλλα αντί αυτού έπαιξα 1 "φραγγολινα" θηλύκια και 7 τσίκλες 5 "μαυροπουλους" και 2 τσίκλες παντος αν επαιζα που το πρωι τσικλες ηταν να πιασω το λιγοτερο καμια 25αρια πολλα πουλια σημερα

-
- Full Member
σημερα χωρις υπερβολη ειδα τισ πιο πολλες τσικλεσ στη ζωη μου...δεν ξερω αν επαιξαν οσεοι εσταθηκαν δεν ξεερω αν εκαμαν περασμα στα καρτερια παντος μεσα στα πευκα οπου και αν επερπατηαα εφαραζαν τσικλες..επετουσαν εκαθουνταν στα δεκα μετρα ππαστον πευκο καο μετα σαν τις γαληνες που .προστα μου εξαναφαραζαν..ειχεε πολλες φορες που ειδα να πετουν και 3-3 5-5..πανω που εσκεφτομουν ν α παω για τσιταστρο...την τεταρτη αν ειναι ετσι πολυ πιθανον να το κανω
-
- Full Member
Σημέρα περιοχή Φυλλάνη ειδα καμια 60-70 τσικλες πολλη πραμα ομωσ ηταν μεσουρανες
Επεξά 17 τραχιλες
Επεξά 17 τραχιλες
- Γιατρός
- Full Member
-
- Full Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΣΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΚΥΠΣΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ.ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΣΜΟΣ 4 ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ 2 ΤΣΙΧΛΕΣ
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Τα νερα φαινεται δεν ηταν αρκετα για να στησει το χωμα εντουτοις καλα περασαμε κ σημερα..περιμενω καποιον κυριο να βαλει την φωτο του πρωινου
τελικα η Κυπρος εν μιτσια κ ο κοσμος του φορουμ πολυς..
Απογευματινη καρπωση ακομα 2 περδικια
Sent from my iPhone using Tapatalk

Απογευματινη καρπωση ακομα 2 περδικια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.