φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
pant
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από pant »

Γειά σας παιδιά,

Με 5 φυσίγγια όλα και όλα που πάιξαμε τα συμπεράσματα δεν νομίζω να είναι αντικειμενικά.

Η τρίτη φάσσα που έπαιξα ήταν το highlight της ημέρας. Ώρα 3.00, απόσταση 50 μέτρα choke 2 ή 3/4.
Σκότωμα --> Άπνους, που σημαίνει ο πιό αιφνίδιος θάνατος.
Φυσίγγιο --> Ιδιογώμοση με D20 - Ζiplast. Νο 5.

Οι άλλες δύο με RC JK6 T3.

Χαιρετώ,
Παντελής
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Eπήρα την ποιο κάτω πληροφορία και την αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται. Μπήκα στην ιστοσελίδα του GORILLA SHOOTS (http://www.gorillashoots.gr/epikoinonia.php) για να μελετήσω αυτά τα νέα φυσίγγια που μου ανέφερε ένας γνωστός στην Ελλάδα που τα χρησιμοποίησε και μου είπε πολύ καλά λόγια. Πάντως από τις πληροφορίες που δίνουν στην σελίδα τους και με παραδείγματα από κατανομές σε στόχους για όλα τα φυσίγγια τους και με διάφορες αποστάσεις με έχουν εντυπωσιάσει και πιστεύω ότι είναι αρκετά σοβαρή και μελετημένοι. Πάντως αξίζει το κόπο να την επισκεφθείτε. Λοιπόν ρώτησα το τμήμα επικοινωνιών της εταιρείας με email τη εξής. Ενδιαφέρομαι να μάθω ποιο φυσίγγιο μου συστήνεται για κυνήγι φάσας το καλοκαίρι σε θερμοκρασίες 35β σε α) Υγρό καιρό β) ξηρό καιρό. Και η απάντηση τους ήταν… Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα φυσίγγια μας. Το GORILLA shoots 34 gr νομίζω ότι θα σας καλύψει και στις δυο περιπτώσεις μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φυσίγγια της εταιρείας μας.

Αν γνωρίζει κάποιος αν αυτά τα φυσίγγια κυκλοφορούν και στη Κύπρο να μας πληροφορίσει πού μπορούμε να τα βρούμε.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

εχω Winchester select sporting 28'' Αυλοι 18,7 πολυτσοκ
εαν ξερει καποιος να μου πει τι φυσιγγια να χρησιμοποιω στη Φασσα
ευχαριστω.....
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
perazzi33
Full Member

Δημοσίευση από perazzi33 »

diskolo epixirima me etsi thermokrasies........oxi omos akatorthoto ;)
exo to select sporting2 topcoated 18.7 me signiture chokes......tou dokimasa
tis cheditte JK6 34-n6 k JK6 36gr - n3 sti defteri choke 4 - 3

file mou stamatoun pano sto toixo :!:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

perazzi33 έγραψε:diskolo epixirima me etsi thermokrasies........oxi omos akatorthoto ;)
exo to select sporting2 topcoated 18.7 me signiture chokes......tou dokimasa
tis cheditte JK6 34-n6 k JK6 36gr - n3 sti defteri choke 4 - 3

file mou stamatoun pano sto toixo :!:
EΛΛΗΝΙΚΆ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ.......................
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

γεια σας εχω στη κατοχη μου ενα miroku mk70 sporting 18.5>μπορειται να μου πειτε φυσσιγγια να χρησιμοποιησω?
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

απεκτισα ενα beretta ultralight ξερεις κανεις τι φυσικια καλοκαιρινα του καθοντε?.αυλοι 18.5 28 ιντσων
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

miky55 έγραψε:απεκτισα ενα beretta ultralight ξερεις κανεις τι φυσικια καλοκαιρινα του καθοντε?.αυλοι 18.5 28 ιντσων
ΤΟ ΠΡΩΙ SAGA 32 EXPORT ΤΤΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΕ ΑΣΥΖΗΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 . ΜΕΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ 30 ΓΡ EUROPA KOKKINH KAI 34 GR HEAVY 5 NOYMERO . KAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ . ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ADMIN ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ RC 32 SPORTING 6 NOYMEΡΟ . ΟΛΟΧΡΟΝΑ
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

πετε μας τζε καμια για miroku?:)περκι πεσει καμια φασσα
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Stelio,

Να υποθέσω ότι είσαι κάτοχος Miroku - οπόταν φίλε, ξέρεις από πρώτο χέρι ότι σχεδόν όλες οι χαρτούτσιες κάμνουν μιά χαρά. Δεν είναι τόσο η μάρκα του όπλου όσο οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν την δεδομένη στιγμή. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι πάντα να θυμάστε τις συνθήκες που επικρατούσαν όταν μια χαρτούτσια σας άφήνει ευχαριστημένους. Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά μας.

Κυνήγισα με διάφορα όπλα, άλλα με στενούς αυλους, καποια με διευρημένους fix και multi choke - ανακάλυψα ότι περισσότερο ρόλο παίζουν οι καιρικές συνθήκες παρά το όπλο. Π.χ. η πάφος λόγω μορφολογίας απο περιοχή σε περιοχή οι καιρικές συνθήκες(ατμοσφαιρικές κυρίως) διαφέρουν. οπόταν την ίδια μέρα την ίδια ώρα το ίδιο όπλο, ο ίδιος κυνηγος το ίδιο πουλί, στην ίδια απόσταση αλλά διαφορετική περιοχή - εκεί την διαφορά καθορίζει το καταληλότερο φυσσίγιο για την κάθε περιοχή σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν- υγρασία, ζέστη, κρύο, υγρός/ξηρός καιρός, εαν φυσά κτλ.

Λένε ότι φυσσίγια με διβασική πυρίτιδα είναι πιο σταθερά και δέν επιρεάζονται τόσο απο τις καιρικές συνθήκες όσο αυτά γεμισμένα με συμβατικές πυρίτιδες.

Αλλά φίλε μου επειδή ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η ψυχολογία το καθενός απο εμάς την δεδομένη στιγμή, και σίγουρα η εμπιστοσύνη σε ένα φυσσίγιο βελτιώνει την ψυχολογία μας, να σου πώ τι φυσσίγια βρήκα ικανοποιητικά με το δικό μου Miroku - 18.7 αυλοί ΜΚ10 Sport 28"

Saga field - no 5
Saga Heavy no 3,5,6,7
Europa Victory 30gr no 5,6,7
Viictory Concorde 4,5,6
Olympia Gem 35gr no4
Extra Mini 29gr no 4
Extra baby 28.5gr no6
Starlight Europa 32gr no 4
Express Supreme Competition 32gr no5
RC Sporting 32gr no 6
Europa Rocket 29gr no 4

Βλέπεις σου έχω γράψει 11 διαφορετικά φυσσίγια, και ακόμα μπορώ να σου γράψω άλλα τόσα - η ουσία είναι το κάθε ένα στην κατάλληλη στιγμή. Φυσικά είναι γελίο να πέρνεις μαζί σου τόσα διαφορετικά είδη -(αν πάρεις π.χ 2 πακέτα απο το κάθε ένα σημαίνει ότι πάμε με 2 κάσιες τουλάχιστο κάθε φορά!!) Διάλεξε 3-4 το πολύ και κανεί. Σιγά να μήν αχόνεσαι και να συγχίζεσαι τι να παίξεις κάθε μια ώρα! Εγώ πλέον πέρνω 2-3 είδη μαζί μου και ότι κάτσει - μακάρι να έχει θύραμα και να την βάλω πάνω. άμαν είναι εντός βολής πούποτε έν πάει!!!! Για να καταλάβεις, μία μέρα νόμιζα ότι είχα μια συγκεκριμένη χαρτούτσια μέσα στο όπλο μου της οποίας είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Έρχεται μία φάσσα εντελώς οριακά, σκοπεύω - μπάμ και έκαμε την μάτσιες που λέμε!! Λέω και εγώ "ε καλό άμαν έβρεις την χαρτούτσια που κάμνει κουμπάρε εν γλιτώνει τπτ"! Ανοίγω το όπλο πέρνω τον κάλυκα να βάλω πίσω στο γελέκο - δεν αφήνω ποτέ κάλυκες χαμέ - και βλέπω ήταν μια Victory Compak 24gr n0.9.5 η οποία ξέμεινε στο γελέκο από το σκοπευτήριο!!!! - Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”