Nitro 27

Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: Nitro 27

Δημοσίευση από giorgos80 »

panikos747712 έγραψε:Φιλε για μενα προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα φυσιγγια.ειδικα με το emilio rizzini που ηταν καπος ιδιοτροπο με τα φυσιγγια αυτο το φυσιγγιο δεν ελεγε ποτε οχι οταν τοσα και τοσα φυσιγγια δεεενννν....... βεβαια λογο κρισης τωρα δεν χρισημοποιω τοσο ακριβα φυσιγγια αλλα το θεωρω απο τα καλυτερα
http://www.gamaliel.com/RemingtonSTS/re ... shells.asp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

virtualgreek έγραψε:Άλλες οι Nitro 27 της Αμερικανικής αγοράς και άλλες οι Nitro 27 της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η πρώτη κατασκευάζεται από την ίδια την Remington στο Άρκανσας των Ηνωμένων Πολιτειών και η δεύτερη κατασκευάζεται για λογαριασμό της Remington από το εργοστάσιο της Baschieri Pellagri στην Ιταλία.

Σ.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ
ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ ΛΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΙΝΑ 11/8 ΟΖ ΔΗΛ 32ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΓΙΝΑΛ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕ ΝΟ 71/2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ,ΕΙΝΑΙ 70ΜΜ ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ
ΤΟ ΕΖΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β&Π ΙΤΑΛΙΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ Β&Π ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ REMINGTON EINAI ΜΕ ΚΑΛΥΚΑ
GORDON SYSTEM ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

απο τα καλητερα φυσιγγια που εχω δοκιμαση!μικρους κραδασμους,αρκετα γρηγορο αλλα παντος καιρου!
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Για να μεν έχουν χαρτούι μέσα μάλλον ή δεν έχουν υπόθεση ή είναι παντως καιρού :shock: ;)
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

mouzouris έγραψε:Για να μεν έχουν χαρτούι μέσα μάλλον ή δεν έχουν υπόθεση ή είναι παντως καιρού :shock: ;)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΝΩΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΝ ΜΗΛΙΟΣ
ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟΣ ΒΑΛΛΕΙ ΧΑΡΤΟΥΙ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Nitro 27

Δημοσίευση από Γιατρός »

mouzouris έγραψε:Για να μεν έχουν χαρτούι μέσα μάλλον ή δεν έχουν υπόθεση ή είναι παντως καιρού :shock: ;)
Χαρτί υγείας;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

ALEXIS έγραψε:

αλεξη και εγω οταν επερνα φυσιγγια του μηλιου "τα παλλια" και εβλεπα το χαρτακι επεριπεζα και ελεγα εντα μαλακιεσ γραφει ολαν εμα την πεξω τουτην που λαλει πρωι-κρυο μεσ τον αερα εθα καμνει? οταν δουλεψα καποια απο τα παλλια παρουτια που εβαζε(δεν βαζει τα ιδια) καταλαβα οτι τζινο το χαρτουι εν γραφει μ******ς και ουτε το εγραψε ετσι.... οσοι δουλεψαν τουτα τα παρουθκια πιστευκω εθα αφισβητη κανενασ οτι το νικε εν τελειο μεσ το αερα ι το ανιγκρινα δουλευκει τελεια στην υγρασια
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

nike powder έγραψε:
ALEXIS έγραψε:

αλεξη και εγω οταν επερνα φυσιγγια του μηλιου "τα παλλια" και εβλεπα το χαρτακι επεριπεζα και ελεγα εντα μαλακιεσ γραφει ολαν εμα την πεξω τουτην που λαλει πρωι-κρυο μεσ τον αερα εθα καμνει? οταν δουλεψα καποια απο τα παλλια παρουτια που εβαζε(δεν βαζει τα ιδια) καταλαβα οτι τζινο το χαρτουι εν γραφει μ******ς και ουτε το εγραψε ετσι.... οσοι δουλεψαν τουτα τα παρουθκια πιστευκω εθα αφισβητη κανενασ οτι το νικε εν τελειο μεσ το αερα ι το ανιγκρινα δουλευκει τελεια στην υγρασια
Εν κουβέντες τούτα.
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

nike powder έγραψε:
ALEXIS έγραψε:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ F2 ΣΕ 32GR ΜΕ ΤΤΑΠΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Ειναι οπως τα λεει ο Αλεξης το φυσιγγιο αυτο το επαιζα πολυ συχνα πριν τωρα πιο αραια :cry: (λογο τιμης) ειναι οριτζιναλ αμερικανικο ειναι 32γραμμαρια χαμηλο καλυκα εχει νουμερο σκαι 7 1/2 αμερικανικο αν δεν κανω λαθος 6 1/2 ευρωπαικο ειναι πολυ γρηγορο φυσιγγιο εχω να πω μονο τα καλυτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panikos747712 την 09 Νοέμ 2013, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”