ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ ΜΕ ΠΟΙΝΤΕΡ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
miky55

Re: ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ ΜΕ ΠΟΙΝΤΕΡ

Δημοσίευση από miky55 »

kostas DMK DOG FOOD έγραψε:ego pantos protimo 200 kai mpastarto kai na xero tous gonis oti therizoun para katharoaimo kai na einai mono gia to show. :D
καλα ρε φιλε κωστα ποθεν εφκαλες τουντο συμπερασμα οτι ουλλα τα καθαροαιμα που παν σιοου εν καμνουν για βουνο?εγω λεω σου βαρτους καθαροαιμους και τους μπαστσρτους σου και παμε με τα δικα μου εξω να δεις.εν το μεταξυ εμαλλιασε η γλωσσα του ατμιν να σας λαλει να γραφετε ελληνικα .εν ελληνικη σελιδα ενεν κρικινκλισ.
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

τουτες οι κουβεντες που λεει ο συγκεκριμενος φιλος ειναι κουβεντες που δυστυχως φερνουν την κυνοφιλια στη κυπρο απο 30 χρονια πισω που ειναι στα 40-50 χρονια πισω...

δυστυχως αυτες οι αντιληψεις ειναι και ο λογος που γεμιζουν τα βουνα διαφορους πατσαλους και αδεσποτους σκυλους...δεν θελω να επεκταθω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι θελει πολλλλη αναλυση...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

kostas DMK DOG FOOD έγραψε:dld?
Eν έχει δηλαδή φίλε μου, αν δεν καταλαβαίνεις το λάθος της τοποθέτησης σου και ασχολείσαι και με σκύλους λυπάμαι αλλά εν μπορώ να σου το εξηγήσω.

Γεια χαρά

Υ.Σ: Κοπέλια εν νομίζω να αξίζει τωρά να αρχίσουμε αντιπαράθεσε για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

Exeis dikaio file mou oti poulas ftina ta katharoaima giavto kai den evala timi sta drahthaar giati otan exeis kala katharoaima den ta extimoun.o kosmos theli mouxti na pari kai skilo giavto to eipa oxi giati ipotimo ta katharoaima.
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

file miky 55 den leo oti ta katharoaima pou pane show den kanoun gia vouno giati kai ego kinigo me katharoaima d,drahthaar ta opoia perno kai show. avto poy eipa einai oti para gia ena skilo poy einai mono gia show kalitera diastavromeno tou vounou.iparxoun exereta zoa katharoaima ta opoia vazoun pollous diastavromenous kato alla mathete na ektimate ta zoa sas kai oxi na mou leei o filos prin oti vriski katharoaima 300 euro pou evtasa men pleon.kano kai ego gennes katharoaima kai xero ti travoume.
lusso
Full Member

Δημοσίευση από lusso »

kostas DMK DOG FOOD έγραψε:file miky 55 den leo oti ta katharoaima pou pane show den kanoun gia vouno giati kai ego kinigo me katharoaima d,drahthaar ta opoia perno kai show. avto poy eipa einai oti para gia ena skilo poy einai mono gia show kalitera diastavromeno tou vounou.iparxoun exereta zoa katharoaima ta opoia vazoun pollous diastavromenous kato alla mathete na ektimate ta zoa sas kai oxi na mou leei o filos prin oti vriski katharoaima 300 euro pou evtasa men pleon.kano kai ego gennes katharoaima kai xero ti travoume.
και καλα ρε παρεα ποιος εισαι εσυ να κρινεις και να στιγματιζεις τα κα8αροαιμα σκυλια οτι μονο για show καμνουν και να μπαινει στο φορουμ ο καθε αφελης και να επηρεαζεται που τα γραφομενα σου???
τεκμιριωσε και μετα μιλα. και αν τα καθαροαιμα σου εν για τα κατσαρα και καμνουν μονο για τα show μεν τα ταυτιζεις με τα υπολοιπα καθαροαιμα...... α και η φυλη εννε "σερκουτσι" (ουτε να την πεις εν εισαι αξιος, οχι να πουλησεις κιολας) αλλα σεγκουτσιο ιταλιανο
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Χάλια η κουβέντα!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

τουτο π συμβαινει στην κυπρο εν οντως παραλογο..ο καθε μπασταρτος που κυκλοφορα καπου καποτε εν που καποιο καθαροαιμο που ξεκινησε..το θεμα τι ειναι?οτι ο μπασταρτος που συνηθως εν του κοπαθκιου φκαινει καθε μερα εξω ταχα γινεται καλος..φκαλε εναν καθαροαιμο εξω και να σ πω τι εν να γινει..αλλα η αντιληψη του κυπραιου ετσι ειναι..να ερκεται εναντια στην φυση..ταχα κυνοφιλοι αλλα καταστρεφουν φυλες και κυνηγετικες γραμμες με διασταυρωσεις..εβρεθικε καποιος και ειπε να διασταυρωθει ιχνηλατης με σκυλλο φερμας και πως εκαμε σχιλλους τρατες και που τοτε παει κορδονι..αφου εχεις και καθαροαιμο ρε φιλε πε μου αν θα ετολμουσες σχιλλο που βουρασ και showοπως λαλεις να καμεις ετσι γεννα..αν ναι τοτε εν νομιζω να σεβεσαι καν την φυλη που εχεις..για να μεν θηξουμε το θεμα αδεσποτα..καμνουν πειραματα και επειδη εν καθονται στο αποτελεσμα γεμωνουν τα ορη αδεσποτα μπασταρτα..πε μου ποσουσ μπασταρτους θωρεις πασ το βουνο αδεσποτους και ποσους καθαροαιμους..επρεπε να ηταν οι σχιλλοι πλασματα ομως κ να μας εβαλαν να γεννουμε με καττους..να δουμε την γλυκα..
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Δηλαδη αν πιασω μιαν ΦΕΡΡΑΡΙ τζαι βαλω της λάστιχα του DEFENDER μπορω να πάω Jamboree στο Τροοδος ουλλον χωματοδρομους ή αν διασταυρωσω Σεγκουτσι με αιγια αλπίνα εκτος που λαους εννα πιαννω τζαι γαλα να καμνω χαλλουμια :? :roll: :!: :!: :!: :!: :!:

Αιώνες ενασχόλησης μερακληδων κυνοφιλων για καθαροαιμα ζωα ισοπεδονουμεν τους εις νησον Κυπρο!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενα του kostas DMK DOG FOOD και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα, δεν συγκρίνει τα ημίαιμα με τα καθαρόαιμα αλλά τα ελεγχόμενα ημίαιαμα με κάποια καθαρόαιμα που δεν έτυχαν της κατάλληλης εκπαίδευσης για βουνό, που δεν ξέρουν να δουλεύουν έστω και αν το έχουν στο αίμα τους.
πχ Αγοράζω ένα Κουρτσχααρ και το έχω από 2 μηνών, όλοι ξέρουμε τι δυνατότητες έχει αυτό το σκυλί στο βουνό αλλά και τι αδυναμίες, όταν ο εκπαιδευτής αφήσει αυτές τις αδυναμίες να υπερισχύσουν ή όταν δεν διώξει τους τυχόν φόβους του σκυλιού, τότε ο σκύλος δεν θα ξέρει που παν τα 4 του και έτσι εσύ απλα θα λες ότι έχεις ενα Κουρτσχααρ και όχι ενα καλό Κούρτσχααρ.

Εγώ ξέρω ανθρώπους που έχουν ημίαιμα (ελεγχόμενα) τα οποία αποδίδουν εξαιρετικά στο κυνήγι επειδή έτυχαν της κατάλληλης εκπαίδευσης, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν αποδίδουν το ίδιο με τα καθαρόαιμα κάτω από τις ίδιες συνθήκες
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”