ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Γιατρός έγραψε:Και εγώ αν έπαιζα ότι έβρισκα και εσηκώνετουν εν θα είχα τόπο να βάλω τα περτίτζια και φάσσα / τζίκλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο
Τα πράγμα τα δεν είναι καλά και η νοοτροπία δεν αλλάζει τουλάχιστον σε ορισμένες οικογένειες
Δεν γίνεται 10 να χτίζουν και 100 να χαλούν
Να παίζεις ώσπου έρκουνται τι καταλάβεις ρε μακακα. Έσιη τζαι δισκους
Τζαι του χρόνου να παραπονιέσαι όπως το πτούι μα εν έσιη τζίκλες, μα εν περνούν πεζούνια που τα εκάμαμε σιδερένιες
Άτε να μεν συνεχίσω
επεξεργασία Change language

Πες μας πιο είναι το προσωπικό σου κότα (quota) , για τζικλες και φάσσες για να δούμε αν έχουμε τεράστια απόκλιση :)
Open mind for a different view.
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

prwth kiriaki.jpg
A KYRIAKH
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Γιατρός έγραψε:Και εγώ αν έπαιζα ότι έβρισκα και εσηκώνετουν εν θα είχα τόπο να βάλω τα περτίτζια και φάσσα / τζίκλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο
Τα πράγμα τα δεν είναι καλά και η νοοτροπία δεν αλλάζει τουλάχιστον σε ορισμένες οικογένειες
Τζαι του χρόνου να παραπονιέσαι όπως το πτούι μα εν έσιη τζίκλες, μα εν περνούν πεζούνια που τα εκάμαμε σιδερένιες
Άτε να μεν συνεχίσω
Η πλακα ολη / το τραγικο της ολης υποθεσης ειναι οτι ουλλη δαμεσα δκιαβαζουντα, αλλα το 99% το χαβα του αφου ειμαστε σε περιοδο κυνηγετικης "πανδαισιας". Ποσταρει με στομφο και καμαρι τα μεγαλα νουμερα της καρπωσης του!!!

Μετα και το τελος της τζικλας, αυτο το 99% θα φωναζει και θα σιηζει τα υματια ( μαγιο) του, γιατι οι λαθροθηρες αλωνιζουν και η θηρα κοιματε, οι αλουποι και η ποντικα καμνουν θραυση.

Ε ναι εισαστε μαλακες
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

IMG_0129.JPG
A ΤΕΤΑΡΤΗ
ΑΝΑΜΙΣΗ ΟΠΛΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

istriano ® έγραψε:
Άτε να μεν συνεχίσω
Η πλακα ολη / το τραγικο της ολης υποθεσης ειναι οτι ουλλη δαμεσα δκιαβαζουντα, αλλα το 99% το χαβα του αφου ειμαστε σε περιοδο κυνηγετικης "πανδαισιας". Ποσταρει με στομφο και καμαρι τα μεγαλα νουμερα της καρπωσης του!!!

Μετα και το τελος της τζικλας, αυτο το 99% θα φωναζει και θα σιηζει τα υματια ( μαγιο) του, γιατι οι λαθροθηρες αλωνιζουν και η θηρα κοιματε, οι αλουποι και η ποντικα καμνουν θραυση.

Ε ναι εισαστε μαλακες
Φανο νομιζω εισαι υπερβολικος με τα ατομα εδω... Εν νομιζω να εχει κανενα που καμνει υπερβολες. Αν καποιος ηβρε και επεξε 4,5 περδικια η δεκα φασσες επιε κυνηγι ο ανθρωπος.

Εντ ζε να πηαινουμε περπατιμα μονο....

Δεν ειναι αυτοσκοπος το θηραμα αλλα χωρις καρπωση στη εξισωση δεν ειναι κυνηγι, ειναι απλα ενας περιπατος στο δασος. Οποτε μακαρι να βρισκει ο κοσμος να θηρευει και μην αντιδρατε με το παραμικρο. Δεν ειναι το νομιμο κυμηγι που εφερε την κατασταση εδω
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
stelios75
Full Member

Δημοσίευση από stelios75 »

5guns-2nd hunting day!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

kypros έγραψε:
Phinix έγραψε:
kypros έγραψε:Εγω επημενω στη αποψη που ειχα απο τον σεμπεμρβη. Τα περδικια.ειναι πολυ πισω φετος, σε παραξενο σημειο, και πιθανοτατα κατι συμβαινει....ισως η ψευδοπανωλη δεν ηταν μονο στη νεκρη ζωνη;;; η λευκωσια ειναι σιγουρα η χειροτερη επαρχια. Τυχαιο;;;
συμφωνώ και επαυξάνω

Πιστεύω ότι τα περδίκια που απελευθερώθηκαν είναι πολύ μειωμένα (τα μισά το λιγότερο) ισως λόγο οικονομικού, μειώσεις, περικοπές κτλ κτλ

Είναι μια λογική εξήγηση για εμενα

Επίσης οι καρεκλάτοι που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απλά λενε αερολογίες για τους αγριους πληθυσμούς – μακάρι να λέω μ******ς εγώ αλλα πολύ φοβάμαι έχουμε δίκαιο
δεν ειναι θεμα περδικιων απελεθυερωσεις ρε μιχαλη.

εκει που ειχε κοπες με 50 αγρια περσυ το γεναρι φετος εχει κοπες με 15 αντι να εχει τουλαχιστον 80.

ειναι ανησυχιτικο. και χρειαζεται εμπειρια για να αντιληφθεις την μειωση των περδικιων και γνωση ενος τοπου.

παντος ουτε στη επαρχια παφου ουτε στη λευκωσια που κθνηγησα εγω και εμπειστοι φιλοι μεχρι σημερα φανικε να εχει πουλια. πιστευω οτι ειναι πανω απο 40% η μειωση απο περσυ- σε σημεια ασθένειας...
σωστος ο κυριος
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

istriano ® έγραψε:
Άτε να μεν συνεχίσω

Ε ναι εισαστε μαλακες

τωρα να πηγαινω τζινι και να περνω την μηχανη του δισκου μαζι μου
δεν νομιζω να εχει κανενα που παει τζινι για να μαλακιζεται με το αρωμα του πευκου
λαλει και ι παροιμια αν ηταν η αζουλα πουζα
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Πραγματι επουζιασαμε!!!

Κυπρο Μου, μια φωτογραφια απεικονιζει χιλιες λεξεις λενε.

Παντως, που τον Μαρτη ως τον Αυγουστο που θα αρκεψει η φασσα και τριγονι, που θα αρκεψουν τα μοιρολογια, θα σας υπενθιμησω τι συνεβαινε τοτε :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

istriano ® έγραψε:Πραγματι επουζιασαμε!!!

Κυπρο Μου, μια φωτογραφια απεικονιζει χιλιες λεξεις λενε.

Παντως, που τον Μαρτη ως τον Αυγουστο που θα αρκεψει η φασσα και τριγονι, που θα αρκεψουν τα μοιρολογια, θα σας υπενθιμησω τι συνεβαινε τοτε :ugeek:
Φιλε εξακολουθω να μην βλεπω κατι κακο με τις φωτογραφιες. Αν οι φασσες και τα περδικια θηρευονται νομιμα ( και δεν εχουμε λογο να πιστευουμε το αντιθετο) τοτε ολα μια χαρα

Δεν ξιλιφκουντε οι φασσες επειδη επεξε καποιος 10, 20,30 φασσες. Αν ειχε πουλια μια μερα που τις κοφκεις θα παιξεις. Ειναι μες το παιχνιδι μια καθε τοσο και ομορφαινει το κυνηγι.

Αν μιλας για παρανομιες, ειμαι ο πρωτος που θα αντιδρουσα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”