


αμπα και η σκυλλα ενε χαθηκε αλλα εφυε που μονη της με ετσι γαρο μαστρο που ειχε?ANTROS BREDA έγραψε:Να σας πω κάτι που μου έτυχε πριν 4 χρόνια και ακόμα εν τω χονευκο ήταν μες την περίοδο του κυνηγιού και άκουσα από το ράδιο για Σκύλλα που χάθηκε και ότι δίνετε αμοιβή, μετά που 2 μέρες επια κοντά στην περιοχή που είπαν για κυνηγη και ηρτεν κοντά μου μια Σκύλλα ι ίδια με χίλια Ζορκα έπιασα την έβαλα την στο αυτοκίνητο και έπιασα τηλ στο ράδιο να μου δοκούν το τηλ του ανθρώπου, έπιασα το τηλέφωνο ύπατου εν θέλω τη αμοιβή και να ερτη να την πιάσει, τελικά επιρατουτην σπίτι του επειδή ήταν χαλασμένο το αυτοκίνητο του και έφυα ούτε ευχαριστώ εν μου είπε! Αλλά το ωραίο μέχρι να πάω σπίτι επιασαμε τηλέφωνο που την αστυνομία ότι εγώ τον έκλεψα!!!!!
Προσβάλλεις τους γάρους σε παρακαλώisimerinos έγραψε: αμπα και η σκυλλα ενε χαθηκε αλλα εφυε που μονη της με ετσι γαρο μαστρο που ειχε?
Eίναι ο πραγματικός τους εαυτός αυτός δυστυχώς φίλε μουWarrior έγραψε:Κοπελια γραφω σε τουτο το θεμα σχετικα με ενα επεισοδιο που συνεβησε εχτες μπροστα μου πανω στο βουνο για να καταλαβουμε ποσο χαμηλα εχει πεσει το επιπεδο πολλων συνκυνηγων μας αν μπορω να τους αποκαλεσω ετσι.
Κυνηγουσα στην περιοχη παλαιχωριου με την παρεα μου με περδικια με σκυλια φερμας.
Αφου ξεκινησαμε την παγανια μας σε καποια φαση προσπερασαμε μια παρεα λαγοκυνηγων (5 ατομα) των οποιων τα σκυλια δουλευαν εντονα μια μαλαη. Αφου τους προσπερασαμε βρηκαμε ακομα μια παρεα 6-7 ατομων επισης λαγοκυνηγων οι οποια καθονταν σε ενα αμπελι και κουβεντιαζαν μετα απο περιπου 5 λεπτα η πρωτη παρεα καρπωθηκε ενα λαγο. Τοτε αρχισαν τα θεατρα τα ατομα της 2ης παρεας αρχισαν το βρυσιδι προς την πρωτη παρεα για το λογο οτι αφου τελιωσαν απο την μια πλευρα του βουνου προηγουμενως ειχαν προγραμματισει να κυνηγησουν στην αλλη αλλα η 1η παρεα βρισκοταν εκει και ετσι δεν μπορεσαν να κυνηγησουν εκει και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να καρπωθουν ενα λαγο τον οποιο αν δεν ηταν εκει θα καρπωνοταν η δευτερη παρεα της οποιας τα σκυλια ΘΑ τον εβρισκαν ΘΑ τον ξεφωλιαζαν και ΘΑ τον κτυπουσαν αυτοι. Αφου συζητησαν για 5-10 λεπτα εντονα οι 2 παρεες μεταξυ τους σταματησαν και η κατασταση ηρεμησε..........αλλα μετα απο λιγο αρχισε το δευτερο μερος της παραστασης. Τα ατομα της 2ης παρεας ξεκινησαν να μαλλωνουν μεταξυ τους γιατι επρεπε το πρωι να επιλεξουν την αλλη πλευρα του βουνου γιατι τα σκυλια του ενος δεν ηταν καλα γιατι οι σκοποι δεν στεκονταν στα σωστα σημεια γιατι ο ενας απο την παρεα τα ηξερε ολα γιατι....... γιατι........ γιατι..........Το αποτελεσμα εβρισαν μαναες γυναικες ρατσες αποκαλεσαν ο ενας τον αλλο ηλιθιο βλακα και αλλα κοσμιτικα επιπεδα. Ακουσα απειλες μεχρι και οτι θα πυροβολουσε ο ενας τον αλλο και στο τελος πηρε ο καθενας το αυτοκινητο του και εφυγαν (και καλα εκαμαν).
Αλλα ερχομαι και λεω, ισως καπου χαθηκε το νοημα? Τι ειναι το κυνηγι? Ενα χομπυ, ενας τροπος να περναμε ομορφα τον χρονο μας. Δεχομαι οτι για καποιους ειναι ενα αναποσπαστο κομματι της ζωης τους αλλα παντοτε μεσα στα ορια. Δυστυχως η κατασταση για καποιους εχει ξεφυγει και πραγματικα λυπαμαι που τετοια ατομα θελουν να αποκαλουνται κυνηγοι.
Κυνηγι ειναι ο σεβασμος προς την φυση το θηραμα τα σκυλια την ξενη περιουσια και τους συνκυνηγους μου και ΟΧΙ μια ανελεητη μαχη κρεατοσυλλογης μεταξυ μας. Δοξασει ο Θεος κρεας πολλην και μας ερχεται και πιο φτηνα αν το παρουμε απο κρεοπωλειο..