Αρβυλα για κυνηγι
- Anthimos
- Moderator
Re: Αρβυλα για κυνηγι
Με κατευθυνση απο Λακαταμια προς Στροβολο πανω στα φωτα της κληματαριας(Νεο Δημαρχειο Στροβόλου) σρτιφκεις δεξια ( ανατολικα) θα το δεις απεναντι - αριστερα σου ανεβαινοντας την Πειραιώς.Αν ερχεσαι απο Λευκωσια Προς Λακαταμια που τα φωτα αριστερα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Ανθιμε ευχαριστω πολυ!
-
- Full Member
γεια σας θελω να αγορασω καινουργια αρβυλα οσο πιο ελαφρια γινετε αλλα να ειναι και αυθεκτικα η τιμη δεν με ενδιαφερει αλλα να ειναι λογικη εννοιτε
αυτα που εχω ειναι μεν ελαφρια αλλα με προδωσαν στο κυνηγι ανοιξαν απο τα παλγια και εμπαζε νερο
δεν θελω να μαρκα ισως να μην ειναι ολα τις ιδια μαρκας ετσι και τα δικα μου να ηταν κατασκευαστικο λαθος ελπιζω να ειναι ετσι γιατι ειναι γνωστη μαρκα . Τωρα φοραω αυτα της mad
ειναι καλα αλλα ειναι ακρετα χαμηλα

-
- Full Member
FILE MOY NA SOY STILO FOTOGRAFIA ME MONTELLO HIROPIITO SOLA RAFTI KE KOLLITI MAZI POLI ELAFRI KATHARO DERMA ME SOLA KAOUTSIOUK
STILE MOU TO E.MAIL SOU.
TO DIKO MOU INE ALEXISCHR@HOTMAIL.COM
NA SOU STILO 2 MONTELLA NA DIS
STILE MOU TO E.MAIL SOU.
TO DIKO MOU INE ALEXISCHR@HOTMAIL.COM
NA SOU STILO 2 MONTELLA NA DIS
-
- Full Member
Ξέρεί κανένας ποίος φέρνει την Μάρκα Irish Setter άρβυλα στην Κύπρο?
-
- Full Member
ΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΝΑ ΣΑΝΤΑΝΩΘΟΥΜΕΝ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΚΚKILLER έγραψε:Ξέρεί κανένας ποίος φέρνει την Μάρκα Irish Setter άρβυλα στην Κύπρο?
- AndreasDr
Φίλε Ανθιμε είναι Περικλέους, όχι Πειραιός, απλα αμπα και γιρέψει την στο G.P.S και χαθείAnthimos έγραψε:Με κατευθυνση απο Λακαταμια προς Στροβολο πανω στα φωτα της κληματαριας(Νεο Δημαρχειο Στροβόλου) σρτιφκεις δεξια ( ανατολικα) θα το δεις απεναντι - αριστερα σου ανεβαινοντας την Πειραιώς.Αν ερχεσαι απο Λευκωσια Προς Λακαταμια που τα φωτα αριστερα.

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Ε σαντανωσε με ο φιλος, για να ειμαι ειλικρινης αλλα εκαταφερα τα!!AndreasDr έγραψε:Φίλε Ανθιμε είναι Περικλέους, όχι Πειραιός, απλα αμπα και γιρέψει την στο G.P.S και χαθείAnthimos έγραψε:Με κατευθυνση απο Λακαταμια προς Στροβολο πανω στα φωτα της κληματαριας(Νεο Δημαρχειο Στροβόλου) σρτιφκεις δεξια ( ανατολικα) θα το δεις απεναντι - αριστερα σου ανεβαινοντας την Πειραιώς.Αν ερχεσαι απο Λευκωσια Προς Λακαταμια που τα φωτα αριστερα.

- AndreasDr
n3ktar έγραψε:Ε σαντανωσε με ο φιλος, για να ειμαι ειλικρινης αλλα εκαταφερα τα!!AndreasDr έγραψε:Φίλε Ανθιμε είναι Περικλέους, όχι Πειραιός, απλα αμπα και γιρέψει την στο G.P.S και χαθείAnthimos έγραψε:Με κατευθυνση απο Λακαταμια προς Στροβολο πανω στα φωτα της κληματαριας(Νεο Δημαρχειο Στροβόλου) σρτιφκεις δεξια ( ανατολικα) θα το δεις απεναντι - αριστερα σου ανεβαινοντας την Πειραιώς.Αν ερχεσαι απο Λευκωσια Προς Λακαταμια που τα φωτα αριστερα.
Τελικά πια επιασες ρε φιλέ?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Anthimos
- Moderator
Σορρυ φίλε
Περικλεους !!!...........Η πειραιως εν λιο πιο πανω ......απολογουμαι
Περικλεους !!!...........Η πειραιως εν λιο πιο πανω ......απολογουμαι

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!