Winchester Select
-
- Full Member
Re: Winchester Select
egioume parapano ta bmw ke sigekrimena to bmw 750li touto pou exo ego tora asxeto
- kypros
χρυσανθε δεν αμφισβητω οτι οποιονδηποτε μοντελλο και μαρκα μπορει να παρουσιασε καπιο προβλημα κατα καιρους , οπως τα περαζζι που σε ενα μοντελλο επεζαν και οι δυο καννες ή οπως ενα απο τα ακριβα μοντελλα της βερεττα που εβγαλε καπιες πρωτες παρτηδες που η σκανδαλη ηταν πολυ ελαφρια και επαιζε με το αγγιγμα.
εντουτις φιλε ο κανονας ειναι οτι η διαφορα στη τιμη αυτων των ποιο επωνιμων μαρκων οπως τα βερεττα, browning, miroku ktl οφειλεται κιριως στη διαφορα ποιοτητας των κλειδιων του οπλου. αντιιθετα με αυτο που λες εγω μιλωντας με οπλουργους μου ειπαν οτι εαν ολα τα οπλα στη αγορα ηταν βερεττα, browning, miroku δεν θα ειχαμε δουλεια!
η πιθανοτητεσ φιλε να εχεις προβλημα με ενα οπλο αυτων των κατασκευαστων ειναι πολυ μικροτερο παρα εαν παρεις ενα οπλο καποιας μαρκας με κατωτερης ποιοτητας κλειδια (γιατι εκει ειναι η αισθητη διαφορα).
καποιες μαρκες εχουν ονομα, οχι γιατι σκοτωνουν καλυτερα, οχι γιατι ειναι ομορφοτερα, οχι γιατι εχουν καλυτερο μαρκετινγ αλλα γιατι ειναι ποιο ποιοτικα στη κατασευη. Αρα κατα την αποψη μου καλυτερα να δοσεις 500 ευρω περισσοτερα το καιρο που θα παρεις ενα οπλο για να εχει κλειδι browning για παραδειγμα που θα εισαι 99% σιγουρος οτι θα κυνηγισουν και τα παιδια σου μαζι του. θα γλυτωσεις αυτα τα λεφτα 10 φορες στο μελλον.
οπως ειναι οι τιμες τωρα στη αγορα κατα την αποψη ολες οι καλες μαρκες ειναι προσιτες σχεδον για καθε καταναλωτη. δεν λεω οτι δεν εχει πολλες μαρκες με πολυ αξιολογα μοντελλα αλλα θεωρω οτι μετα απο τα μετρα στο κοντακι το δευτερο πραγμα που πρεπει να κοιταξει καποιος σε ενα οπλο πρην το παρει ειναι η ποιοτητα των κλειδιων και της ολης κατασκευης.
εντουτις φιλε ο κανονας ειναι οτι η διαφορα στη τιμη αυτων των ποιο επωνιμων μαρκων οπως τα βερεττα, browning, miroku ktl οφειλεται κιριως στη διαφορα ποιοτητας των κλειδιων του οπλου. αντιιθετα με αυτο που λες εγω μιλωντας με οπλουργους μου ειπαν οτι εαν ολα τα οπλα στη αγορα ηταν βερεττα, browning, miroku δεν θα ειχαμε δουλεια!
η πιθανοτητεσ φιλε να εχεις προβλημα με ενα οπλο αυτων των κατασκευαστων ειναι πολυ μικροτερο παρα εαν παρεις ενα οπλο καποιας μαρκας με κατωτερης ποιοτητας κλειδια (γιατι εκει ειναι η αισθητη διαφορα).
καποιες μαρκες εχουν ονομα, οχι γιατι σκοτωνουν καλυτερα, οχι γιατι ειναι ομορφοτερα, οχι γιατι εχουν καλυτερο μαρκετινγ αλλα γιατι ειναι ποιο ποιοτικα στη κατασευη. Αρα κατα την αποψη μου καλυτερα να δοσεις 500 ευρω περισσοτερα το καιρο που θα παρεις ενα οπλο για να εχει κλειδι browning για παραδειγμα που θα εισαι 99% σιγουρος οτι θα κυνηγισουν και τα παιδια σου μαζι του. θα γλυτωσεις αυτα τα λεφτα 10 φορες στο μελλον.
οπως ειναι οι τιμες τωρα στη αγορα κατα την αποψη ολες οι καλες μαρκες ειναι προσιτες σχεδον για καθε καταναλωτη. δεν λεω οτι δεν εχει πολλες μαρκες με πολυ αξιολογα μοντελλα αλλα θεωρω οτι μετα απο τα μετρα στο κοντακι το δευτερο πραγμα που πρεπει να κοιταξει καποιος σε ενα οπλο πρην το παρει ειναι η ποιοτητα των κλειδιων και της ολης κατασκευης.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
simfono me ton filo ton kypro o papas mou esi to beretta 686 spesial esi re pedia pou ton kero pou eteliose to straton pou to epiase ine 28 xrono to oplo den ise oute miso provli oute to ide oplourgos akoma ke esire ena kontener fousekia ka8e eftomada prin 3 4 xronia ka8e eftomada 3 4 fores tin eftomada skopeftirio.....ke men nomizete pos to sintira ka8arizito mia fora ka8e 2 xronia ke kamia aman fai nera
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ρε παιδιά είπαμε το 100 φορές ως τωρά γράφετε ΕΛΛΗΝΙΚΑaggelos ANO G10 έγραψε:simfono me ton filo ton kypro o papas mou esi to beretta 686 spesial esi re pedia pou ton kero pou eteliose to straton pou to epiase ine 28 xrono to oplo den ise oute miso provli oute to ide oplourgos akoma ke esire ena kontener fousekia ka8e eftomada prin 3 4 xronia ka8e eftomada 3 4 fores tin eftomada skopeftirio.....ke men nomizete pos to sintira ka8arizito mia fora ka8e 2 xronia ke kamia aman fai nera
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Σε μια συζήτηση που είχα με ένα καλό φίλο κάτοχο του συγκεκριμένου όπλου (select light 2009 μοντέλο, ) μου ανέφερε ότι είναι made in Belgium και εγώ του είπα αποκλείεται να είναι Βέλγιο αλλά είναι made in Japan (Browning-Miroku Winchester) και ότι μόνο οι κάννες κατασκευάστηκαν στο Βέλγιο (αυτό το ήξερα γιατί έκανα εκτεταμένη έρευνα αγοράς πρόσφατα γιατί θα πάρω νέο όπλο) Το made in Belgium το γραφει στη κάννη και αφορά αυτή. Στη πλάκα βάλαμε στοίχημα για το που κατασκευάστηκε το όπλο. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μίλησε με το μαγαζί που το πήρε (όχι από το Φρίξο) και τον διαβεβαίωσε ότι είναι made in Belgium όλο το όπλο
.....! Εγώ είμαι σίγουρος αποκλείεται αλλά γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο μιας και στο site της Winchester δεν λέι τίποτα για χώρα κατασκευής; Το ότι δεν είναι επιβεβαιώνεται και από την τιμή που το πήρε (1600) και του το είπα αλλά αυτός επιμένει (all time Κυπραίος
). Του είπα να φέρει τα χαρτιά να δούμε αλλά αυτός επιμένει με αυτό που γράφει στη κάννη. Συνεπώς, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, οη να γίνω και ρεζίλη στο τέλος γιατί ήμουν απόλυτος στη συζήτηση η οποία έγινε ενώπιον κόσμου...!!!!
Ευχαριστώ

Ευχαριστώ
- Dimitris
Φίλε και εγώ νομίζω ότι το όπλο κατασκευάζεται στο Βέλγιο εκεί δηλαδή που κατασκευάζονται και τα Browning αφού συγχωνεύτηκαν με την winchester. Οι δοκιμές γίνονται σίγουρα στο Βέλγιο και ο μηχανισμός επίσης
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
nature έγραψε:Σε μια συζήτηση που είχα με ένα καλό φίλο κάτοχο του συγκεκριμένου όπλου (select light 2009 μοντέλο, ) μου ανέφερε ότι είναι made in Belgium και εγώ του είπα αποκλείεται να είναι Βέλγιο αλλά είναι made in Japan (Browning-Miroku Winchester) και ότι μόνο οι κάννες κατασκευάστηκαν στο Βέλγιο (αυτό το ήξερα γιατί έκανα εκτεταμένη έρευνα αγοράς πρόσφατα γιατί θα πάρω νέο όπλο) Το made in Belgium το γραφει στη κάννη και αφορά αυτή. Στη πλάκα βάλαμε στοίχημα για το που κατασκευάστηκε το όπλο. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μίλησε με το μαγαζί που το πήρε (όχι από το Φρίξο) και τον διαβεβαίωσε ότι είναι made in Belgium όλο το όπλο![]()
![]()
.....! Εγώ είμαι σίγουρος αποκλείεται αλλά γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο μιας και στο site της Winchester δεν λέι τίποτα για χώρα κατασκευής; Το ότι δεν είναι επιβεβαιώνεται και από την τιμή που το πήρε (1600) και του το είπα αλλά αυτός επιμένει (all time Κυπραίος
). Του είπα να φέρει τα χαρτιά να δούμε αλλά αυτός επιμένει με αυτό που γράφει στη κάννη. Συνεπώς, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, οη να γίνω και ρεζίλη στο τέλος γιατί ήμουν απόλυτος στη συζήτηση η οποία έγινε ενώπιον κόσμου...!!!!
Ευχαριστώ
Ειναι κατασκευασμενα εξολοκλήρου στο εργοστασιο της FN στο Βελγιο, η πλατφορμα κατασκευης της βασης και του μηχανισμού ειναι εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας απο τα Ιαπωνεζικα Browning. Τα οπλα ειναι σε σχετικα χαμηλες τιμες γιατι δεν ειναι χειροποιητα αλλα μαζικης παραγωγης. Ο περισσοτερος κοσμος ακουει Βελγιο και νομιζει = Browning B25 χειροποιητο, η μονη σχεση που εχουν ομως ειναι οτι απλα κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο της FN.
-
- Full Member
Φιλε Κυπρο για πιο μοντελλο της PERAZZI λες οτι επεζαν και οι 2 καννες? Γιατι επαθε το ενας φιλος μου, που του εδωσα το οπλο μου να το δοκιμασει πρωτη φορα. Ενομιζα οτι εκαμε κατι λαθος γιατι ηταν εντελως αρχαριος. Για παραδειγμα να τρεμοπαιξε το δαχτυλο του στη σκανδαλη ας πουμε.(?) Μου φανηκε πολυ περιεργο αλλα επειδη δεν μου το εκαμε ποτε εμενα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια!kypros έγραψε:χρυσανθε δεν αμφισβητω οτι οποιονδηποτε μοντελλο και μαρκα μπορει να παρουσιασε καπιο προβλημα κατα καιρους , οπως τα περαζζι που σε ενα μοντελλο επεζαν και οι δυο καννες ή οπως ενα απο τα ακριβα μοντελλα της βερεττα που εβγαλε καπιες πρωτες παρτηδες που η σκανδαλη ηταν πολυ ελαφρια και επαιζε με το αγγιγμα.
- tracker686
- Full Member
φιλε Γιαννη ειχα το winchester select light και το πουλησα φετος ημουνα πολυ ευχαριστημενος γενικως,λακτισμα,στο περπατιτο κυνηγη δεν καταλαμβενες το βαρος του,ΑΛΛΑ ειχα ενα προβλημα τελικα,επειδη ποιο παλια ειχα 4 οπλα πριν το winchester και ηταν ολα με βαρος μεταξυ 3,4 και 3,6 και ξαφνικα επιασα το ελαφρυ 2,6-2,8 δεν θυμαμε ακριβως το βαρος του,ειχα απολιες στην επομηση γιατι εμαθα με τα βαρια οπλα και επιασα το ελαφρυ και δεν μου εκατσε ναστο πω ετσι....Yiannis έγραψε:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ WINCHESTER SELECT ENGLISH FIELD KAI ΓΙΑ ΤΟ WINCHESTER SELECT LIGHT. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΠΟΠΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
απο εκει και περα δικη σου γνωμη Γιαννη,καλες αγορες!!!
- 'petros'
παιδια εγω εχω το Winchester Select Sporting 28",Αυλοι 18.7 απο βελγιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Εχει τωρα 3-3.5 χρονια δεν το αλλαζω.
Παω σκοπευτηριο, λαγο ,φασσα,τζικλα αποτελεσμα? εν παιζεται
Εχει τωρα 3-3.5 χρονια δεν το αλλαζω.
Παω σκοπευτηριο, λαγο ,φασσα,τζικλα αποτελεσμα? εν παιζεται

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»