τα εκτροπα του κυνηγιου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: τα εκτροπα του κυνηγιου

Δημοσίευση από marios10 »

Ειδα πιο περιστατικα εχτες το ενα απεναντι μου και το αλλο σχεδον διπλα..
1
Ξημερωνει το πρωι και η παρεα μας λεμε να παμε που τα αριστερα του ποταμου εμεις γιατι δεξια ειχεν πολλην κοσμο φκενουν το βουνο και ακουμε που απεναντι πας την αντιπυρινικη ετον ετον παει γυριζω και εγω βλεπω την φαση ο παρεας που ηταν πας την αντυπυρινικη περνα ο λαος μπροστα του και συρνει του 2 η 2 επιαν το λιο αλλα ο λαος επιενε και εγιρησε κατω και επιεν πας στο ανθρωπο που εκαμεν παγανια και επαιξεν το και επιαν τα σκυλια του να τον πιασειν....Χωρεις το τυπακι πας την αντυπυρινικη αφινει την καρεκλου του και καμει ενα 100 ουτε ο κεντερης να ηταν και εφωναζεν εν δικος μου εν δικος μου εγω τον επαιξα...Ο ανθρωπος που τον επαιξεν επαλαβωσεν τζαι λαει του ε φιλε αφου ηρτεν πανω μου τζαι επαιξα τον...Λαλει του το τυπακι φερτον και εν δικος ρε κουμπαρε εσπασα τα ποδια του τα 2 και επιεν τριφτος....
Εσυνεχισε το σουσουρο για πολλην ωρα ηρτεν και ο ο παρεας του τυπακι και εμαχουνταν ακουω και τον ανθρωπο να λαλει πιαστον ρε τζαι εσεις ησαστεν ρεζιλι για το τζινι εν ησαστεν κυνηγοι εν κρεατοσυλλεκτες που ησαστεν....
Λαλω και του τζιρι μου πολλα μπραβο στο ανθρωπο ο λαος ηταν ολους δικος του και εδωκεν το σε 2 γαρους..

2
Εφκικα σε μια φαση πας την αντυπυρινικη και εκαρτεν τους αλλους της παρεας να γυρισουν και εμιλουν με ενα συναδελφο και οπως εμιλουσαμε εσικωστικεν ενα περτιζι μεσα στα ποδια μας και λαλω του ανθρωπου παιξετο ρε φιλε .Ο φιλος επαιξεν το και οπως επεφτεν επαιξεν το και ενας που κατω..Εκαταβηκεν ο φιλος να παει να το πιαει και και βλεπει ενα γαρο με ουλοι την εννοια της λεξης παει και πιανει το λαλει ο φιλος ε μαστρε εν δικο μου δε τζαι την τουφεκια που εν που πισω του....Γυριζω και εγω παω κατω και λεω του γαρου ε μαστρε πρεπει να αντρεπεσαι που καμεις τζαι τον κυνηγο....Στο τελος εκρυψεν ο ο ανθρωπος εδωκεν το περτιζι του φιλου και ιπεν του και συγνωμη......
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Μαριε μου, μακαρι να ειναι τουτα....επερνουσε το αγρινο και εσταθηκα και εβλεπα το οσπου να φυγει. Και ακουο θκιο σφυριτες χαμε τζε θωρω ενα γερο εβουραν να το προλαβει και συρνει αλλο θκιο, γεμωνει, συρνει αλλο θκιο....βαλω του τες φωνες....ρε κουμπαρε το αγρινο....τζε γυριζει τζε λαλει μου " μα ενεν λαος ρε...." εφτυχως ηταν 100 μετρα και δεν το εκτυπησε ( ελπιζω) αλλο ποσο γαρος μπορει να γινει καποιος....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σε δασώδη περιοχή απεγκλωβίσαμε κυνηγό από δέντρο την Κυριακή
Φασσοκυνηγός ύψος 1.50 και κρατούσε όπλο 32" και πιάστηκε στα κλαδιά,πόδια στον αέρα κτλ κτλ
προσοχή συναδέλφοι
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Εν τω μεταξύ, σαννα τζαι επολλύναν αρκετά τα σιαχίνια?

Έπαιξα μόνο εγώ 3, τζαι 2 ο παρέας μου....

Ήντα καταπολεμήσεις επιβλαβών κάμνει σιόρ η Θήρα περιπαίζουν μας????

:lol: :roll: :lol: :roll:

:o :shock:

Αστειέφκω ρε..να πούμε τζαι καμιά μαλακία να περάσει η ώρα

.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

κοπελλια επαθατην και εγω με ενα περτιτζι που μου το επιαε ενασ "γεροσ" ενομισετε εν να βαλουμε νου του κοσμου, απου πιαει πιαει τζιε νομιζουν οτι εν να γινουν παραπανω τζινιοι με το να πιαουν παραπανω ενιξερουν τι σιμενει η λεξη "κυνηγοσ" αλλα εν ποτουτουσ που πασιν 2 ωρεσ τι πρωτη κυριακη . και λαλω που μεσα μου μολησ ιδα τζινο το πολεμο που εγινισκετουν τζιε τζινο το παθοσ για να πιασιν ενα κοτοπουλλο, τζινοι ουλλοι οι καφκαεσ που εγινικαν... να περασι τουτι η πρωτη κυριακη να αρκεψουν να πιενουν τζινοι που πραγματικα θελουν να πιενουν τζε τζινοι που πραγματικα αρεσκιτουσ το τζινι. και να μασ παρετισουν τουτοι ουλλοι που επιαν ενα σχιπετο στα 30 τουσ και ενομισαν οτι εγινικαν και οι πασ τζινιοι, γιατι ειχε και τεθκια περιπτωση ατομο που ετζινια μολισ5-6 χρονια να παει να εξιγισει του αλλου που εχει 50 χρονια που τζινια που κριφκουν τα περτιτζια και που θα τα εβρει!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Κοπέλια είναι όλα θέμα παιδείας...
Το ρητό λέει "με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις"

ΔΕΝ μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες, ούτε στους πατεράδες μας, ούτε στους θκιούς μας..
Ακόμα, ΕΛΑΧΙΣΤΟ μπορεί να επηρεάσουμε άτομα έστω 30ρηδες- 40ρηδες..

Όποιος εμεγάλωσε βλέποντας τον πατέρα του να θεωρεί το όριο της απαγορευμένης σαν "τοίχο", θα κάμει το ίδιο..
Ο άλλος που έμαθε να κάθεται συνοδηγός στο βουνό τζαι να του διά το όπλο να παίζει που το αυτοκίνητο..θα συνεχίσει να το κάμνει, και θα το μεταφέρει τζαι στα παιθκιά του...

Στην παρέα μας, δεν διανοείται κανένας να αφήσει κομματούι ασημόχαρτο χαμέ, αλλά οι "γέροι" μας εν θα εμπαιδώσουν ποττέ το να πιάσουν που χαμέ τον κάλυκα τους...
Αλλά ούτε θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τον νόμο, αφού θεωρούν κυνηγετική διαπαιδαγώγηση το να δώσουν το όπλο στα ανήλικα παιθκιά τους να μάθουν να κυνηγούν.
Νομίζω ελάχιστοι που εμάς θα εκυνηγούσαμε σήμερα, αν δεν μας εδιούσαν τα όπλα λίγο οι γονιοί μας...

Που θέλω να καταλήξω? Είναι σε εμάς που εναπόκειται να διδάξουμε τες νέες γενιές, με το παράδειγμα μας, πως θα συμπεριφερτούν... Αν κάτι που κάμνουμε και ξέρουμε ότι είναι λάθος, το κάμουμε μπροστά τους, θα συνεχίσουν να το κάμνουν και οι ίδιοι...

P.S. η κουβέντα με τα σιαχίνια πιο πάνω ήταν αστείον Α! έγραψα το γιατί έχει κάτι τύπους που θωρούμε κάθε χρόνο που κάμνουν σκοποβολή πάνω τους!! αν και μια φορά εγώ εκτύπησα κατα λάθος ένα αρπακτικό γκριζοάσπρο χρώμα, που σηκώστηκε που το χωράφι, ενώ είχε στην περιοχή αρκοπέζουνα, και έμπηξα του την πριν καταλάβω ότι ήταν άλλο πράμα. Έπιασα τηλέφωνο την Θήρα, είπα τους το, και Μπράβο των αθρώπων ήρταν και έδωσα τους το..ήταν χτυπημένη μόνο η γαλάτη τουμ επήραν το στο κέντρο περίθαλψης.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Koutsofteros έγραψε:Κοπέλια είναι όλα θέμα παιδείας...
Το ρητό λέει "με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις"

ΔΕΝ μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες, ούτε στους πατεράδες μας, ούτε στους θκιούς μας..
Ακόμα, ΕΛΑΧΙΣΤΟ μπορεί να επηρεάσουμε άτομα έστω 30ρηδες- 40ρηδες..

Στην παρέα μας, δεν διανοείται κανένας να αφήσει κομματούι ασημόχαρτο χαμέ, αλλά οι "γέροι" μας εν θα εμπαιδώσουν ποττέ το να πιάσουν που χαμέ τον κάλυκα τους...
Εμένα μια ζωή ο πατέρας μου και οι θείοι μου τηρούν κατα γράμμα το νόμο και γενικά η παρέα πο πάμε κυνήγι. Είχαν ένα ελάττωμα όμως. Ουτε χαρτουτζιες εμαζέυκαν ούτε τα άχρηστα αποφάγια εμαζέυκαν. Πριν δύο χρόνια όταν εξεκίνησα να πηαίνω κάθε κυριακή κυνήγι και διαβάζοντας το φορουμ άρκεψα τζαι εμαζευκα χαρτουτζιες τζαι αποφάγια. Εμεινίσκαν τζαι εθορούσαν με όπως τους χάχες. Ρε μα ναμπου καμνεις τζιαμέ ελαλούσαν μου. Δουλεια σας απάντουν. Μια δκυο τρεις στες πολλες αρκέψαν τζαι τουτοι. Επειδή και ο πατέρας μου εν μέλος κυνηγετικού συλλόγου άρκεψα εμουρμούρουν του τζαι γενικά αρκέψαν τζαι οι παλιοί τζαι ψηλο συμμορφονουνται (εννοιείται τζιηνοι που έχουν έστω τζαι ένα κοκκονοσυκο νου.)
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Να σας πω κάτι που μου έτυχε πριν 4 χρόνια και ακόμα εν τω χονευκο ήταν μες την περίοδο του κυνηγιού και άκουσα από το ράδιο για Σκύλλα που χάθηκε και ότι δίνετε αμοιβή, μετά που 2 μέρες επια κοντά στην περιοχή που είπαν για κυνηγη και ηρτεν κοντά μου μια Σκύλλα ι ίδια με χίλια Ζορκα έπιασα την έβαλα την στο αυτοκίνητο και έπιασα τηλ στο ράδιο να μου δοκούν το τηλ του ανθρώπου, έπιασα το τηλέφωνο ύπατου εν θέλω τη αμοιβή και να ερτη να την πιάσει, τελικά επιρατουτην σπίτι του επειδή ήταν χαλασμένο το αυτοκίνητο του και έφυα ούτε ευχαριστώ εν μου είπε! Αλλά το ωραίο μέχρι να πάω σπίτι επιασαμε τηλέφωνο που την αστυνομία ότι εγώ τον έκλεψα!!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

ANTROS BREDA έγραψε:Να σας πω κάτι που μου έτυχε πριν 4 χρόνια και ακόμα εν τω χονευκο ήταν μες την περίοδο του κυνηγιού και άκουσα από το ράδιο για Σκύλλα που χάθηκε και ότι δίνετε αμοιβή, μετά που 2 μέρες επια κοντά στην περιοχή που είπαν για κυνηγη και ηρτεν κοντά μου μια Σκύλλα ι ίδια με χίλια Ζορκα έπιασα την έβαλα την στο αυτοκίνητο και έπιασα τηλ στο ράδιο να μου δοκούν το τηλ του ανθρώπου, έπιασα το τηλέφωνο ύπατου εν θέλω τη αμοιβή και να ερτη να την πιάσει, τελικά επιρατουτην σπίτι του επειδή ήταν χαλασμένο το αυτοκίνητο του και έφυα ούτε ευχαριστώ εν μου είπε! Αλλά το ωραίο μέχρι να πάω σπίτι επιασαμε τηλέφωνο που την αστυνομία ότι εγώ τον έκλεψα!!!!!
:shock: :shock:
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”