ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από gptochos »

spyrosspyrou851 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:και τα παραξενα της χτεσινης μερας
My brother prey :?
Ένα που τα πιο παράξενα πράματα που είδα ήταν εκτές σαν επαρπάτουν έσχει ένα κουμπάρο θωρώ τον σημαθκιάζει τανγκ τανγκ πανω σε ένα θάμνο, λαλώ τζιαι γω νάμπου παίζει τούτος. Σκάι νέφος προς το θάμνο ο κουμπάρος λαλώ μάνταπου γίνεται ρε δαμέ, κάτι πρέπει να έσχει δαμέ. Πάει προς το θάμνο τζαι στρέφεται πίσω στον τόπο του. Έμεινα τζιαι θόρουν τον, αννοίω το όπλο από σεβασμό, λαλεί μου, καλημέρα κουμπάρε, τσιεκκάρω τες χαρτούτσιες μου. Μεν αχόνεσαι έν έσιη τίποτε. :? :?
:shock:
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Ένα που τα πιο παράξενα πράματα που είδα ήταν εκτές σαν επαρπάτουν έσχει ένα κουμπάρο θωρώ τον σημαθκιάζει τανγκ τανγκ πανω σε ένα θάμνο, λαλώ τζιαι γω νάμπου παίζει τούτος. Σκάι νέφος προς το θάμνο ο κουμπάρος λαλώ μάνταπου γίνεται ρε δαμέ, κάτι πρέπει να έσχει δαμέ. Πάει προς το θάμνο τζαι στρέφεται πίσω στον τόπο του. Έμεινα τζιαι θόρουν τον, αννοίω το όπλο από σεβασμό, λαλεί μου, καλημέρα κουμπάρε, τσιεκκάρω τες χαρτούτσιες μου. Μεν αχόνεσαι έν έσιη τίποτε. :? :?

Κατι ειδε και ταραξε στον θαμνο και το μυαλο του πηγε στον λαγο. Το πιο πιθανον να ηταν κανενας σκαντζοχοιρος και σου εριξε την δικαιολογια για να μην εκτεθει
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Μια φραγκολινα το αποτελεσμα της 1ης εξορμησης για μενα.
Ακουσα εξωπραγματικα νουμερα για παρεα που κτυπησε 12 λαγους σε περιοχη που ανοιξε φετος και αλλη παρεα στην ιδια περιοχη 7
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

virtualgreek έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Κατι ειδε και ταραξε στον θαμνο και το μυαλο του πηγε στον λαγο. Το πιο πιθανον να ηταν κανενας σκαντζοχοιρος και σου εριξε την δικαιολογια για να μην εκτεθει
Κοκκινολαιμης :lol: :lol: ....η καμια ποντίκα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Καλησπερα κοπελια μου..Ευτιχως που επιστρεψαμεν ολοι γεροι και δυνατοι στα σπιτια μας αυτο ηταν το παν της εχθεσινης ημερας...
Μπραβο στην καρπωση που ηχαν ολοι οι φιλοι απο το φορουμ..
Η παρεα μας εχθες η παρεα μας εχθες 6 οπλα επαιξαμεν 12 αγρια περτιτζια 1 φασσα και 1 φραγκολινα
Εγω πρωσοπικα επαιξα 1 περτικο + 1 που εχασα το απογευμα αλλα εν πειραζει υγεια + 2 τζικλες το απογευμα
Ειδαμεν και 3 λαγους που εφκαλαν καποιοι διπλα μας και στο 1 που εφκαλαν ηταν να παιξουν ξυλο ακομα λιο...
Το μεγαλυτερο προβλημα εχτες για τους κυνηγους και τους σκυλους ηταν η θερμοκρασια που ηταν στα υψη αθιμηζε παραπανω για αυουστος παρα για νιοβρης...
Λεει οτι θα εχουμε βροχες αυριο ΜΑΚΑΡΙ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
huntingismylife
Full Member

Δημοσίευση από huntingismylife »

Εμεις εxτες 4 καλλικοματα σε περδικια....επερασαμεν ωραια ομως!
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Εγώ εχτές είχα μια παρά πολυ καλή κυνηγετική πρώτη εξορμηση σχετικά με το αποτέλεσμα μου
Το πρωί πανιά για περτικους εσιρα 3 μπικτες σχιπεθκιες πάνω σε περτικους τζε ακόμα 1 κουτσοφτερο
Μετά μες ένα ποταμό εκαλλικωσα 2-3 τζικλες
Μετά από πολλή κουρασι πηγα σπίτι(9:30) και επέστρεψα κατά τες 10
Ξεκίνησα άλλη πανιά
Σε ένα τόπο έπαιξα μια τζικλα τζε όπως επιεννα να την εβρω βρίσκω τον λαό ομπρός μου σικουμενο έτοιμο να σηκωστει
Εν του την εχαρισα επεξα τον που τα 2 μέτρα :-D :-D
Ο πρώτος μου λαός :-)
Το δειλις πανια έπιασα 2 περτικους

Εικόνα

Εικόνα
mikros

Δημοσίευση από mikros »

tooulos96 έγραψε:Εγώ εχτές είχα μια παρά πολυ καλή κυνηγετική πρώτη εξορμηση σχετικά με το αποτέλεσμα μου
Το πρωί πανιά για περτικους εσιρα 3 μπικτες σχιπεθκιες πάνω σε περτικους τζε ακόμα 1 κουτσοφτερο
Μετά μες ένα ποταμό εκαλλικωσα 2-3 τζικλες
Μετά από πολλή κουρασι πηγα σπίτι(9:30) και επέστρεψα κατά τες 10
Ξεκίνησα άλλη πανιά
Σε ένα τόπο έπαιξα μια τζικλα τζε όπως επιεννα να την εβρω βρίσκω τον λαό ομπρός μου σικουμενο έτοιμο να σηκωστει
Εν του την εχαρισα επεξα τον που τα 2 μέτρα :-D :-D
Ο πρώτος μου λαός :-)
Το δειλις πανια έπιασα 2 περτικους
Κολουδιν.... :lol:
Εβελτιωθηκες που περσι...μπραβο σου φιλε μου
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Μα εβελτιωθηκα ετό ήμουν κολοσ τζε έπαιξα τον λαο
Το δειλις εκαλλικωσα ένα περτικο όπως το φάντασμα που μες τη λατζια έπαιξα ένα κουτσοφτερο του θείου μου τζε έπαιξα τζε ένα σικωτο
Αλλά τζικλες εν κουτσιω τίποτε :evil:
Ειδικά τες ρεχτες .... Σηκωτες κάτι κουτσιω ;-)
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Ούτε και εμείς τα πήγαμε άσχημα για πρώτη εξόρμηση.
Τελικός απολογισμός της ημέρας, 3 όπλα 11 φάσσες (2-3 που δεν τις βρήκαμε) – 3 περδίκια – 1 φραγγολίνα και τα υπόλοιπα της φωτογραφίας.
Το παράξενο ήταν οι πολλές φάσσες που χτυπήσαμε χωρίς να τις ψάξουμε αφού κάναμε παγανιά για λαγό, πέρδικες και φραγγολίνες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”