ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
leoourris
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από leoourris »

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΒΑΡΜ ΑΧΙΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΟΠΟΥΣ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

καλημέρα κοπέλια και απο εμένα. Για πρώτη εξόρμηση με τις συνθήκες που επικρατούσαν επιλέξαμε ένα κάπως απομονομένο μέρος για παοφυγεί συνοστισού . Η παρέα τα πήγε πολί καλά 6 άτομα πήραμε 3 λαγούς 17 περδίκια 3 φάσες και ένα ορτύκι κυνηγήσαμε απο τις 06,00-,8,30 /διάλειμμα/ 15,00-17,00. Κατάγγειλα και ένα αυτοκίντο που κυνηγούσε στην απαγορευμένη και το πιάσανε!!! Ευχαριστώ την υπηρεσία. Στην περιοχή Επισκοπή της Πάφου είχε δηλητήρια πέθαναν σκυλιά απο ότι άκουσα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλα τα πηγα χθες για κυνηγι φασσας ωραιος τοπος τεραστιος με λιγους κυνηγους.απολαυσα τουφεκιες σε φασσες σε ολες τισ στασεις οπως τραβερσα βασιλικη πισοκολι ανασκελα παραδοσιακο κτλ :lol: συνολο προσωπικα 6 φασσες 1 περδικι του κιλου αγριο που ηταν σχεδον σχιστο αφου σηκωθηκε απο πανω και ηρθε πλαι μου με ταχυτητα φωτος και σε διλημμα που ηρθα αν ηταν σχιστο η σηκωτο το κτυπησα :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Αλλη μία κυνηγετική περιοδές ξεκίνησε. Φτάνη που είρθαμε καλα σπίτι μας!!!! Φτερα και πέτσες!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Πανικος Setter έγραψε:όταν ακούσετε για τι κάρπωση του γιατρού θα τρέχετε όλοι να διαγράψετε τις φωτογραφείς σας :mrgreen:
λοιπόν κοπέλια ελπίζω να γυρίσαμε όλοι πίσω μαζί με τους σκύλους σόι και αβλαβής και συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας
εγώ πολύ χαλαρά γιατί δεν είχα καμιά διάθεση να καώ περαιτέρω από τον ήλιο , 2 ώρες το πρωί σε περιοχή πού νόμιζα ότι είμαι εγώ και ο κούκος μέχρι που ξαφνικά άρχισα να ακούω μια διάλεκτο τον ζουλού , όσο περνούσε η ώρα περισσότερο
δυνάμωνε η ένταση αυτής τις διαλέκτου ώσπου και είχα οπτική επαφή , 5-6 άτομα σε γραμμή όπου είχαν απόσταση 5 μέτρον ο ένας από τον άλλον χωρίς να έχουν κανένα διακριτικό πορτοκαλί , ούτε καν καπέλο
μπροστά τους μια αγέλη με πάνω από 10 σκύλους και δώστου φωνές και παουρκες ,λες και είχε κανένα λαγό η περιοχή θα έμενε εκεί με το χάος που επικρατούσε , έφυγα για το αυτοκίνητο
το απόγευμα τέσσερις φερμες σένα περδίκι Rambo όπου κατάφερε να ξεφύγει άπαικτο , υγεία :D
Ρε πανικο μονο και μονο που ειπες οτι ταχα θα εκρουζες που τον ηλιο εν σε πιστευκω... ποσο πιο μαυρος εν να γινεις.... ελα πες την αληθεια.... τι εγινε ? :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Μπράβο ρε Κοπέλια.

Πυρίλλα εμείς :D Όπως εβαλα τες χαρτούτσιες έβκαλα τες.

Εχασαμε δκυο λαούς εν μας εδώκαν chance να τους σύρουμε! Εν πειράζει! Εσκέφτουμουν να παω το απογευμα αλλά μετά που την πυρά που έφαα το πρωϊ άλλαξα γνώμη. Επιφυλασσόμαστε για την Τετάρτη αν τα καταφέρουμε να πάμε!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

:? :roll:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Καλημερα Κοπελλια!!
αρχισαμε καλα Απο την πρωτη κυριακη..δεν μπορεις να πεις πως δεν ειχε πουλια.. Ειδα το πρωι 20 περδικια να μπενουν μεσα στην απαγορευμενη, 3 φασσες ψηλα που χρειαζοταν κανονι.. και ενα λαγο στα 300 μετρα..
Το πρωινο επειδη δεν βρηκα τα περδικια εκει αρχισα επεζα τρασηλες σηκωτες!! επεξα 30 + 3 χαμενες!! Εφαν μας η πυρα παντως.. Κυνηγι απο τις 5.30-5.45 μεχρι τις 9-9.15

Μπραβο κοππελια ωραιες Καρπωσεις!!!
stelios75
Full Member

Δημοσίευση από stelios75 »

IMG_0096.JPG
well done!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Καλημερα και απο μενα!! εγω κυνηγησα σε περιοχη οπου περσι ειχαμε την υσηχια μας σε συνορα με απαγορευμενη!!
φετος εγινε της τρελλης! ειρθαν μια παρεα 8 οπλα η ωρα 5 το πρωι και με πολλη θρασος εμπεικαν μες την απαγορευμενη και πραγματικα εκαμναν μαχες!! εν αφηναν τες φασσες να φκουν εξω!! η θηρα αφαντη!! εφυγαν η ωρα 10 αλλα η ζημια που εκαμαν ηταν πολλη!!
τελικα επιασα 6 φασσες εγω και 7 ο συντροφος με το ζορι!! εχασα και 1-2 πουλια ο καθενας λογω δυσβατου!! εγω προσωπηκα εκαλλικωσα :D και 3-4 που τα νευρα μου το πρωι αλλα τι να καμουμε εχει και γαδαρους που χαλουν την εικονα των κυνηγων!!
Υγεια!! επειαμε και ηρταμε καλα!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”