ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Πάνω απ'όλα σοβαρότητα βέβαια.Δυσκολεύρετη όμως στή Κύπρο.
Σοβαρότητα καί σεβασμό στό FORUM πού μας φιλοξενεί καί σε οιονδήποτε άλλο.
Οταν ο άλλος λέει ανακρίβειες αλλά ΔΕΝ το επισημαίνεις γιά τυχόν προσβολή του καί
συνεχίζει να 'πουλά 'πνεύμα τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.Ως εδώ.
Σοβαρότητα καί σεβασμό στό FORUM πού μας φιλοξενεί καί σε οιονδήποτε άλλο.
Οταν ο άλλος λέει ανακρίβειες αλλά ΔΕΝ το επισημαίνεις γιά τυχόν προσβολή του καί
συνεχίζει να 'πουλά 'πνεύμα τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.Ως εδώ.
-
- Full Member
Ο μόνος που έχει έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού σε αυτό το θέμα είσαι εσύ.
Ο μόνος που ειρωνεύεται και πουλάει πνεύμα σε αυτό το θέμα...πάλι είσαι εσύ.
Τελικά λίγη αυτοκριτική και αυτογνωσία δεν βλάπτει.
Καλά και ασφαλή κυνήγια.
Ο μόνος που ειρωνεύεται και πουλάει πνεύμα σε αυτό το θέμα...πάλι είσαι εσύ.
Τελικά λίγη αυτοκριτική και αυτογνωσία δεν βλάπτει.
Καλά και ασφαλή κυνήγια.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Παίδες οι διαφωνίες είναι θεμιτές μιας και από αυτές πολλές φορές βγαζουμε συμπεράσματα ή αλλάζουμε την θέση που πιστεύαμε ότι ήταν ορθή. Αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη δεν θα υπήρχε λόγος άλλωστε να γράφουμε. Υπάρχει και το ¨συμφωνούμε ότι διαφωνούμε¨
.
Σε ένα όμως συμφωνούμε και αυτό είναι η αγάπη μας για το κυνήγι (και ας το κάνει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο) !!!!
Να βάζεται νερό στο κρασί σας γιατί πολλες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε εύκολα !!

Σε ένα όμως συμφωνούμε και αυτό είναι η αγάπη μας για το κυνήγι (και ας το κάνει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο) !!!!
Να βάζεται νερό στο κρασί σας γιατί πολλες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε εύκολα !!
Καλησπέρα φίλε Μουζούρη,
Αν διαβάσεις εξαρχής τις τελευταίες παραθέσεις, θα δεις ότι δεν υπήρξε καμία λογομαχία ή διαφωνια, αφου για να υπάρξει διαφωνία, χριαζεται και η αναλογη συζήτηση, συζήτηση που δεν έγινε τουλάχιστο μέχρι και τωρα που σου γράφω. Αν δούμε την προηγούμενη σελίδα, θα δούμε έναν άνθρωπο να εμπαίζει και να κοροϊδεύει έναν αλλο.
Προσωπικα το μόνο που ζήτησα απο τον φιλο Reloader, ήταν να μας παρουσιάσει κατι που να τεκμηριώνει την αναφορά του, η οποία δεν ήταν άποψη του για να μπορέσω και εγω να κανω συζήτηση και να παραθέσω την δική μου άποψη, τεκμηριωμένη ή οχι, αλλα αναφορά για Ιταλικές εταιρείες κατασκευης πυριτιδας(αν δεν κανω λάθος, μόνο μια ειναι
)που καθορίζουν καιρικές συνθήκες για αυτές.
Μετα λοιπόν απο αυτό, ούτε εγω εχω καταλάβει γιατί ο φίλος Reloader μου την είπε.....
Για καθε δράση όμως υπάρχει και αντίδραση.
Ανακρίβεια ειναι να δηλώνει κάποιος πως με απλα μέσα, ένας ιδιογομωτής μπορει να αντιγράψει φυσιγγιο εμπορίου που περνά απο 5-6 στάδια, που το καθε στάδιο στοιχίζει €250-€350, και μπαίνουν σε μηχανές των 100χιλ., ευρώ.
Ανακρίβεια ειναι να δηλώνει κάποιος χωρίς στοιχεία πως οι Ιταλοί κατασκευαστές πυριτιδας δηλώνουν πως φτιάχνουν πυριτιδες αναλόγως καιρού.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που συνεχώς ανοίγει θέματα, αλλα δεν τα κλείνει.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που προσπαθεί να βρει τροπο να μειώσει κάποιον αλλο.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που εχει κάποιες γνώσεις και τις χρησιμοποιεί για να εμπαίζει και να κοροϊδεύει νεότερους που μπορει να μην γνωρίζουν κατι.
.............
Για άλλες ανακρίβειες που μπορει να μην γνωριζω, ας μας τις πει ο φίλος Reloader.
Αν διαβάσεις εξαρχής τις τελευταίες παραθέσεις, θα δεις ότι δεν υπήρξε καμία λογομαχία ή διαφωνια, αφου για να υπάρξει διαφωνία, χριαζεται και η αναλογη συζήτηση, συζήτηση που δεν έγινε τουλάχιστο μέχρι και τωρα που σου γράφω. Αν δούμε την προηγούμενη σελίδα, θα δούμε έναν άνθρωπο να εμπαίζει και να κοροϊδεύει έναν αλλο.
Προσωπικα το μόνο που ζήτησα απο τον φιλο Reloader, ήταν να μας παρουσιάσει κατι που να τεκμηριώνει την αναφορά του, η οποία δεν ήταν άποψη του για να μπορέσω και εγω να κανω συζήτηση και να παραθέσω την δική μου άποψη, τεκμηριωμένη ή οχι, αλλα αναφορά για Ιταλικές εταιρείες κατασκευης πυριτιδας(αν δεν κανω λάθος, μόνο μια ειναι

Μετα λοιπόν απο αυτό, ούτε εγω εχω καταλάβει γιατί ο φίλος Reloader μου την είπε.....
Για καθε δράση όμως υπάρχει και αντίδραση.
Ανακρίβεια ειναι να δηλώνει κάποιος πως με απλα μέσα, ένας ιδιογομωτής μπορει να αντιγράψει φυσιγγιο εμπορίου που περνά απο 5-6 στάδια, που το καθε στάδιο στοιχίζει €250-€350, και μπαίνουν σε μηχανές των 100χιλ., ευρώ.
Ανακρίβεια ειναι να δηλώνει κάποιος χωρίς στοιχεία πως οι Ιταλοί κατασκευαστές πυριτιδας δηλώνουν πως φτιάχνουν πυριτιδες αναλόγως καιρού.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που συνεχώς ανοίγει θέματα, αλλα δεν τα κλείνει.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που προσπαθεί να βρει τροπο να μειώσει κάποιον αλλο.
Πνεύμα, πουλά κάποιος που εχει κάποιες γνώσεις και τις χρησιμοποιεί για να εμπαίζει και να κοροϊδεύει νεότερους που μπορει να μην γνωρίζουν κατι.
.............
Για άλλες ανακρίβειες που μπορει να μην γνωριζω, ας μας τις πει ο φίλος Reloader.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Αντρεα και Χρήστο εγω με τα λεγόμενα τους
- RELOADER S
- Full Member
Πάλι στήν απόκρυψη!!!
Δέν γνωρίζης τουλάχιστον τίς 2 μεγάλες.
Καί κλείνοντας λύσε μας τήν απορία γιατί καί οι 2 προχώρησαν στήν κατασκευή διβασικών καί στην ενίσχυση
ορισμένων μονοβασικών.Οχι των D20SE SV KAI 206S.
Δέν γνωρίζης τουλάχιστον τίς 2 μεγάλες.
Καί κλείνοντας λύσε μας τήν απορία γιατί καί οι 2 προχώρησαν στήν κατασκευή διβασικών καί στην ενίσχυση
ορισμένων μονοβασικών.Οχι των D20SE SV KAI 206S.
- RELOADER S
- Full Member
Διβασικές γιατι έφτιαξαν καί η NOBELSPORT kai BASCHIERI&PELLAGRI;
S4.SIPE.TECNA.M92S .....
Γιά να πετούν λεφτά άσκοπα?Γιατί ο κόσμος πάει σ'αυτά.
S4.SIPE.TECNA.M92S .....
Όντως ειναι δυο οι Ιταλικές εταιρείες.....RELOADER S έγραψε:Διβασικές γιατι έφτιαξαν καί η NOBELSPORT kai BASCHIERI&PELLAGRI;
S4.SIPE.TECNA.M92S .....

Γιατί εχω την εντύπωση πως οι πρώτες δυβασικές πυριτιδες εχουν κατασκευαστεί περι το 1850..και τι σημασία εχει με τις καιρικες συνθήκες, αν ακομα συνεχίζουν να παράγονται διάφοροι τύποι.?
Ακριβές ημερομηνία δεν μου έρχεται τωρα, αλλα κάπου εκει.
Περιττό να πω, πως στην Κυπρο μέχρι και το 1980, γέμιζαν μόνο δυβασικες πυριτιδες.
Μπορεις σε παρακαλώ να μου αναλύσεις πως επιρεαζεται η πυριτιδα εντός του φυσιγγίου και καννης?
- RELOADER S
- Full Member
Περιμένω όχι ημερομηνίες αλλά να απαντήσεις γιατί προέκυψε η ανάγκη κατασκευής τους αφού η θεωρία σου
είναι γνωστή .Ολος ο κόσμος -πλήν εσύ-γνωρίζει ότι πλεονεκτούν σε συνθήκες υγρασίας .
Ημερομηνίες καί ιστορικές αναφορές καί φιλοσοφικές προσεγγίσεις μπουχτίσαμε!
Απάντηση επί της ουσίας.Προχωράμε μπροστά .
είναι γνωστή .Ολος ο κόσμος -πλήν εσύ-γνωρίζει ότι πλεονεκτούν σε συνθήκες υγρασίας .
Ημερομηνίες καί ιστορικές αναφορές καί φιλοσοφικές προσεγγίσεις μπουχτίσαμε!
Απάντηση επί της ουσίας.Προχωράμε μπροστά .
- RELOADER S
- Full Member
Μπορεις σε παρακαλώ να μου αναλύσεις πως επιρεαζεται η πυριτιδα εντός του φυσιγγίου και καννης?
Tούτο το ερώτημα είναι όλη η ουσία .Αξίζει να το ψάξεις.
Tούτο το ερώτημα είναι όλη η ουσία .Αξίζει να το ψάξεις.