ρε αρτεμι διοσας "τσιανς" με τον σωτήρη ως του χρόνου διότι μετακομίζω και πάω κάπου που είναι διπλα που τις "φραγγολινες" γ`αυτό διοσας την ευχέρεια ως του χρόνου μετά "ξιαστετες"Artemis G. έγραψε:οταν λες ορνιθες εννοεις φραγκολινες ενε ????

ρε αρτεμι διοσας "τσιανς" με τον σωτήρη ως του χρόνου διότι μετακομίζω και πάω κάπου που είναι διπλα που τις "φραγγολινες" γ`αυτό διοσας την ευχέρεια ως του χρόνου μετά "ξιαστετες"Artemis G. έγραψε:οταν λες ορνιθες εννοεις φραγκολινες ενε ????
sotiris!129 έγραψε:τα σκυλια τον καταδιωκουν , μονο ο Λακης μενει εκει διπλα μου !
ξερει πως η Κυπρος ειναι νησι και δεν ειπαρχει τροπος να του γλιτωσει !
Γιατρός έγραψε:Κάτι μου θυμίζει ο λαγός του Σωτήρη... Και η ελιά ...
αααα παιδια δεν ξερω τι λετε , η ιστορια μου ανηκει 100%!!!istriano ® έγραψε:Κατι παρελειψες στην ιστορια ρε Σωτηρη(Ν2) . Τον 32" μονοκαννο και ποιος ηταν ο χειριστης του![]()
![]()
εεε Αρτεμη τι λαλει τουτο το παιχτουην ???APOLLON_1 έγραψε:ρε αρτεμι διοσας "τσιανς" με τον σωτήρη ως του χρόνου διότι μετακομίζω και πάω κάπου που είναι διπλα που τις "φραγγολινες" γ`αυτό διοσας την ευχέρεια ως του χρόνου μετά "ξιαστετες"Artemis G. έγραψε:οταν λες ορνιθες εννοεις φραγκολινες ενε ????![]()
![]()
εν ξερω τι εννοει ρε φιλε αλλα εξηγα του την αισθηση που ειχες εσυ οταν σε επλυνα πριν λιγες μερες... απλα για να καταλαβει τζινο που λαλουμε "με θκιο σιειλη καμενα"....sotiris!129 έγραψε:εεε Αρτεμη τι λαλει τουτο το παιχτουην ???APOLLON_1 έγραψε:ρε αρτεμι διοσας "τσιανς" με τον σωτήρη ως του χρόνου διότι μετακομίζω και πάω κάπου που είναι διπλα που τις "φραγγολινες" γ`αυτό διοσας την ευχέρεια ως του χρόνου μετά "ξιαστετες"Artemis G. έγραψε:οταν λες ορνιθες εννοεις φραγκολινες ενε ????![]()
![]()
εκαμεν η μουγια κολλον ...![]()
![]()