ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Τίποτα .Δέν κοιμήθηκα το βράδυ ψάχνοντας στοιχεία γιά να σας πείσω.
Τελικά τίποτα.Γκαντεμιά ρε παιδί μου.
Τελικά κανένας δέν μπορεί να παραβγεί μ'εσάς.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
φίλε reloader s πόσο καιρό ασχολείσαι με την ιδιογωμοσηRELOADER S έγραψε:Τίποτα .Δέν κοιμήθηκα το βράδυ ψάχνοντας στοιχεία γιά να σας πείσω.
- RELOADER S
- Full Member
Πρίν 1 χρόνο.Εξεκίνησα με neodisc 1,2,3.
Ξέρεις τα?
Ξέρεις τα?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
ακουστά άλλα ποτέ δεν τα χρησιμοποίησαRELOADER S έγραψε:Πρίν 1 χρόνο.Εξεκίνησα με neodisc 1,2,3.
Ξέρεις τα?
- RELOADER S
- Full Member
Φοβερές!!!
Ζητάς τες με τ'όνομα τους.Το 2 κάνε το 0 διότι μπλέξαμε τα νο.
Κυκλοφορούν καί σε εμπορικά φυσίγγια .Γίνονται αναφορά από φίλους στό FORUM καθημερινά.
Πρέπει να τίς δοκιμάσης οχι μόνο ΑΟ.
Φοβερά set up .
Κυκλοφορούν καί σε εμπορικά φυσίγγια .Γίνονται αναφορά από φίλους στό FORUM καθημερινά.
Φοβερά set up .
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
φίλε η πυριτιδεσ που δοκίμασα μέχρι τώρα είναι Α1 Α0 ΑS C7 206s 206v D20 CSB 5, Κατάληξα στην ΑΟ γιατί είναι δύσκολο μπαρούτι και θέλει προσοχή επίσης κάνει κάτι κόντρα δόσης και κάτι τουφεκιες άνευ καιρού αν την στήσεις σωστά και μια συμβολή μίας και είσαι νέος στην ιδιογομωση μάθε καλά 1 πυρίτιδα και μετά πήγαινέ σε άλλες έτσι έκανα και εγώ με την ΑΟ ξέρω τη χρειάζεται για να δουλέψει σωστά και αποτελεσματικάRELOADER S έγραψε:Φοβερές!!!
Φοβερά set up .
- RELOADER S
- Full Member
OK σύμφωνοι ,αλλά ειδικά τήν NEODISC 3 πρέπει να τήν δοκιμάσης.Είπαν μου εν εγγλέζικες.
Η 3 για να καταλάβεις βάλλεις 1.27 παρούτι καί σκάι ότι βάλεις από 25-32 γρ είσαι μέσα.
Αξίζει τον κόπο.
Η 3 για να καταλάβεις βάλλεις 1.27 παρούτι καί σκάι ότι βάλεις από 25-32 γρ είσαι μέσα.
Αξίζει τον κόπο.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Οταν θα έρθω σε αδιέξοδο με την Αο Α1 C7 και D20 τοτε θα την παρω να την δοκιμάσω Α0 32-35γραμμαρια Α1 31-33 γραμμαρια D20 24-30 γραμμαρια C7 28-30 γραμμαρια όλα τα σετ απ με 12 χιλ κενό το λιγότερο (δεν νομίζω να ερθω σε αδιέξοδο όμως)RELOADER S έγραψε:OK σύμφωνοι ,αλλά ειδικά τήν NEODISC 3 πρέπει να τήν δοκιμάσης.Είπαν μου εν εγγλέζικες.
Αξίζει τον κόπο.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φίλε θα πω του φίλου μου του Αντρέα78 να μου δώσει, από τι στιγμή που έχει 50+ χρονών πυριτιδες σίγουρα θα έχει Neodisc που δεν είναι και τόσα πολλά τα χρονιά που σταμάτησε να παράγεται!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
και κάτι τελευταίο για να τελειώνει η κουβέντα μαζί σου λόγο ελλείψεις σοβαρότητάς σε μένα και στους άλλους συνάδελφους εδώ μέσα και κοροϊδίας από εσένα απαξιώ να σου απαντώ στα ποστ σου γιατί εδώ το φόρουμ ειδικά σε αυτή την σελίδα πρέπει να έχεις και μια άλφα σοβαρότητά γιατί δεν παίζουμε με τα πιστολουθκια έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και ΟΠΛΑ(και για αυτό χρειάζεται σοβαρότητά αυτά είχα να πω εγώ καλή σου συνέχειά