ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

GEORGE777 έγραψε:Φιλοι σας χαιρετω,

Ως νεος στο φορουμ πρωτα να σας ευχαριστισω για τα οσα σημαντικα αναρταται.Δραττωμαι της ευκαιριας
να ευχηθω σε ολους καλο και ασφαλισμενο κυνηγι.

Η πρωτη κυριακη πρεπει να ειναι αφιερωμενη σε οσους μας εμυησαν στο παθος για το κυνηγι ,στες παλιες καλες μερες της απλοτητας τζαι της χαρας .Στης καλες αναμνησεις ,σε οσους μας της αφησαν τζαι που τωρα δεν ειναι μαζι μας η δεν μπορουν να μας συνοδευσουν.
Φετος το κυνηγι μας βρισκει στην ιδια μοιρα με το θηραμα διοτι παντα συμαθκιαζει μας ενας σιεπεττος ΜΕΡΚΕΛ
με τροικανον ατσαλιν τζαι μεις αντι να προβορησουμεν ειμαστε διμμενη πας το ρασιην :shock:

Καλα και αφαλισμενα κυνηγια !!!
...ακριβως ρε φιλε...
θα καθομαι στο ποστο του μακαριτη του πατερα μου...η κληρονομια που μου αφησε ειναι...οι καλυτερες αναμνησεις της ζωης μου κυνηγωντας μαζι του και την αγαπη για αυτο το χομπυ που θα με συνοδευει μεχρι να ξεψυχησω...καθε φορα που κατεβαινω να κυνηγησω μου ερχετε η εικονα του στο μυαλο μου και γιαυτο δεν θα σβησει ποτε απο μεσα μου...

οποταν επι της ευκαιριας αυτου του θρετ που ανοιξες θελω να του πω οτι ακριβως γραφει η υπογραφη μου...!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Re: ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛH ΚΥΝΗΓΙΑ

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια και από εμένα.
Pls μεν αρκέψετε να πυροβολάτε δεξιά και αριστερά χωρίς να βλέπετε και έχει πέρα από το θήραμα.

Α και αν βρείτε καμία 10αριά πέρτικους ή φραγγολίνες παίξετε όσους πρέπει και την Τετάρτη πάλε. Αν έχουμε θήραμα και για ακόμα 4-5 εξορμήσεις εν θα πάθουμε και τίποτε.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Καλα κυνηγια σε ολους παιδια και απο μενα!!!
να πατε και να ερτεται καλα πισω στες οικογενειες σας! απολαυστε καθε στιγμη που σας χαριζει το αγαπημενο μας αθλημα , παντα με προσοχη κυριως στα θεματα ασφαλειας!!
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!! (ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΤΑΙ) :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Καλά κυνήγια προσοχή και μην χαρίζεστε σε λαθροθήρες επιμένετε στην καταγγελεία τους μόνο έτσι θα μειωθεί το κακό.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

παιδιά σας εύχομαι όλους καλά αποτελέσματα ασφαλισμένα κυνήγια με το καλο να πάμε και να έρθουμε όλοι καλά σπίτι μας να περάσουμε καλά με την παρέα μας και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα δεν πειράζει έχεις πολλές μέρες ακόμη...εγώ έδισα έναν λαό για το πρωί θα προσπαθήσω να πάω να τον εβρο ελπίζω ότι εν έκοψε τον σπαω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

APOLLON_1 έγραψε:παιδιά σας εύχομαι όλους καλά αποτελέσματα ασφαλισμένα κυνήγια με το καλο να πάμε και να έρθουμε όλοι καλά σπίτι μας να περάσουμε καλά με την παρέα μας και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα δεν πειράζει έχεις πολλές μέρες ακόμη...εγώ έδισα έναν λαό για το πρωί θα προσπαθήσω να πάω να τον εβρο ελπίζω ότι εν έκοψε τον σπαω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aποτι βλεπω καποιος κραταει ακομα επαφη με το corvus monedula 8-)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:παιδιά σας εύχομαι όλους καλά αποτελέσματα ασφαλισμένα κυνήγια με το καλο να πάμε και να έρθουμε όλοι καλά σπίτι μας να περάσουμε καλά με την παρέα μας και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα δεν πειράζει έχεις πολλές μέρες ακόμη...εγώ έδισα έναν λαό για το πρωί θα προσπαθήσω να πάω να τον εβρο ελπίζω ότι εν έκοψε τον σπαω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aποτι βλεπω καποιος κραταει ακομα επαφη με το corvus monedula 8-)
αχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ :)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια ! Επίσης σεβασμό στην φύση που είναι των παιδιών μας ! :)
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Να ευχηθω κ γω με την σειρα μου καλη εναρξη με υγεια κ ασφαλεια πισω στα σπιτια μας κ μεις κ τα σκυλια μας..
Χαλασαν λιο τα σχεδια μας δεν θα κυνηγησουμε με τον μερκελ λογω βλαβης αρα το ρομαντικο κυνηγι περνει παραταση..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”