ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

RELOADER S έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Γιατί δέν χρειάζεται?
Θα παίζεις αποστάσεις 60μ? εγώ πάντως οι γιατί πιθανών να φαεις κανένα και έξαλλου ΑΝ τον βρεις και πέσει θέλεις και σκύλο να σου τον βρει που ένα πεση καμία 100 μέτρα παρακάτω
Σε ποιά βάζεις αλεύρι και σιμιγδάλι.
Το 1.60χ31 Α1 θα το εκανα σε 67αρι[/quote]
κάποια φυσίγγια στην φάσα και τσίχλα
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

Cartuccia caricata con la famosissima Gm3 si adatta molto bene all'impiego alla piccola migratoria di fine settembre e ottobre ad allodole e tordi, soprattutto nella tarda mattina con le temperature più calde. Disponibile in commercio con piombo 7 ÷ 12 in bossolo trasparente soffre un pò l'umidità, ma con tempo a favore, caldo e leggero scirocco dà ottimi risultati. Vediamo...
ΜΕΤ.
Φυσίγγιο γεμισμένο με τήν πασίγνωστη GM3 προσφέρεται πολύ στήν αρχή της μετανάστευσης τέλος του Σεμπτέμβρη καί Οκτώβρη στίς τρασιήλες ,τζ'ικλες περισσότερο μετα το πρωινό με θερμοκρασίες πιό ψηλές.Διατίθεται στό εμπόριο μέ σκάι 7-12 σε κάλυκα διαφανή ,υποφέρει λίγο απο τήν υγρασία ,αλλά με ευνοικό καιρο ζεστό -ήπιο σιρόκο δίδει άριστα αποτελέσματα.

Σχόλιο σε ιταλικό blog γιά συγκεκριμένο φυσίγγιο με gm3 .
Αυτό πού σημειώνω είναι ότι καθορίζει καιρικές συνθήκες γιά άριστα αποτελέσματα.
Οι Ιταλοί -κατασκευαστές των περισσοτέρων πυρίτιδων-καθορίζουν συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες για όλες.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Reloader, θα ήθελα παρα πολυ να δώ καθορισμό καιρικών συνθηκών για πυριτιδες, απο κατασκευαστές πυριτιδων.
Όχι σεταπ ιδιογομωτών ή εταιριών κατασκευής φυσιγγιων, αλλα να γράφει κάποια κατασκευάστρια εταιρεία πυριτιδας και να λέει, η τάδε πυριτιδα κάνει για τον τάδε καιρό.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

andreas78 έγραψε:Φίλε Reloader, θα ήθελα παρα πολυ να δώ καθορισμό καιρικών συνθηκών για πυριτιδες, απο κατασκευαστές πυριτιδων.
Όχι σεταπ ιδιογομωτών ή εταιριών κατασκευής φυσιγγιων, αλλα να γράφει κάποια κατασκευάστρια εταιρεία πυριτιδας και να λέει, η τάδε πυριτιδα κάνει για τον τάδε καιρό.
Φίλε, στή πτωχή μας πατρίδα η ημιμάθεια καί η 'παντογνωσία΄' ξεχειλίζει.Αστο ως εδώ.
andreas78

RELOADER S έγραψε:
andreas78 έγραψε:Φίλε Reloader, θα ήθελα παρα πολυ να δώ καθορισμό καιρικών συνθηκών για πυριτιδες, απο κατασκευαστές πυριτιδων.
Φίλε, στή πτωχή μας πατρίδα η ημιμάθεια καί η 'παντογνωσία΄' ξεχειλίζει.Αστο ως εδώ.

Φίλε τι να αφήσω...?
Προσωπικά, καθημερινά μαθαίνω και κατι, δεν είμαι παντογνωστης αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν αμφιβάλλω βέβαια να είμαι ημιμαθείς.
Αυτα όμως δεν εχουν καμία σχέση με την αναφορά που έχεις κάνει. Η τεκμηρίωση της αναφοράς σου θα προσφέρει και σε εμένα αλλα και σε αλλα παιδια ιδιογομωτες και μη, που τυχαίνει να εχουν αυτήν την απορία.
Πραγματικά εχω μεγαλη αγωνία να δώ κατι γραμμένο απο εταιρεία κατασκευής πυριτιδων που να αναφέρεται σε καιρικές συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Για να σου απαντήσω βγές απο το σκοτάδι της απόκρυψης στό φώς το αληθινό.
Να βλέπω τ'όνομα σου γραμμένο κάτω.Το ημιμαθής με Η
andreas78

RELOADER S έγραψε:Για να σου απαντήσω βγές απο το σκοτάδι της απόκρυψης στό φώς το αληθινό.
Να βλέπω τ'όνομα σου γραμμένο κάτω.Το ημιμαθής με Η
Απολογούμαι τα μάλα, για το ορθογραφικό μου παραστράτημα, θα κανω ότι περνά απο το χερι και το πληκτρολόγιο μου να μην επαναληφθεί...
Το όνομα μου το εχω ήδη αναφερει σε παλαιότερη μου παράθεση, όπως επίσης και αρκετα παιδια απο το φορουμ με γνωρίζουν, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σου το αναφέρω αλλα όχι με αυτο το τροπο που το ζητάς.
Προτιμώ λοιπόν να μείνω στο σκοτάδι της αποκρυψης, έτσι και αλλιώς λέω να κοιμηθώ και λίγο, το δικο μου φως το αληθινό αργεί να έρθει.

Σήμ. Δεν χριαζεται να μου απαντήσεις, δεν θα πάθουμε τίποτα να παραμείνουμε ημιμαθείς.
Καλή σου νύχτα.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ηρεμα ρε κοπέλια μην τσακωνεστε ασκοπα
Προσέχουμε...για να έχουμε
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

1 τζιε ποψε ρεεεεεεε τα αλλα< ουλλα εν πελλαρεσ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

RELOADER S έγραψε:Οι Ιταλοί -κατασκευαστές των περισσοτέρων πυρίτιδων-καθορίζουν συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες για όλες.
Αυτό...και εγώ θα ήθελα να το μάθω. Αν έχεις κάποια στοιχεία θα ήταν καλό να τα γνωρίζουμε.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”