Να ανοιξεις λιγο το τσιοκ σου και εισαι μια χαρα. Ο λαγος θελει να φαει 4,5,6 σκαγια να τον κρατησει επιτοπου, δεν ειναι μπεκατσα που πεφτει και με το σκαι το τυχερο. Αν κυνηγας σε πικνο βαλε τσιοκ σκεετ στη πρωτη και ενα φυσιγγι 36 γρ νο 6 η 5 και εισαι μεσα.Γιατρός έγραψε:Για διασπορά για λαγό πρώτη σε πυκνό τι προτείνετε από το τι έχει η αγορά προς πώληση;
Ευχαριστώ
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- kypros
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Το δοκίμασα με απατητο πιστόνι και τωσα έβγαλεRELOADER S έγραψε:Nα σου πώ ,780 bar δέν ήταν διότι το συγκεκριμένο πιστόνι δέν σηκώνει 'πάτημα΄'καί το πρόσεχα.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Αυτο το σετ απ μου εδωσε εμενα 780 μπαρRELOADER S έγραψε:Aνδρέα όταν γέμιζα με ΑΟ το πιό σταθερό μου SET UP γιά 1η Κυριακή ηταν
12/70 cx 1.90x35 n,7 με πιστόνι victory 16 6*.
Hταν θετικό -καλό μέχρι τα 30μ.
12μμ κενο κανονικό.ξέβαθο.
Ωραίο φυσίγγι με ΑΟ είναι η VICTORY 36 NICKEL.Είναι λίγο 'σφικτή' όμως.
- RELOADER S
- Full Member
ενε με πσβ2 τουτη?[/quote]
Οταν τήν χρησιμοποιούσα ήταν ΑΟ.Δέν ξέρω σήμερα.Ηταν super power .Είχα την γιά 2η.
Οταν τήν χρησιμοποιούσα ήταν ΑΟ.Δέν ξέρω σήμερα.Ηταν super power .Είχα την γιά 2η.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Οταν τήν χρησιμοποιούσα ήταν ΑΟ.Δέν ξέρω σήμερα.Ηταν super power .Είχα την γιά 2η.[/quote]RELOADER S έγραψε:ενε με πσβ2 τουτη?
Με Αο ειναι
- RELOADER S
- Full Member
Με Αο ειναι[/quote]ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οταν τήν χρησιμοποιούσα ήταν ΑΟ.Δέν ξέρω σήμερα.Ηταν super power .Είχα την γιά 2η.RELOADER S έγραψε:ενε με πσβ2 τουτη?
Aνδρέα βρίσκεις επινικελωμένα σκάγια ?Καλής ποιοτητας ομως.
Εκαμα ενα πείραμα με 2 ιδιες γομώσεις με μόνη διαφορα το σκαι
csb3 1.57x28 n,7 1/2 μολυβδένιο κανονικό 200σελ καταλόγου
csb3 1.57x28 n.71/2 επινικελωμένο 220 σελκαταλόγου
Σοβαρή διαφορά.
- RELOADER S
- Full Member
Eν πανάκριβα άκουσα.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Aνδρέα βρίσκεις επινικελωμένα σκάγια ?Καλής ποιοτητας ομως.RELOADER S έγραψε:Με Αο ειναιΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οταν τήν χρησιμοποιούσα ήταν ΑΟ.Δέν ξέρω σήμερα.Ηταν super power .Είχα την γιά 2η.RELOADER S έγραψε:ενε με πσβ2 τουτη?
Εκαμα ενα πείραμα με 2 ιδιες γομώσεις με μόνη διαφορα το σκαι
Τα νίκελ κρατάνε την σφαιρικότητά τους και της μενουσες για αυτό τον λόγο έχουν διακριτικότητά.. επίσης λόγο τον σετ απ μου δεν τα χρησιμοποιώ γιατί θα έχω υπερδιατρισης στα 50μ και μεγάλη ζημία στο θήραμά κάτι που δεν θέλω

- Γιατρός
- Full Member
Φαντάζομαι το σκεετ chock είναι λίγο πιο μεγάλο από τον κύλινδρο ;kypros έγραψε:Να ανοιξεις λιγο το τσιοκ σου και εισαι μια χαρα. Ο λαγος θελει να φαει 4,5,6 σκαγια να τον κρατησει επιτοπου, δεν ειναι μπεκατσα που πεφτει και με το σκαι το τυχερο. Αν κυνηγας σε πικνο βαλε τσιοκ σκεετ στη πρωτη και ενα φυσιγγι 36 γρ νο 6 η 5 και εισαι μεσα.Γιατρός έγραψε:Για διασπορά για λαγό πρώτη σε πυκνό τι προτείνετε από το τι έχει η αγορά προς πώληση;
Ευχαριστώ
θενκσ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Anthimos
- Moderator
kypros έγραψε:Να ανοιξεις λιγο το τσιοκ σου και εισαι μια χαρα. Ο λαγος θελει να φαει 4,5,6 σκαγια να τον κρατησει επιτοπου, δεν ειναι μπεκατσα που πεφτει και με το σκαι το τυχερο. Αν κυνηγας σε πικνο βαλε τσιοκ σκεετ στη πρωτη και ενα φυσιγγι 36 γρ νο 6 η 5 και εισαι μεσα.Γιατρός έγραψε:Για διασπορά για λαγό πρώτη σε πυκνό τι προτείνετε από το τι έχει η αγορά προς πώληση;
Ευχαριστώ
Τουντο σκαι το τυχερο ινταλως σου ρτε ρε??

Ειτε εισαι πάνω ειτε εν εισαι
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
όχι το σκεετ έχει κάποια συσφίξει ενώ ο κύλινδρος καθόλουΓιατρός έγραψε:Φαντάζομαι το σκεετ chock είναι λίγο πιο μεγάλο από τον κύλινδρο ;kypros έγραψε:Να ανοιξεις λιγο το τσιοκ σου και εισαι μια χαρα. Ο λαγος θελει να φαει 4,5,6 σκαγια να τον κρατησει επιτοπου, δεν ειναι μπεκατσα που πεφτει και με το σκαι το τυχερο. Αν κυνηγας σε πικνο βαλε τσιοκ σκεετ στη πρωτη και ενα φυσιγγι 36 γρ νο 6 η 5 και εισαι μεσα.Γιατρός έγραψε:Για διασπορά για λαγό πρώτη σε πυκνό τι προτείνετε από το τι έχει η αγορά προς πώληση;
Ευχαριστώ
θενκσ