ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Δλδ ρε Ανδρέα ο κόσμος πού θα αγοράση ετοιμες με ΑΟ καί PSB 2 είναι ΟΚ.
Η VICTORY δουλεύκει τα καλά τούτα και ο ΙΛΙΟΝΑ .
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Μπορι και να μην ειναι το καθε οπλο εχει το χουι τουRELOADER S έγραψε:Δλδ ρε Ανδρέα ο κόσμος πού θα αγοράση ετοιμες με ΑΟ καί PSB 2 είναι ΟΚ.

- RELOADER S
- Full Member
Κάμνει κάτι πυραβλούθκια ο Παυλος τζικάτω .Φκάλω του το καπέλο.
Μια χαρά είσαι, χωρίς να την ξέρω, πρεπει να είσαι στα 380m/s. Αν είσαι πάνω τους θα ανατινάζονται....Breda Pegaso έγραψε:AO 1.80 x 36 CX2000 / victory / #7
τι λεει???

- Athos 1978
- Full Member
Ρε κοπέλια εκτός από AO & PSB για ξηρό καιρό δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις ?
Open mind for a different view.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
κοντρα δοση....Athos 1978 έγραψε:Ρε κοπέλια εκτός από AO & PSB για ξηρό καιρό δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις ?

- Breda Pegaso
Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Παντος σε πινακα και καταλογο ειναι καλες,andreas78 έγραψε:Μια χαρά είσαι, χωρίς να την ξέρω, πρεπει να είσαι στα 380m/s. Αν είσαι πάνω τους θα ανατινάζονται....Breda Pegaso έγραψε:AO 1.80 x 36 CX2000 / victory / #7
τι λεει???

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Φίλε Άθω,
Αν και έχουμε ξανά αναφερθεί περι ξηρασίας και υγρασίας, εντούτοις δεν χάνω την ευκαιρία να επαναλάβω ότι όλες οι πυριτιδες κανουν παντού....άποψη μου, παρά το ότι δεν υπάρχει τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη...
Οι απώλειες που θα εχουν τα σκαγια, σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν το βεληνεκές του, αν δηλαδή πυροβολουμε σε λογικές αποστάσεις δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, φτάνει να σημαδευουμε σωστα.
Απλά δεν θα πάρω ενα βαρυφορτωμένο φυσιγγιο, που φτιάχτηκε για χαμηλές θερμοκρασίες σε 28-30C°, έτσι ώστε να εχω και μια γλυκιά ανάκρουση.
Αν και έχουμε ξανά αναφερθεί περι ξηρασίας και υγρασίας, εντούτοις δεν χάνω την ευκαιρία να επαναλάβω ότι όλες οι πυριτιδες κανουν παντού....άποψη μου, παρά το ότι δεν υπάρχει τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη...

Οι απώλειες που θα εχουν τα σκαγια, σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν το βεληνεκές του, αν δηλαδή πυροβολουμε σε λογικές αποστάσεις δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, φτάνει να σημαδευουμε σωστα.
Απλά δεν θα πάρω ενα βαρυφορτωμένο φυσιγγιο, που φτιάχτηκε για χαμηλές θερμοκρασίες σε 28-30C°, έτσι ώστε να εχω και μια γλυκιά ανάκρουση.
- RELOADER S
- Full Member
Kαί η GM3 όταν βρείς.Σίγουρα γεμίζει ο KILLER Λεμεσό .33γρ τάπα είναι εξαιρετική.Athos 1978 έγραψε:Ρε κοπέλια εκτός από AO & PSB για ξηρό καιρό δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις ?
- RELOADER S
- Full Member
Πές καμιά ρε Ανδρέα- πχ τούτο-να συζητήσουμε να περάση λλίο η ώρα!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:κοντρα δοση....Athos 1978 έγραψε:Ρε κοπέλια εκτός από AO & PSB για ξηρό καιρό δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις ?![]()