ΩΡΑΙΟΣΠανικος Setter έγραψε:Καλημέρα φίλοι μου μετά από ακόμα μια δύσκολη νύκτα![]()
Μετά από δεκάμηνη αναμονή μπαίνουμε και πάλι στην τελική ευθεία για την έναρξη τις μεγάλης γιορτής
θα ξεκινήσουμε από εδώ με τις ευχές μας και όταν με το καλό φτάσουμε αισίως στην Κυριακή και επιστρέψουμε όλοι σόι και αβλαβείς στα σπίτια μας θα συνεχίσουμε να γράφουμε τις εμπειρίες μες , τις εντυπώσεις και πως καταφέραμε να καρπωθούμε ένα θήραμα . τα αθώα αστεία και πείραγμα σε φίλους είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι σημαντικά για να ομορφαίνουν τις ιστορίες μας
θα βάζουμε τις φωτογραφείς μας και τα βίντεο μας χωρίς να προκαλούμε και χωρίς να δημιουργείται το αίσθημα του ανταγωνισμού και η ζήλια
Εύχομαι σε όλους ασφάλεια πάνω απόλα , καλά κυνήγια , σεβασμό στο θήραμα , σεβασμό στους συναδέλφους , σεβασμό στις ξένες περιουσιες
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
-
- Full Member
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
- spyrosspyrou851
+1000Πανικος Setter έγραψε:Καλημέρα φίλοι μου μετά από ακόμα μια δύσκολη νύκτα![]()
Μετά από δεκάμηνη αναμονή μπαίνουμε και πάλι στην τελική ευθεία για την έναρξη τις μεγάλης γιορτής
θα ξεκινήσουμε από εδώ με τις ευχές μας και όταν με το καλό φτάσουμε αισίως στην Κυριακή και επιστρέψουμε όλοι σόι και αβλαβείς στα σπίτια μας θα συνεχίσουμε να γράφουμε τις εμπειρίες μες , τις εντυπώσεις και πως καταφέραμε να καρπωθούμε ένα θήραμα . τα αθώα αστεία και πείραγμα σε φίλους είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι σημαντικά για να ομορφαίνουν τις ιστορίες μας
θα βάζουμε τις φωτογραφείς μας και τα βίντεο μας χωρίς να προκαλούμε και χωρίς να δημιουργείται το αίσθημα του ανταγωνισμού και η ζήλια
Εύχομαι σε όλους ασφάλεια πάνω απόλα , καλά κυνήγια , σεβασμό στο θήραμα , σεβασμό στους συναδέλφους , σεβασμό στις ξένες περιουσιες
- christy2000
- Full Member
- Browning Ultra plus
- Full Member
Ωραιοσ ο φιλοσ μου
στειλε μου μια κασια πουτζινα τα πρασινα τα Energy Drinks.
Μεστο πιρουλλο που εννα τζινιουμε εννα χρειαστουν
Ατε να ευχειθω και γω με τη σειρα μου ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
στειλε μου μια κασια πουτζινα τα πρασινα τα Energy Drinks.
Μεστο πιρουλλο που εννα τζινιουμε εννα χρειαστουν
Ατε να ευχειθω και γω με τη σειρα μου ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
- MsgJack
- Full Member
Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλοι μου σε σας και στα σκυλιά σας!!! Αγοράστε και καμιά ένεση( για φόλες και για φίνες), δεν στοιχίζουν πολύ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MsgJack την 31 Οκτ 2013, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
- sotiris!129
Ενα πραγμα που θεωρω σημαντικο με καθε εναρξη ειναι ο στοχος της χρονιας ...
αναλογα με το αποτελεσμα των εκπαιδευτικων , τες εξωρμησεις, τες ωρες και τους τοπους που θα κυνηγισω καθε χρονο βαζω ενα minimun στοχο θηραματων , η επιτευξη του στο τελος της σεζον θα καθορισει κατα ποσο η σεζον ηταν καλη η οχι , κατα ποσο η επιλογες μου σε περιοχες σαν κυναγωγος ηταν σωστες κτλ
Δεν ειναι θεμα κρεατοσυλλογης , αλλα θεωρω πως δεν ειναι υπερβολη καποιος στο τελος μιας ολοημερης κυνηγετικης εξωρμησης να περιμενει και καποιο αναλογο αρηθμο θηραματων φτανει να μην φτανει σε ακραιες συμπεριφορες και μεθοδους για την επιτευξη τους !
Αν κατα την διαρκεια της σεζον το αποτελεσμα αυτο επιτευχθει τοτε αυτοματος σταματα το συγκεκριμενο κυνηγι αυτου του θηραματος και πηγαινω σε εναλακτικα κυνηγια (πχ αν περασω τον στοχο σε περδικια το γυριζω στες μπεκατσες κτλ αν βγαλω στην πορεια περδικι θα το παιξω μεν ομως το κυνηγι του δεν θα ειναι αυτοσκοπος αλλα τυχαιο γεγονος )
Περσυ κανενας στοχος δεν επιτευχθηκε ωστοσο δεν ηταν μια τοσο κακη σεζον , απλα καποιες επιλογες μου και καποιες συγκυριες στοιχισαν !
καλα κυνηγια λοιπον και απο μενα και ασφαλισμενα χωρις ακροτητες και υπερβολες , κρεας εχουν και οι κασαπιδες !
αναλογα με το αποτελεσμα των εκπαιδευτικων , τες εξωρμησεις, τες ωρες και τους τοπους που θα κυνηγισω καθε χρονο βαζω ενα minimun στοχο θηραματων , η επιτευξη του στο τελος της σεζον θα καθορισει κατα ποσο η σεζον ηταν καλη η οχι , κατα ποσο η επιλογες μου σε περιοχες σαν κυναγωγος ηταν σωστες κτλ
Δεν ειναι θεμα κρεατοσυλλογης , αλλα θεωρω πως δεν ειναι υπερβολη καποιος στο τελος μιας ολοημερης κυνηγετικης εξωρμησης να περιμενει και καποιο αναλογο αρηθμο θηραματων φτανει να μην φτανει σε ακραιες συμπεριφορες και μεθοδους για την επιτευξη τους !
Αν κατα την διαρκεια της σεζον το αποτελεσμα αυτο επιτευχθει τοτε αυτοματος σταματα το συγκεκριμενο κυνηγι αυτου του θηραματος και πηγαινω σε εναλακτικα κυνηγια (πχ αν περασω τον στοχο σε περδικια το γυριζω στες μπεκατσες κτλ αν βγαλω στην πορεια περδικι θα το παιξω μεν ομως το κυνηγι του δεν θα ειναι αυτοσκοπος αλλα τυχαιο γεγονος )
Περσυ κανενας στοχος δεν επιτευχθηκε ωστοσο δεν ηταν μια τοσο κακη σεζον , απλα καποιες επιλογες μου και καποιες συγκυριες στοιχισαν !
καλα κυνηγια λοιπον και απο μενα και ασφαλισμενα χωρις ακροτητες και υπερβολες , κρεας εχουν και οι κασαπιδες !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- kypros
Να σου πω ενα κολπο να φτασεις το στοχο??? ξεκινα παιζε τα ρεχταsotiris!129 έγραψε:Ενα πραγμα που θεωρω σημαντικο με καθε εναρξη ειναι ο στοχος της χρονιας ...
αναλογα με το αποτελεσμα των εκπαιδευτικων , τες εξωρμησεις, τες ωρες και τους τοπους που θα κυνηγισω καθε χρονο βαζω ενα minimun στοχο θηραματων , η επιτευξη του στο τελος της σεζον θα καθορισει κατα ποσο η σεζον ηταν καλη η οχι , κατα ποσο η επιλογες μου σε περιοχες σαν κυναγωγος ηταν σωστες κτλΔεν ειναι θεμα κρεατοσυλλογης , αλλα θεωρω πως δεν ειναι υπερβολη καποιος στο τελος μιας ολοημερης κυνηγετικης εξωρμησης να περιμενει και καποιο αναλογο αρηθμο θηραματων φτανει να μην φτανει σε ακραιες συμπεριφορες και μεθοδους για την επιτευξη τους !

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- ANTROS BREDA
καλα κυνηγια και πανω απο ολα να ερτουμε καλα και ασφαλισμενα πισω στα σπιτια μας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
Καλα Κυνηγια Και ασφαλισμενα σε ολους και στους σκυλους!!!! 

- virtualgreek
- Moderator
Ρε παιδιά, μα ποιός πουλά ασφάλειες ζωής και ευχόμαστε σε όλους "ασφαλισμένα" κυνήγια ?
Σ.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...