Τολοιπον παιδεσ.
Καταρχην Καλημερα,
Θελω να δωσω τα Συγχαρητηρια μου στον Αριστο και την Ομαδα του για την Αψογη Διοργανωση,
Εσειρμε τισ σιεπεθκιεσ μασ, Εκοψαμε τισ κουβεντεσ μασ, εβρεθικαμε με φιλουσ, Βασικα ηταν ΟΛΑ Αψογα,
Τωρα Στο φιλο μασ το Μουζουρη. Πρωτα απολα να Πω οτι το Δωρο απο το Φιλο μασ το Μουζουρι ΗΔΗ το Εξαργιρωσα τζαι οπωσ ειπε και ο Ανθιμοσ εινα Πραγματικα ΛΕΒΕΝΤΑΘΡΩΠΟΣ. Επαρετισε οτι εκαμνε για να μασ Εξυπιρετησει. Εμενα προσωπικα εκαμε μου τζαι μια μικρη Διαλεξη τζαι εξιγισε μου τζαι καποια πραματα τα οποια δεν Εγνωριζα και τον Ευχαριστω Θερμα
Τωρα Στα αποτελεσματα. Πρωτη ππουλα 12/25 εν ηταν Τιπιοτε γιατι Εκλεια το Ματι. Μετα ομωσ που εκατσα με το φιλο μου το Πανικο. το δασκαλο καθ τουσ υπολοιπουσ τζαι ιπιαμε τα Πρασινα ENERGY Drinks ημουν ενασ Θκιαολοσ. Δευτερη ππουλα με Δυοφθαλμη σκοπευση τζαι 15/25. 3 Δισκουσ παραπανο μετα που μερικεσ συμβουλεσ συνοδευομενεσ απο τα ΘΕΙΚΑ energy Drinks.
Τελοσ εν ηξερω τιποτε αλλα εγω μιαν απονομη ειδα/Ξερω. Νικητη ηταν ο Γιατροσ τζαι εχουμε τζαι Στοιχεια. ΓΙΑΤΡΕ εισουν μια τρατα

τζαι Εκαμε μια πρωταση ο φιλοσ μου ο Ιστριανο για να παμε να παιξουμε λαουσ μαζι με το Γιατρο (μετα την 2 Κυριακη ομωσ) . Εν Τζαι Ξιαννω εγω εννα ρτω αφου ετσι τζιαλιοσ εσεισ εν γινετε να πατε σε τοπο τζαι να μεν φκαλετε 4-5. τζαι αποτι ειπε ο Γιατροσ φετοσ πατε για ρεκορ 40+
Ατε Να ξανακανονισουμε συντομα