ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
tooulos96
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από tooulos96 »

Ε κοπελιά μα ιντα που γίνετε??
Εσχει 2-3 ημέρες οπότε φκω έξω πποσσω ακούω τζικλες
Μες το κέντρο του χωρκου ουλλι νιχτα τσιφ τσιφ
Σε μια φάση είδα τζε 2-3 που επετουσαν χαμιλα ;-)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

miky55 έγραψε:
Panmoy έγραψε:
miky55 έγραψε:ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΧΩΡΚΟ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΟΤΟΠΟΥΣ(ΠΡΑΙΤΩΡΙ-ΦΙΛΟΥΣΑ-ΚΕΔΑΡΕΣ)ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ .ΑΡΑ ΦΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Οντος και στο χωρκο μου ουτε και μια -Σαλαμιου...
ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ.Α ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ/ :D
Ξέρω το....είμαστε πρώτα ξαδέρφια με το Μαρίνο :lol: !!
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

εχτες την νυχτα κατα τες 00:00 ακουα τσικλεσ τζε ερέσαν
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Άτε τζαι εχτές αναγνώρηση... Εχτός που 5-7 φάσσες, καμιά 60αριά περτίτζια, είδαμε τζαι 3 τζικλούδες! :P
Φιλικά,
Αναστάσης
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

ρεσουν τσικλεσ την νυχτα ρε κοπελια. πρεπει επιγοντοσ να πεσει η θερμοκρασια τζιε να βρεξει
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Παιδειά σήμερα επεία αναγνωρίση γαι φάσσες , εν μπωρείται να καταλάβεται τι μαυρόπουλους και τι τζίκλες είδα με το Παρη!!! Μακάρι να μείνουν!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

δευτερα και τριτη σε κυνηγι τραχηλας ειδικα την δευτερα ειδα αρκετες τζικλες επερασαν 6 απο πανω μου που αν δεν απαγορευετουν τωρα θα ειχα 6 σιγουρες στο ψυγειο :o τραχηλες φανηκαν λιγες κτυπησα καμια 20αρια :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

RODOSTHENIS έγραψε:Παιδειά σήμερα επεία αναγνωρίση γαι φάσσες , εν μπωρείται να καταλάβεται τι μαυρόπουλους και τι τζίκλες είδα με το Παρη!!! Μακάρι να μείνουν!!!! :lol: :lol: :lol:
Νομιζω φετος εν νανε που τζιντες χρονιες που καπου στη τριτη εξορμηση αρχιζαμε και ελαλουσαμε οτι θα περπατουμε για περτικο αλλα θα παιζουμε τζε τζηκλες και εβαλαμε παντα την πρωτη οχταρα. Τζε οσπου να παμε σπιτι εχτος που 2,3 περτικους εκρατουσαμε και καμια 25 αρκα τζηκλες-μαυροπουλους.

Κοπελια κακα τα ψεματα, για μενα το κυνηγι της τζηκλας μου εχει προσφερει τις πιο ωραιες αναμνησεις απο ολα τα κυνηγια στο παρελθον. Ενα πουλι ολο παθος!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
mikros

Δημοσίευση από mikros »

πανικος έγραψε:την δευτερα ειδα αρκετες τζικλες επερασαν 6 απο πανω μου που αν δεν απαγορευετουν τωρα θα ειχα 6 σιγουρες στο ψυγειο
Πιστευω οτι εχεις ηδη εξαφανισει τα αποδικτικα τους στοιχεια :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

mikros έγραψε:
πανικος έγραψε:την δευτερα ειδα αρκετες τζικλες επερασαν 6 απο πανω μου που αν δεν απαγορευετουν τωρα θα ειχα 6 σιγουρες στο ψυγειο
Πιστευω οτι εχεις ηδη εξαφανισει τα αποδικτικα τους στοιχεια :lol:
Εγώ είμουν ορκισμένος λαγάρης αλλά λίγο ο θάνατος της καλής σκύλας λίγο οι κακές παρέες με εκάμαν να στραφώ σε γενικό κυνήγι έχο μια κοτζιακαρούα 11 χρονών κούρτζχααρ ότι κάμει να μου φέρει λίες φάσσες να μου φκάλει κανένα κούνελλο κανένα πέρτικο η ότι φερμάρει και αν δώκω και πας σε τζήκλες να μου τες συνάει....φέτος λίγο απ όλα θα έχει το πανέρι με το κουμπαρούι μου παρέα ήσυχη η κεφαλή μας θα κάμνουμε το κέφι μας....και η τσηκλούα μες το μενού....πέρκει μείνουν για όλους μας σε μισή ωρούα θα λέμε 2 και πόψε......!!! ΠΑΑΑΑΑΑΝΩ ΣΑΣ... :D :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”