ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Με το να πάρεις το ίδιο στροφείο και στάδιά που το έκλεισαν, μόνο έτσι η με παραπάνω πυρίτιδα άλλα δεν είναι σίγουρο να έχεις τα ίδια αποτελέσματά
- RELOADER S
- Full Member
Iσως με 1 2ο ρελιασμα χωρίς ΄΄πάτημα'' να πιεστεί.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Με το να πάρεις το ίδιο στροφείο και στάδιά που το έκλεισαν, μόνο έτσι η με παραπάνω πυρίτιδα άλλα δεν είναι σίγουρο να έχεις τα ίδια αποτελέσματά
Θα το επαναλάβω καί αυτή τη φορά θα σταλούν σε κανονάκι.
Η διαφορά τους ήταν λίγη
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
τη συμπέρασμά περιμένεις από το κανονάκι?RELOADER S έγραψε:Iσως με 1 2ο ρελιασμα χωρίς ΄΄πάτημα'' να πιεστεί.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Με το να πάρεις το ίδιο στροφείο και στάδιά που το έκλεισαν, μόνο έτσι η με παραπάνω πυρίτιδα άλλα δεν είναι σίγουρο να έχεις τα ίδια αποτελέσματά
Θα το επαναλάβω καί αυτή τη φορά θα σταλούν σε κανονάκι.
Η διαφορά τους ήταν λίγη
- RELOADER S
- Full Member
Πού να πάμε ρε Ανδρέα?
Στούς τενεκκέες?Ολος ο κόσμος βασίζεται στό κανονάκι.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
δεν είπα ότι είναι λάθος άπλα ρώτησα τη περιμένεις από το κανονάκι τα μπαρ?RELOADER S έγραψε:Πού να πάμε ρε Ανδρέα?

- RELOADER S
- Full Member
Nα τες πάρω πρώτα και όταν εχω τα αποτελέσματα θα δούμε καί bar &restaurant!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:δεν είπα ότι είναι λάθος άπλα ρώτησα τη περιμένεις από το κανονάκι τα μπαρ?RELOADER S έγραψε:Πού να πάμε ρε Ανδρέα?

Οτι βλέπει όλος ο κόσμος,Ταχύτητες πιέσεις χρονοκαθυστερήσεις ,ολο το μενού.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
το v2 να δεις αυτό έχει σημασία στο σκότωμα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 28 Οκτ 2013, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε Reloader, μα γιατί να μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία απο την στιγμή που σου αρέσει τοσο πολυ το εμπορικό?RELOADER S έγραψε:Επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι σήμερα εκανα το τεστ αντιγραφής με ενα κυπριακό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φυσίγγιandreas78 έγραψε:Φίλε Reloader S,
Νομίζω ήμουν αρκετα ξεκάθαρος στην αναφορα μου. Οι βιοτέχνες δεν φτιάχνουν φυσιγγια με τις MEC ή τες LEE....
Αντιγράφοντας επ´ ακριβώς ενα σεταπ εργοστασιακό, με τα ίδια ακριβώς υλικά, γραμμάρια και τελικό κλεισιμο με ρελιασμα, θα είσαι το λιγότερο κατα 100bar πιο ψηλα απο το εργοστασιακό. Αν ακολουθήσεις όμως την διαδικασία σταδίων του βιοτέχνη, κατι πολυ δύσκολο να γνωρίζουμε με σιγουριά εμείς, τοτε θα είσαι κοντα.
Το να ρίχνω στον πίνακα ενα εμπορικό φυσιγγιο και μετα να ρίχνω την δική μου αντιγραφή με την Mec και να είμαι κοντα στις κατανομές δεν σημάνει ότι ειναι το ίδιο..... τα bar, η καμπύλη καύσης, η ταχύτητα που σκοτώνει δηλ., στα 15-20 μετρα, τι λέει?????
Καταλήγω πως ένας "ιδιογομωτής" δεν μπορει επ´ ουδενή να αντιγράψει επ´ ακριβώς ενα εμπορικό φυσιγγιο που δημιουργήθηκε απο μηχανη μεγάλης κλίμακας και μαζικής παραγωγής. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε διαφορα αλλα φυσιγγια που μια τέτοια μηχανη δεν μπορεί και προπάντων ενα φυσιγγιο ακριβώς όπως εμείς θελουμε να ειναι, μπορει να εχει καλυτερες επιδόσεις, μπορει παρόμοιες, μπορει όμως τις πλείστες φορές να ειναι κατώτερο......
με psb2 sta 32gr.Αποτέλεσμα στα 30μ.Εμπορικό φυσιγγι 400 σελ με τέλεια κατανομή με ***.
Το copy έδωσε 373 σελ με πάλιν πολύ καλή κατανομή.
SET UP PSB2 12/70(cal victory) CX 1.75 X32 N.6 Z-PLAST .
Τα ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΥΣΊΓΓΙΑ όταν τα γνωρίζεις εχουν τέλεια αποτελέσματα.
Απλα το αγοράζεις.....

Σου εχω αναφέρει και πιο πάνω, πως δεν υπάρχει περίπτωση να αντιγράψεις την καμπύλη καύσης σε σχέση με τα bar, εκτός και αν έχεις ακριβώς τα ίδια στάδια με την μηχανη του εμπορικού.
Το επιπλέον πάτημα με το ρελι, απλα θα σου αυξήσει τα bar αφου θα αλλοιώσει την ποικνοτητα του καλυκα στο σημείο του ρελιού.
Οι βιοτεχνίες δεν κανουν απλά χαραγμα, πάτημα, ρελι....!!!!!!!
Η χρήση βλητικου σταθμού, το έχουμε αναφέρει και πριν, ειναι ότι καλύτερο για έναν ιδιογομωτή, θα ήταν όμως πιο λογικό για μένα, αφου θα πληρώσω, να κανω ενα σεταπ δικό μου για να δώ που βρίσκομαι.
Επίσης θα ήταν πιο επικοδομητικό, όταν θέλεις να κάνεις μια αναφορά ή να παρουσιάσεις μια μελέτη, να παρουσιάσεις το άρθρο, μελετη και οι υπόλοιποι απλα αν θέλουν θα το αναλύσουν, και όχι υπο τύπου "εγω ξέρω, περιμένω να μου απαντήσεις", δεν περνούμε εξετάσεις....

- RELOADER S
- Full Member
Aνδρέα οπως δικαιούσε να πιστευης οτι δέν μπορείς να το φτιάξης ετσι και εγω χαριν πειραματος το δημοσίευσα
οτι σχεδόν το πέτυχα.
Ουτε 5% απώλεια! Δέν το δημοσίευσα για σένα αλλά για όλους τούς φίλους ιδιογομωτες.
Οταν εχω ακριβώς τα ιδια υλικά και δέν πετύχω-χαριν δοκιμασιας-τίς ίδιες σχεδόν επιδόσεις καλύτερα-ο εαυτος μου-να το γυρίσω στο τένις.............
οτι σχεδόν το πέτυχα.
Ουτε 5% απώλεια! Δέν το δημοσίευσα για σένα αλλά για όλους τούς φίλους ιδιογομωτες.
Οταν εχω ακριβώς τα ιδια υλικά και δέν πετύχω-χαριν δοκιμασιας-τίς ίδιες σχεδόν επιδόσεις καλύτερα-ο εαυτος μου-να το γυρίσω στο τένις.............
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ναι αλλα με τέτοια βήματα ένας που αρχίζει τώρα αν πάει να στήσει σετ απ αντιγραφή μπορεί να μην βγει και τσ μπαρ να ανέβουν με άνεση και ως αποτέλεσμα να ανοίξει το όπλο και όχι μόνοRELOADER S έγραψε:Aνδρέα οπως δικαιούσε να πιστευης οτι δέν μπορείς να το φτιάξης ετσι και εγω χαριν πειραματος το δημοσίευσα
οτι σχεδόν το πέτυχα.