Επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι σήμερα εκανα το τεστ αντιγραφής με ενα κυπριακό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φυσίγγιandreas78 έγραψε:Φίλε Reloader S,
Νομίζω ήμουν αρκετα ξεκάθαρος στην αναφορα μου. Οι βιοτέχνες δεν φτιάχνουν φυσιγγια με τις MEC ή τες LEE....
Αντιγράφοντας επ´ ακριβώς ενα σεταπ εργοστασιακό, με τα ίδια ακριβώς υλικά, γραμμάρια και τελικό κλεισιμο με ρελιασμα, θα είσαι το λιγότερο κατα 100bar πιο ψηλα απο το εργοστασιακό. Αν ακολουθήσεις όμως την διαδικασία σταδίων του βιοτέχνη, κατι πολυ δύσκολο να γνωρίζουμε με σιγουριά εμείς, τοτε θα είσαι κοντα.
Το να ρίχνω στον πίνακα ενα εμπορικό φυσιγγιο και μετα να ρίχνω την δική μου αντιγραφή με την Mec και να είμαι κοντα στις κατανομές δεν σημάνει ότι ειναι το ίδιο..... τα bar, η καμπύλη καύσης, η ταχύτητα που σκοτώνει δηλ., στα 15-20 μετρα, τι λέει?????
Καταλήγω πως ένας "ιδιογομωτής" δεν μπορει επ´ ουδενή να αντιγράψει επ´ ακριβώς ενα εμπορικό φυσιγγιο που δημιουργήθηκε απο μηχανη μεγάλης κλίμακας και μαζικής παραγωγής. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε διαφορα αλλα φυσιγγια που μια τέτοια μηχανη δεν μπορεί και προπάντων ενα φυσιγγιο ακριβώς όπως εμείς θελουμε να ειναι, μπορει να εχει καλυτερες επιδόσεις, μπορει παρόμοιες, μπορει όμως τις πλείστες φορές να ειναι κατώτερο......
ποσα βρηκες την 650n και ποσα την 9000gn επειδι ενδιαφερομαι και εγω για μια μηχανηTasozzz έγραψε:Φίλε μου ενδιαφέρομαι για την 650n αλλά εάν η τιμή της με αυτή της 9000gn έν κοντά έναν το σκεφτώ.marios86 έγραψε:Κοπέλια καλημέρα,
θέλω να αγορασω την μηχανη αναγομωσης MEC υπαρχει καποιος που είναι αντιπρόσωπος στην Κύπρο ή να γυρευτω στό internet?
Φιλε πιο μοντελο τησ MEC θελεις???
Κοιτάζω και στο internet αλλά θέλω να δώ τις τιμές στην Κύπρο εάν δεν ξεφεύγουν θα προτίμησω να αγοράσω από Κύπρο.
Ισως.Γιατί νομίζεις είχα τούτη τη λίγη διαφορά?Εγω ξέρω καί περιμένω την απάντηση.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Για να κάνεις τέλεια αντιγραφή αναγκάστηκα θέλεις και άλλα στάδιά απο το χαραγμα ρελιασμα![]()
![]()
θα διαφωνήσω εγώ το τρίτο στάδιο θα καθορίσει το βάθος και το ρέλι το πάχος τής στεφάνης αν έχεις μονταρισμένο στροφείο 1 χιλRELOADER S έγραψε:Ισως.Γιατί νομίζεις είχα τούτη τη λίγη διαφορά?Εγω ξέρω καί περιμένω την απάντηση.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Για να κάνεις τέλεια αντιγραφή αναγκάστηκα θέλεις και άλλα στάδιά απο το χαραγμα ρελιασμα![]()
![]()
Καί δέν χρειάζεσαι ούτε τρίτο ούτε πεντασταδιακές κλπ κλπ πωλήσεις να γίνονται!!
το βάθος ρελιου ήταν το ίδιο? το πάχος της στεφάνης το ίδιο? η διάμετρος του ρελιου μέσα και έξω το ίδιο? αυτά αν ήταν τα ίδια τότε έχεις μια αντιγραφή κάτι που σημενη έχεις τα ίδια ακριβώς στάδιά με την μηχανή που έκλεισε τα φυσίγγια εξαρχήςRELOADER S έγραψε:Ανδρέα περιμένω να μού πείς -αφού διαφωνείς-γιατί είχα ελαφρά λιγότερη διατρητικότητα ενώ είχα χρησιμοποιήση ακριβώς τα ίδια υλικά(καλυκα-πυρίτιδα-βύσμα-σκάγια)
Ακριβώς το ίδιο τελικο ύψος.Τα υλικά που χρησιμοποιήσα τα πήρα απο 2ο δικό του φυσίγγιο που ξήλωσα
Εγώ εβαλα τόν κάλυκα ..
Aυτά όλα πού αναφέρεις συνιστούν την λεγόμενη αντίσταση ξερελιάσματος.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:το βάθος ρελιου ήταν το ίδιο? το πάχος της στεφάνης το ίδιο? η διάμετρος του ρελιου μέσα και έξω το ίδιο? αυτά αν ήταν τα ίδια τότε έχεις μια αντιγραφή κάτι που σημενη έχεις τα ίδια ακριβώς στάδιά με την μηχανή που έκλεισε τα φυσίγγια εξαρχήςRELOADER S έγραψε:Ανδρέα περιμένω να μού πείς -αφού διαφωνείς-γιατί είχα ελαφρά λιγότερη διατρητικότητα ενώ είχα χρησιμοποιήση ακριβώς τα ίδια υλικά(καλυκα-πυρίτιδα-βύσμα-σκάγια)
Ακριβώς το ίδιο τελικο ύψος.Τα υλικά που χρησιμοποιήσα τα πήρα απο 2ο δικό του φυσίγγιο που ξήλωσα
Εγώ εβαλα τόν κάλυκα ..