Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.

Δημοσίευση από Laurona »

Εισαι τσιακκος :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ηταν να κλαιω ακομα :? σιουρα εσυ μαζι μου εν θα ερτεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

KKILER έγραψε:ΜΟΝΟ ΤΖΙΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ 75-80 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΑ ΝΤΟΥΜΠΛΕ
σ' ωραίος
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

παντος μεν μου κλεεστε που τα τωρα να χαριτε οτι αγαπατε!
εγω που μολις ερκουμουν εσσο εκαθετουν ο ζιρις μ να τες καθαρισει, τες 2 πιο μιλαροτες επιανεντες με τον αρφο μ ζε καμαντες πας το νζακι, τες ιπολιπες επιανε τους παρεες του ζε λαλεν τους "τι δευτερα στο σιλογο φερτε 2 πακετα χαρτουτσιες να παρω του Σωτηρη, ζε εφερε μας μεζε"
ζε μετα ελαλε μου ατε πιενε στον παππου σου παρτου ζε μια 12 ζικλες ζε μια 12 τρασιλες ζε πετου ατε παππου τουτα εν που μενα ζε ουλλο ζε κατι εν να σου δοκι :lol:
εγω που επαιξα λιες ζικλες περσι ζε μακαρι να εφα 5!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

εγω ρε φιλε εφιλαξα τες για το τραπεζι που ηταν να καμουμε τζε εκαρτερουσα πως τζε πως να φαω εστο τζε 1 για να παν τα νερα,η κριαδα που εφα οσπου να τις παιξω κατω...τζε τελικα εβαλαμεν τις πανω στα καβουνα οσπου να καμω κατι δουλιες που μου εβαλαν(ειμαι ο μιτσις,τζε παντα τρω την ουλλη) εξαφανιστικαν οι τζικλες τζε εμινα με τον καιμο... :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:παντος μεν μου κλεεστε που τα τωρα να χαριτε οτι αγαπατε!
εγω που μολις ερκουμουν εσσο εκαθετουν ο ζιρις μ να τες καθαρισει, τες 2 πιο μιλαροτες επιανεντες με τον αρφο μ ζε καμαντες πας το νζακι, τες ιπολιπες επιανε τους παρεες του ζε λαλεν τους "τι δευτερα στο σιλογο φερτε 2 πακετα χαρτουτσιες να παρω του Σωτηρη, ζε εφερε μας μεζε"
ζε μετα ελαλε μου ατε πιενε στον παππου σου παρτου ζε μια 12 ζικλες ζε μια 12 τρασιλες ζε πετου ατε παππου τουτα εν που μενα ζε ουλλο ζε κατι εν να σου δοκι :lol:
Παλιό τζιαι καλό το κόλπο με τον παππού!!!! :lol:

και όμως πιάνει ακόμα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Breda Pegaso έγραψε:

και όμως πιάνει ακόμα!
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΕΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΙΣΚΑ ΚΑΙΜΑΚΛΙ ΑΡΑ ΕΝ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ . Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΝΙΑ 6 ΠΟΘΚΙΑ ΒΑΘΚΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ . ΙΝΤΑ ΜΠΟΥ ΤΑΝ ΝΑ ΚΑΜΩ ???? ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΠΕΤΡΟ ??????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΖΙΗΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣ . ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΑΠΠΑ Ο ΤΖΙΗΡΗΣ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ << Ε ΠΑΝΑΗ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΒΡΕΞΕΙ >>ΤΖΙΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ << ΕΝ ΓΙΟΣ Α ΓΙΑΣΟΥΜΙΑ . ΑΝ ΦΑΕΙ ΤΖΙΑΙ ΛΛΙΟ ΝΕΡΟ ΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ . ΣΦΙΓΓΕΙ :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

KKILER έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:

και όμως πιάνει ακόμα!
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΕΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΙΣΚΑ ΚΑΙΜΑΚΛΙ ΑΡΑ ΕΝ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ . Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΝΙΑ 6 ΠΟΘΚΙΑ ΒΑΘΚΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ . ΙΝΤΑ ΜΠΟΥ ΤΑΝ ΝΑ ΚΑΜΩ ???? ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΠΕΤΡΟ ??????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΖΙΗΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣ . ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΑΠΠΑ Ο ΤΖΙΗΡΗΣ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ << Ε ΠΑΝΑΗ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΒΡΕΞΕΙ >>ΤΖΙΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ << ΕΝ ΓΙΟΣ Α ΓΙΑΣΟΥΜΙΑ . ΑΝ ΦΑΕΙ ΤΖΙΑΙ ΛΛΙΟ ΝΕΡΟ ΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ . ΣΦΙΓΓΕΙ :D :D :D :D :D :D :D
ΜΕΝ ΦΟΑΣΕ ΤΣΙΕ ΕΝ ΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΣΙΡΙ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΣΙΝΙΟ ΤΣΙΕ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕΝ ΜΑΠΠΑ ΜΕ ΕΠΙΡΑΝ :o ;)
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
sotiris!129

ζε μενα εν παραλιμνι ρε ο παππους μου αλλα 1 φορα το μηνα συνφερι να του παρω ζικλες :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Έκλεισαν σχολεία από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και τον παγετό.

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα, με θυελλώδεις ανέμους και χιόνια. Δεμένα πλοία και κλειστά σχολεία. Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στο ορεινό οδικό δίκτυο, καθώς σε πολλά σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Εκτός όμως από τα χιόνια και τις βροχές, θυελλώδεις είναι και οι άνεμοι που πνέουν στα πελάγη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μικρή υποχώρηση των καιρικών φαινομένων αναμένεται την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα η κακοκαιρία επανέρχεται και μάλιστα με τσουχτερό κρύο.

:roll:
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”