ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε chris καλο και το 11 συμφωνω. Απλα επειδη θελω να εχω μονο ενα ειδος για γενικο το 10 ειναι πιο καλο πιστευω. Θα προσπαθησω ενα καλο φυσιγγιο που να το χρησιμοποιω θελει ας βρεχει θελει ας εχει Βορκα! Πρυποθεση να εχει την απαιτουμενη δυναμη στα 35-40 μετρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Και εγώ μια από τα ίδια. Θέλω ένα για όλα αλλά φέτος είπα θα είμαι λίγο πιο οργανωμένος...Πέρσι έτυχε στον χώρο που κυνηγούσα τζίκλες είχε και φάσες...κάθε φορά είχα 10άρια μέσα...έχασα 3 φάσσες χτυπημένες οι οποίες έμεναν στον αέρα φτερουγίζοντας για 10δευτ. και μετά έφευγαν ανενόχλητες.
Πήρα μόνο μια και αυτή όταν χτυπήθηκε άλλαξε πορεία και κτύπησε σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρω χρόνο να αλλάξω σε 5 άρια.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Χαχαχαχχα....
Έτυχε και σε εμένα, ήμουν για μπεκατσα και πέρασαν στα 20-25 μετρα, έριξα με 9άρια κόντρα διασποράς και νομίζω άκουσα την φάσσα να λέει......άνθρωπε μου πας καλα!!!!!...... :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Εννοειται οτι εχουμε και κανενα πακετο #6-7 μαζι μας!:-D
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Τα εχει στο ιντερνετ πουθενα να τα δουμε?
Για τα πιστονια του μηλιου μιλω...

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Breda Pegaso έγραψε:Τα εχει στο ιντερνετ πουθενα να τα δουμε?
Για τα πιστονια του μηλιου μιλω...
Οχι φιλε δεν νομίζω να έχει.
Εγω πέρσι με 30 γραμμάρια νο8 d20 κοντρα δόση έπαιξα φασες μέχρι τα 40μ γιαυτό παίζω πάντα 8 νούμερο γιατί έχει την απαιτούμενη ενέργεια/ταχύτητα να την ρήξη κάτω ξερή 435 μ/δ :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

vti-chris έγραψε:Και εγώ μια από τα ίδια. Θέλω ένα για όλα αλλά φέτος είπα θα είμαι λίγο πιο οργανωμένος...Πέρσι έτυχε στον χώρο που κυνηγούσα τζίκλες είχε και φάσες...κάθε φορά είχα 10άρια μέσα...έχασα 3 φάσσες χτυπημένες οι οποίες έμεναν στον αέρα φτερουγίζοντας για 10δευτ. και μετά έφευγαν ανενόχλητες.
Πήρα μόνο μια και αυτή όταν χτυπήθηκε άλλαξε πορεία και κτύπησε σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρω χρόνο να αλλάξω σε 5 άρια.
Οταν κυνηγω τζηκλα και εχει και φασσες η περιοχη κυνηγω την τζηκλα με 28 και 29 γρ φυσιγγια σε 7 αρια σκαλια. Μια χαρα η τζηκλα κατω μια χαρα και η φασσα. απλα κλεινω λιγο το τσιοκ. Πχ 3,2 αντι 4,3
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

kypros έγραψε:
vti-chris έγραψε:Και εγώ μια από τα ίδια. Θέλω ένα για όλα αλλά φέτος είπα θα είμαι λίγο πιο οργανωμένος...Πέρσι έτυχε στον χώρο που κυνηγούσα τζίκλες είχε και φάσες...κάθε φορά είχα 10άρια μέσα...έχασα 3 φάσσες χτυπημένες οι οποίες έμεναν στον αέρα φτερουγίζοντας για 10δευτ. και μετά έφευγαν ανενόχλητες.
Οταν κυνηγω τζηκλα και εχει και φασσες η περιοχη κυνηγω την τζηκλα με 28 και 29 γρ φυσιγγια σε 7 αρια σκαλια. Μια χαρα η τζηκλα κατω μια χαρα και η φασσα. απλα κλεινω λιγο το τσιοκ. Πχ 3,2 αντι 4,3
Ρε παιδιά έχω μιαν απορία, καταλαβαίνω ότι μικραίνοντας το νούμερο των σκαγιών έχεις μεγαλύτερο αριθμό για καλύτερη κατανομή. Όμως λόγω των παραπάνω σκαγιών δεν είναι κάπως επικίνδυνο άμαν κτυπηθεί καλά το πουλί να γεμίσει σκάγια. Διάβασα σε έννα ελληνικό site σχετικά με την ιδιογόμωση και τα νο10 και μου δημιουργήθηκε το ίδιο ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Πολυ λιγα μενουν πανω. Στο ποφυσημα πεζουμε 12 νο και μια χαρα ειναι.

Στη ελλαδα πιστευω δεν πολυχρησιμοποιουν τα μικρα σκαγια 10+. σε αντιθεση με μας.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εγώ ποτε μου δεν "χρισιμοπισα" πάνω από n.9 για τσίκλα ουτε θα βαλω ποτε
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”