Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

admin έγραψε:φίλε baikal δύο άρθα τα οποία ίσως σε ενδιαφέρουν http://www.cyprushuntingmagazine.com/ar ... thiramatos http://www.cyprushuntingmagazine.com/ar ... ekplikseis

...νασαι καλα Αριστε...πολυ ωραια αρθρα...
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Sergios έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:καποιος να με παιξει...η αρρωστια μου προχωρησε στο απροχωρητο...ουτε για πολεμο να ετοιμαζομουν...
Σας παραθετω τα πολεμοφοδια μου...και δεν υποσχομαι να ειναι μονο αυτα μεχρι την εναρξη(αν δεν παω φυλακη)...εχω και 2 τσαντες περσινες...ελπιζω να με κανεσουν!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Εικόνα
έχει και πιο πελλους που μένα τελικά ενομιζα ειμουν μόνος μου τελοσπαντων εγω έχω ιδι την κασια μου και εννα πιάσω αλλο 3-4 πακεττα να νιώθω εξασφαλισμένος να μου πείτε εεεε κανει ολαν πόσες εννα συρεις κι εγώ απαντώ

1. Και να μεν τις συρω εν χαλούν
2.Αν μεν έχεις όνειρα οτι μια μέρα εννα δωκουν πάνω σου κοπαες και θα είναι στιγμή ζωής γιατί να μεν τες έχω να μου καταστρέψουν τα όνειρα?
3.Μπορεί να μεν κοφκει η μια να κοφκει η άλλη εν είμαι Θεός να ξέρω που πριν τον καιρό ούτε οι ειδήσεις και τα site εν αξιόπιστα

Πάντα για Φασσες ομιλούντες

Σωστος ο κυριος!!!
ΦΑΣΣΟΠΑΡΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
stelios miroku
Full Member

Δημοσίευση από stelios miroku »

Καληςπερα.Κανενα νεο απο αναγνωρηση φασσας στην παφο :?:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

stelios miroku έγραψε:Καληςπερα.Κανενα νεο απο αναγνωρηση φασσας στην παφο :?:
εχει τοπους που εχουν πολλα πουλια ρε φιλε .....ΑΛΛΑ τι θελεις ρε φιλουι μου να γραψω τα χωρια με τες πολλες δημοσια???? :o :o :o :o :o γιαυτο εν σου απαντησε κανενας :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

stelios miroku έγραψε:Καληςπερα.Κανενα νεο απο αναγνωρηση φασσας στην παφο :?:
Αγια Μαρινα Κελοκαιδαρων το δασος
BAIKAL 1980

εσιει καμμια φασσα να παιξουμε τζαι μεις???? :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

9 τζαι ποψε...εν ξερω γιατι ουλλοι λαλουν 10 τζαι ποψε αλλα εγω μετρω 9 :?

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 24 Οκτ 2013, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
russian bell choke
Full Member

Δημοσίευση από russian bell choke »

BAIKAL 1980 έγραψε:εσιει καμμια φασσα να παιξουμε τζαι μεις???? :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

sωστος 9 και ποψε κατι μου λαλει οτι φασσες εννα παιξουν πολλοι φετος και οχι μονο σταμα
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
BAIKAL 1980

russian bell choke έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:εσιει καμμια φασσα να παιξουμε τζαι μεις???? :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

sωστος 9 και ποψε κατι μου λαλει οτι φασσες εννα παιξουν πολλοι φετος και οχι μονο σταμα

...μακαρι να παιξουν ουλλοι φιλε μου...αλλα να ξερεις...στην Κυπρο οι φασσαριες....εν πολλα λιοι...οι φασσαριες της πρωτης και δευτερης εξορμησης εν πολλοι...μετα λιγοι και καλοι...και αμα μαθεις...εν ξεκοφκεις!!! ;)
russian bell choke
Full Member

Δημοσίευση από russian bell choke »

BAIKAL 1980 έγραψε:
russian bell choke έγραψε:

...μακαρι να παιξουν ουλλοι φιλε μου...αλλα να ξερεις...στην Κυπρο οι φασσαριες....εν πολλα λιοι...οι φασσαριες της πρωτης και δευτερης εξορμησης εν πολλοι...μετα λιγοι και καλοι...και αμα μαθεις...εν ξεκοφκεις!!! ;)

παλε σωστος αλλα εν ξερω το οικονομικο αν θα αναγκασει καποιους να μεν πηαινουν συνεχεια παφο παντως σημερα επια εξω που την λευκωσια αναγνωριση χωρις σκυλλο και πρωτη φορα ειδα 5-6 φασσες τζαμε για αυτο το λεω οτι καποιοι εννα παιξουν που εννεν φασσαριες
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
BAIKAL 1980

το ξερω φιλε...τοπος υπαρχει για ολους...αμα ειμαστε σωστοι κυνηγοι...και αν δε παιξω την πρωτη η την δευτερη εξορμηση...λιγη σημασια εχει...η απολαυση ολης της σεζον ειναι μεγαλη...καθε χρονια...και η φασσα θα μας χαρισει ωραιες στιγμες κι ωραιες τουφεκιες καθ ολη τη διαρκεια του κυνηγιου!!!!και αμα τυχει και καμμια πρασινοκεφαλη....ακομα καλυτερα!!!! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”