REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Δημοσίευση από RELOADER S »

..φιλε αν θυμαμαι καλα η CACCIA(38γρ) ηταν σε νουμερο 5...η remington(35,5γρ) σε Αμερικανικο 6 και ευρωπαικο 5,5 μια και ειναι λιγο πιο χοντρα τα σκαγια στα Αμερικανικα φυσιγγια[/quote]

ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

RELOADER S έγραψε:..φιλε αν θυμαμαι καλα η CACCIA(38γρ) ηταν σε νουμερο 5...η remington(35,5γρ) σε Αμερικανικο 6 και ευρωπαικο 5,5 μια και ειναι λιγο πιο χοντρα τα σκαγια στα Αμερικανικα φυσιγγια

ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ[/quote]

...φιλε εγω βλεπω την διαφορα στα 45 μετρα....στα 25 η remigton ειναι απο πανω εστω και με πιο λεπτο σκαι...anw...και αυτη οπως και η rio βλεπω να ειναι αξιοπιστες και απο τους πινακες...οποτε γιαυτο προχωρησα με την αγορα τους...οταν τις δοκιμασω και θα μπορω να εχω αποψη...θα την αναφερω...
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

...φιλε εγω βλεπω την διαφορα στα 45 μετρα....στα 25 η remigton ειναι απο πανω εστω και με πιο λεπτο σκαι...anw...και αυτη οπως και η rio βλεπω να ειναι αξιοπιστες και απο τους πινακες...οποτε γιαυτο προχωρησα με την αγορα τους...οταν τις δοκιμασω και θα μπορω να εχω αποψη...θα την αναφερω...[/quote]

ΣΩΣΤΑ,ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΗ .ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LONG RANGE ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ
ΚΤΥΠΗΣΗΣ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ 20-25Μ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!
ΣΤΑ 25Μ 300ΣΕΛΙΔΕΣ+ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΤΡΑΥΜΑ!!
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 40+Μ.
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

RELOADER S έγραψε:...φιλε εγω βλεπω την διαφορα στα 45 μετρα....στα 25 η remigton ειναι απο πανω εστω και με πιο λεπτο σκαι...anw...και αυτη οπως και η rio βλεπω να ειναι αξιοπιστες και απο τους πινακες...οποτε γιαυτο προχωρησα με την αγορα τους...οταν τις δοκιμασω και θα μπορω να εχω αποψη...θα την αναφερω...
ΣΩΣΤΑ,ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΗ .ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LONG RANGE ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ
ΚΤΥΠΗΣΗΣ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΑ 20-25Μ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!
ΣΤΑ 25Μ 300ΣΕΛΙΔΕΣ+ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΤΡΑΥΜΑ!!
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 40+Μ.[/quote]

..σιγουρα φιλε...και σιγουρα το πρωι δεν θα μπαινει στην πρωτη θαλαμη...εκει υπαρχει σταθερη αξια για μενα...starlight και concord...η Long range θα μπαινει στη δευτερη θαλαμη και ισως στην πρωτη μετα που θα βρασει ο καιρος....κυνηγαω σε ευκαληπτους οποτε το πιο χαμηλο πουλι που μπορω να χτυπησω ειναι ισως 5-10 μετρα πανω απο αυτους...οποτε καταλαβεις πως δεν μιλαμε για κοντινες βολες...!πολυ σπανια εχω την ευκαιρια για καπελωμα στα 20-25 μετρα...αν γινει κατι τετοιο ισως χρειαστει να αφησω το πουλι να με προσπερασει...μονο μετα την δοκιμη θα μπορω να διορθωθω και γω σε αυτο το θεμα!
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

Ρε κοπέλια μια ερώτηση.

Η Remington 4 x 6, 2 3/4'' πόσα γραμμάρια είναι. Το πακέτο γράφει 1 1/2οz max άρα 42 gr περίπου. Το ίδιο γράφει και για τις 3''.

Ευχαριστώ.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Yiannis έγραψε:Ρε κοπέλια μια ερώτηση.

Η Remington 4 x 6, 2 3/4'' πόσα γραμμάρια είναι. Το πακέτο γράφει 1 1/2οz max άρα 42 gr περίπου. Το ίδιο γράφει και για τις 3''.

Ευχαριστώ.
Φιλε ειναι 42γρ η Remington 4 x 6, .
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

images-2-1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”