RELOADER S έγραψε:Eισαι μεσα nike powder!!Mακρυα ομως που υγρασιες .nike powder έγραψε:το ΑΣ γεμονει το κανενασ στη τσικλα? ποσο το καμνει 1.40-1.45??? *28
μεσ τον αερα καμνει εχω το δοκιμασμενο
RELOADER S έγραψε:Eισαι μεσα nike powder!!Mακρυα ομως που υγρασιες .nike powder έγραψε:το ΑΣ γεμονει το κανενασ στη τσικλα? ποσο το καμνει 1.40-1.45??? *28
Π.Χ Ανδρέα ..................με D20 στα 28γρ η οτιδηποτε αλλο ;ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Παιδιά εγώ στα σετ απ ανεξάρτητα απο τον καιρό τα κάνω σχεδόν πάντα κοντρα δόσης και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στα φυσίγγια μου εκτός κάποιες φορές κανουν παραπάνω ζημιά στο θήραμα απο το κανονικό
1.60 x 30 παράδειγμαRELOADER S έγραψε:Π.Χ Ανδρέα ..................με D20 στα 28γρ η οτιδηποτε αλλο ;ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Παιδιά εγώ στα σετ απ ανεξάρτητα απο τον καιρό τα κάνω σχεδόν πάντα κοντρα δόσης και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στα φυσίγγια μου εκτός κάποιες φορές κανουν παραπάνω ζημιά στο θήραμα απο το κανονικό
Οχι νο8 και κάτω, αν αφήσεις 13 χιλ κενο δηλαδη βαλεις πιο χαμηλό βυσμα και την κλήσεις αυτο είναι κοντρα δόση και χωρίς να βάλεις παραπάνω πυρίτιδα πόσο μάλλον να βάλειςRELOADER S έγραψε:1.60X30 D20 Aνδρέα δέν νομίζω να είναι κόντρα.και τι νο ; Με +.10 κόντρα δόση;
Κόντρα δόση είναι π.χ το 12/70 CX D20SE 1.50X28 N.10 !!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι νο8 και κάτω, αν αφήσεις 13 χιλ κενο δηλαδη βαλεις πιο χαμηλό βυσμα και την κλήσεις αυτο είναι κοντρα δόση και χωρίς να βάλεις παραπάνω πυρίτιδα πόσο μάλλον να βάλειςRELOADER S έγραψε:1.60X30 D20 Aνδρέα δέν νομίζω να είναι κόντρα.και τι νο ; Με +.10 κόντρα δόση;
Το 1.50 κανονικα ποσο επρεπε να ηταν για να μην ειναι κοντρα δοση με το D20SE?RELOADER S έγραψε:Κόντρα δόση είναι π.χ το 12/70 CX D20SE 1.50X28 N.10 !!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Οχι νο8 και κάτω, αν αφήσεις 13 χιλ κενο δηλαδη βαλεις πιο χαμηλό βυσμα και την κλήσεις αυτο είναι κοντρα δόση και χωρίς να βάλεις παραπάνω πυρίτιδα πόσο μάλλον να βάλειςRELOADER S έγραψε:1.60X30 D20 Aνδρέα δέν νομίζω να είναι κόντρα.και τι νο ; Με +.10 κόντρα δόση;
Oι τζίκλες παθαίνουν ηλεκτροσόκ.Υπάρχει σε κυπριακό φυσίγγι εμπορικό.
Οσοι την χρησιμοποιούν ειναι σταθερα ι απο τις 2 τουλάχιστον στη θαλάμη!