Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Πρωινά Φυσίγγια για Περδίκια-Φάσσα

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Beretta1 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Η ROCKET 29gr ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ :?: ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΣΗΓΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ :?:

η αγαπημενη μου Κυπριακη!!!!!οποτε τη βαλεις εισαι μεσα φιλε μου...εγω το καλοκαιρι δεν την βγαζω απο το οπλο μου...σε φασσες και τρυγονια!!!!και το χειμωνα μια χαρα ειναι...!!!απο τα ανωτερα και ποιο σταθερα φυσιγγια που γνωριζω και εγω κυνηγαω με πολυ βαρυ οπλο...3600!
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Beretta1 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Η ROCKET 29gr ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ :?: ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΣΗΓΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ :?:

η αγαπημενη μου Κυπριακη!!!!!οποτε τη βαλεις εισαι μεσα φιλε μου...εγω το καλοκαιρι δεν την βγαζω απο το οπλο μου...σε φασσες και τρυγονια!!!!και το χειμωνα μια χαρα ειναι...!!!απο τα ανωτερα και ποιο σταθερα φυσιγγια που γνωριζω και εγω κυνηγαω με πολυ βαρυ οπλο...3600!
Γνώμη μου πάντα οτι η CONCORDE 31 μπλε υπερτερά της ROCKET 29.Iδια χαρακτηριστικά -ταχύτητα !!!-καί οι δύο μέ πιό σταθερή την 1η λόγω Α1.Αλλά καί η ROCKET δέν είναι τυχαία πού εχει τόσους FUN!!
BAIKAL 1980

RELOADER S έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

Γνώμη μου πάντα οτι η CONCORDE 31 μπλε υπερτερά της ROCKET 29.Iδια χαρακτηριστικά -ταχύτητα !!!-καί οι δύο μέ πιό σταθερή την 1η λόγω Α1.Αλλά καί η ROCKET δέν είναι τυχαία πού εχει τόσους FUN!!

..και concorde και starlight με Α1 πραγματικα ειναι πολυ καλες...αυτες τις 2 μαζι με rocket...δεν θελεις τιποτε αλλο για ολα τα θηραματα!!!!ασχετως αν εδωκαμε ενα σορο λεφτα φετος πας τις ξενες...παλι σε τουτες ε να καταληξουμε!!! :D
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

cyprohunter έγραψε:ρε παιθκιά εγώ να σας πω τι εν να παίξω φέτος τζαι θωρείτε τζαι κρίνετε!..
τσιοκ 4-2*
μες την πρώτη:
-victory άσπρη 35gr no.7
-olympia gem35 no.6
-RC4 Caccia oro fibre 35gr no.6
μες την δεύτερη:
-Β&P MB dual power 36gr no.6*3
-B&P Mygra colombaccio 36gr no.5.5
-RC Camouflage HP 37gr no.5
-Olympia gem28 no.7.5 (μες το αυτοκίνητο αν έσιει τζικλούες ;) )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilverPigeonS την 24 Οκτ 2013, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

η αγαπημενη μου Κυπριακη!!!!!οποτε τη βαλεις εισαι μεσα φιλε μου...εγω το καλοκαιρι δεν την βγαζω απο το οπλο μου...σε φασσες και τρυγονια!!!!και το χειμωνα μια χαρα ειναι...!!!απο τα ανωτερα και ποιο σταθερα φυσιγγια που γνωριζω και εγω κυνηγαω με πολυ βαρυ οπλο...3600![/quote]

Γνώμη μου πάντα οτι η CONCORDE 31 μπλε υπερτερά της ROCKET 29.Iδια χαρακτηριστικά -ταχύτητα !!!-καί οι δύο μέ πιό σταθερή την 1η λόγω Α1.Αλλά καί η ROCKET δέν είναι τυχαία πού εχει τόσους FUN!![/quote]

..και concorde και starlight με Α1 πραγματικα ειναι πολυ καλες...αυτες τις 2 μαζι με rocket...δεν θελεις τιποτε αλλο για ολα τα θηραματα!!!!ασχετως αν εδωκαμε ενα σορο λεφτα φετος πας τις ξενες...παλι σε τουτες ε να καταληξουμε!!! :D[/quote]

Aκριβώς 'οπως το είπες + mpez 32g la perdrix.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

RELOADER S έγραψε:η αγαπημενη μου Κυπριακη!!!!!οποτε τη βαλεις εισαι μεσα φιλε μου...εγω το καλοκαιρι δεν την βγαζω απο το οπλο μου...σε φασσες και τρυγονια!!!!και το χειμωνα μια χαρα ειναι...!!!απο τα ανωτερα και ποιο σταθερα φυσιγγια που γνωριζω και εγω κυνηγαω με πολυ βαρυ οπλο...3600!
Γνώμη μου πάντα οτι η CONCORDE 31 μπλε υπερτερά της ROCKET 29.Iδια χαρακτηριστικά -ταχύτητα !!!-καί οι δύο μέ πιό σταθερή την 1η λόγω Α1.Αλλά καί η ROCKET δέν είναι τυχαία πού εχει τόσους FUN!![/quote]

..και concorde και starlight με Α1 πραγματικα ειναι πολυ καλες...αυτες τις 2 μαζι με rocket...δεν θελεις τιποτε αλλο για ολα τα θηραματα!!!!ασχετως αν εδωκαμε ενα σορο λεφτα φετος πας τις ξενες...παλι σε τουτες ε να καταληξουμε!!! :D[/quote]

Aκριβώς 'οπως το είπες + mpez 32g la perdrix.[/quote]

ε κοπελλια ισαστε σιουροι οτι εν με α1 γεμομενεσ(αφιστε εν μ λαλουν τα βιβλιαρουθκια} επειδη και η psb3 miazei tis polla tis a1
marios86
Full Member

Δημοσίευση από marios86 »

εγω συμφωνο με τον φιλο nike powder.μεσα στα βιβλιαρουρουθκια γραφουν μας οτι θελουν(η οπως μπορει να ηταν τις παλιες καλες εποχες γεμοσμενες) τωρα εν νομιζω να εινα γεμοσμενες με Α1
nike powder
Full Member

marios86 έγραψε:εγω συμφωνο με τον φιλο nike powder.μεσα στα βιβλιαρουρουθκια γραφουν μας οτι θελουν(η οπως μπορει να ηταν τις παλιες καλες εποχες γεμοσμενες) τωρα εν νομιζω να εινα γεμοσμενες με Α1

ε φιλε πρωσοπικα πιστευκω οτι ι βικτορι μονο μεσ την σειρα του ενδημικου βαλει α1 στεσ αλλεσ εν πσβ3 που βαλει, και η α1 που βαλει τωρα εν εχει καμια σχεση με την α1 που εβαλε πρην 15 χρονια τραγικο παραδιγμα η χαρτουτσια challenger poy ekamnen mpam thn tote epoxi gemismeni me to as 1.45 28. kai tora gemoni as ALLA ENNE TO IDIO
BAIKAL 1980

ετσι για να πουμε και ενα καλο λογο για το σπιτι μας...μιλαμε για φυσιγγια VICTORY....Κυπριακα με μεγαλες εξαγωγες παγκοσμιος...δεν εχουν κανενα λογο να πουν ψεματα...οπως και αυτοι οπως και αυτοι της OLYMPIA...και στο κατω κατω.....το μπαρουτι ειναι απλα μπαρουτι...μην ασχοληστε και πολυ...αμα ενα φυσιγγι ειναι σωστο γενικα...οπου θελεις παιξε το...!!!!

ειπαν μου ταχα...το Α1 κανει σε υγρασια...καλοκαιρι παιζω στα τρυονια συνεχεια starlight και rocket...οσα επια με την rocket....επια αλλο τοσα με την starlight...τζαι μες τους 40 βαθμους...
nike powder
Full Member

BAIKAL 1980 έγραψε:ετσι για να πουμε και ενα καλο λογο για το σπιτι μας...μιλαμε για φυσιγγια VICTORY....Κυπριακα με μεγαλες εξαγωγες παγκοσμιος...δεν εχουν κανενα λογο να πουν ψεματα...οπως και αυτοι οπως και αυτοι της OLYMPIA...και στο κατω κατω.....το μπαρουτι ειναι απλα μπαρουτι...μην ασχοληστε και πολυ...αμα ενα φυσιγγι ειναι σωστο γενικα...οπου θελεις παιξε το...!!!!

ειπαν μου ταχα...το Α1 κανει σε υγρασια...καλοκαιρι παιζω στα τρυονια συνεχεια starlight και rocket...οσα επια με την rocket....επια αλλο τοσα με την starlight...τζαι μες τους 40 βαθμους...
Ε ΦΙΛΕ ΕΓΙΟ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΕΝ ΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΩΤΟ, ΕΝ ΔΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΖΑΛ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΚΟΛ ΜΙΣΧΙΜΟΥ ΑΝ ΙΝΕ ΔΙΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΟ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΟΡΩ ΤΟ ΠΣΒ2 ΓΙΑΤΙ ΑΣΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”