canastas έγραψε:Χωρίς παρεξήγηση κ. Μακρή και ούτε αντιλέγω στις απόψης σας αντιθέτως τις σέβομαι και τις εκτιμώ, αλλά άλλο πράμα ο δισκός και άλλο το θήραμα...
Σύμφωνοι!
Να βάλουμε τότε το ίδιο μπαρούτι με πιο χοντρά σκάγια! Γίνεται ?
Γίνεται...[/quote]
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Nα πάτε σε γνωστό κυνηγετικό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος
Να του πείτε θέλω για την υγρασία ,ξεραήλλα βόριο νότιο ως τις 630 κτλ -κάθε φορά διαφορετικό κλίμα/υγρασία/υψόμετρο να ζητάτε
Εννοείτε ότι θα ρωτά και το όπλο σας κάθε φορά
Σε 3 μήνες κάνετε απολογισμό τι θα σας προτείνει/προτείνουν και γράψετε τα κάτω
Θα δείτε ότι ότι θέλει λαλεί ο καθένας και δεν υπάρχει φορολογία
Θέλεις για υγρασία πάρτο
Θέλεις για βραχώδης πάρτο
Θέλεις για βορκά πάρτο
Στις 28 αν πάμε φέρτε χαρτούτσιες που εν κόφκουν στο θήραμα και δώστε μου τες και να σταθείτε στα 25-30 μέτρα και θα σας εξηγήσω 5 πράματα
Γιατρός έγραψε:Nα πάτε σε γνωστό κυνηγετικό κατάστημα που πουλά και είδη ψαρέματος
Να του πείτε θέλω για την υγρασία ,ξεραήλλα βόριο νότιο ως τις 630 κτλ -κάθε φορά διαφορετικό κλίμα/υγρασία/υψόμετρο να ζητάτε
Εννοείτε ότι θα ρωτά και το όπλο σας κάθε φορά
Σε 3 μήνες κάνετε απολογισμό τι θα σας προτείνει/προτείνουν και γράψετε τα κάτω
Θα δείτε ότι ότι θέλει λαλεί ο καθένας και δεν υπάρχει φορολογία
Θέλεις για υγρασία πάρτο
Θέλεις για βραχώδης πάρτο
Θέλεις για βορκά πάρτο
Στις 28 αν πάμε φέρτε χαρτούτσιες που εν κόφκουν στο θήραμα και δώστε μου τες και να σταθείτε στα 25-30 μέτρα και θα σας εξηγήσω 5 πράματα
Εγω σκοπευτηριο παιζω μονο Stryker 24 gr 7.5 .......
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Ανθιμε μου την stryker επαιζα την στην τζικλα με το προηγουμενο οπλο που ειχε μικρες θαλαμες 65mm για να αποφευγω το λακτισμα..ειχα αριστα αποτελεσματα..!!το ιδιο φυσιγγιο παιζει κ ενας φιλος στο ορτυκι και ειδα βολες σπιστευτες..μαλιστα ηταν κ το φυσιγγιο που επαιζε ο Αχιλλεως κ ειχε εκδοση με το ονομα του πανω