Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Επαγγελματική αλληλοβοήθεια

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

τα bf goodrich ηταν απο τα καλυτερα και πολυζητητα λαστιχα στην κυπρο...αν και οτι τσιμπουν λιο στην τιμη τους (μιλω για ενα 215χ75r15) δεν αξιζουν πλεον.... παλια τα εβαλλες και τα εφκαλες μετα που πολλα χρονια για το λογο οτι εσκουριαζαν... τωρα η εταιρια κατι αλλαξεν στην κατασκευη τους για να φθειρονται.
για να υπαρχει και καταναλωση - πωληση . ΟΜΩΣ μονο την φθορα αλλαξαν..... το κρατημα ειναι το ιδιο και το βουητο καθολου...
τωρα αν καποιος θελει να βαλει κατι αξιολογο υπαρχουν και αλλες μαρκες που σου τα προσφερουν αυτα πχ τα pirelli scorpion.
ακομα τωρα εφεραν και νεες μαρκες που εχουν την σειρα Α/Τ αλλα δεν ειναι goodrich η pirelli. αλλα ειναι γερμανικα αλλα κινεζικα κτλ... που μπορει να ειναι και στην μιση τους τιμη... μην νομιζετε οτι το κινεζικο εν σκαρτο...
με το goodrich κανεις 50 000 μιλια με το κινεζικο κανει 40 000...

οντως αυτο το κεφαλαιο με τα λαστιχα ειναι πολυ μεγαλο.... πρεπει να ψαχτεις ετσι καιρους να δεις τι συμφερει και τι ειναι καλο...

ps: δεν ειμαι λαστιχαρης ( στο επαγγελμα) :lol:
απλα ειναι κατι που με απασχολει και αρχισα να ψαχνομαι απο τωρα για να μεν τα εβρω μπροστα μου μετα.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
demetris21
Full Member

Δημοσίευση από demetris21 »

Παιδιά, θέλω να κάμω ένα κλουβί για σκύλους περίπου 2μ μήκος και 1.75μ πλάτος περίπου και επειδή εν κατέχω το αντικείμενο ίσως ξέρει κάποιος απο εσάς να με βοηθήσει αν ξέρει κανένα που κατασκευάζει όπως το θέλω. Ή ακόμα αν κανένας απο εσάς ξέρει και κάμνει να μιλήσουμε να μου πεί πόσα θα μου στοιχίσει να μου το κάμει όπως το θέλω ή να αγοράσω εγώ τα υλικά και να με βοηθήσει να το στήσουμε επι πληρωμής εννοείται. Εγύρεψα λίο το θέμα μες το Ιντερνετ και ήβρα αρκετά ετοιμα αλλα εν πανάκριβα ούλλα ετσι είπα να γράψω εδω αν μπορεί καποιος απο εσας να βοηθήσει.
Ευχαριστώ
johnycy-
Full Member

Δημοσίευση από johnycy- »

τα λαστιχα τα Hankook αμαν τα δοκιμασεις ειναι πολλα πιο ωραια και που τα Bf goodrich και απο πολλα αλλα. ξερω τουλαχιστον 50 ατομα που αλλαξαν μεταξυ αυτων των 2 εταιριων και με τα Hankook ειναι πιο ευχαριστημενοι . Αν θελει καποιος πληροφοριες για οτιδηποτε λαστιχο και -10% στην τιμη απλα πες τε μου να βοηθησω
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

demetris21 έγραψε:Παιδιά, θέλω να κάμω ένα κλουβί για σκύλους περίπου 2μ μήκος και 1.75μ πλάτος περίπου και επειδή εν κατέχω το αντικείμενο ίσως ξέρει κάποιος απο εσάς να με βοηθήσει αν ξέρει κανένα που κατασκευάζει όπως το θέλω. Ή ακόμα αν κανένας απο εσάς ξέρει και κάμνει να μιλήσουμε να μου πεί πόσα θα μου στοιχίσει να μου το κάμει όπως το θέλω ή να αγοράσω εγώ τα υλικά και να με βοηθήσει να το στήσουμε επι πληρωμής εννοείται. Εγύρεψα λίο το θέμα μες το Ιντερνετ και ήβρα αρκετά ετοιμα αλλα εν πανάκριβα ούλλα ετσι είπα να γράψω εδω αν μπορεί καποιος απο εσας να βοηθήσει.
Ευχαριστώ
Φιλε ο Μαρκος σιγουρα θα μπορεσει να σε βοηθησει και σε πολυ καλη τιμη,ειναι και μελος εδω στο φορουμ,εαν θελεις στειλε μου π.μ. να σου στειλω το τηλ.του.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

demetris21 έγραψε:Παιδιά, θέλω να κάμω ένα κλουβί για σκύλους περίπου 2μ μήκος και 1.75μ πλάτος περίπου και επειδή εν κατέχω το αντικείμενο ίσως ξέρει κάποιος απο εσάς να με βοηθήσει αν ξέρει κανένα που κατασκευάζει όπως το θέλω. Ή ακόμα αν κανένας απο εσάς ξέρει και κάμνει να μιλήσουμε να μου πεί πόσα θα μου στοιχίσει να μου το κάμει όπως το θέλω ή να αγοράσω εγώ τα υλικά και να με βοηθήσει να το στήσουμε επι πληρωμής εννοείται. Εγύρεψα λίο το θέμα μες το Ιντερνετ και ήβρα αρκετά ετοιμα αλλα εν πανάκριβα ούλλα ετσι είπα να γράψω εδω αν μπορεί καποιος απο εσας να βοηθήσει.
Ευχαριστώ
φιλε καμνω εγω κλουβια κατα παραγγελια οπως θελει ο πελατης :) συνηθως πασαμανο γαρβανιζε 2χ2cm τσιγκο απλο γαρβανιζε η κοκκινο τραπεζοειδη με ττελια γαρβανιζε.κατω τοποθετω λαμες για βιδωμα σε τσιμεντο και ευκολη τοποθετηση η αλλαγη τοπουμε απλο βιδωμα 4 στριφονιων.αν θελεις στειλε μου πμ να μιλησουμ,ε
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:Ναι ρε φιλε εν καλα που λαλεις :)

Εν εξανααλλαξα λαστιχα στο διπλοκαμπινο ρε φιλε, συγχωρας μου τα λαθη μου εννεν? :)
Προσεχε τι θα πεις γιατι εννα σε βαλω να εισε σκοπος στον πιο δυσκολο τοπον αα :lol:
χρυανθε πολλοι εβαλαν στην θεση των bf goodtrich ta JINYU ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ALL TERRAIN ΔΕΝ ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΑΜΠΡΟς ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΟΤΑ HILUX ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟς.ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.μην νομιζετε οτι τα κινεζικα ειναι σκαρτα μπορει να ειναι και καλυτερα απο πολλες διασημες μαρκες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Re: Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Δημοσίευση από FRANCHI »

ζητούνται καυσόξηλα(1 σακούλα) από μηλιά ή κερασιά
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

FRANCHI έγραψε:ζητούνται καυσόξηλα(1 σακούλα) από μηλιά ή κερασιά

Φίλε η τερατσιά εν καμνει?? :D :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Φιλέ πουλά ο αρφος μου αν θες στείλε μου μήνυμα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”