Δες αν δεν κουνά η πυριτιδα και ρίξε τα.....
Εχω μερικά Neroxin και αρκετα Ρωσσικα παρομοια προς το παρόν, τα Neroxin τα θελω μόνο για την Rottweil που δεν μου κάνει την χάρη με τα σύγχρονα καψουλια.
Στα χαρτινα SELIER&BELLOT παντα ακουες ελαχιστο το μπαρούτι να κινείται.LOVEX.andreas78 έγραψε:Κατι τέτοιο ονομάζεται ιεροσυλία...![]()
![]()
Δες αν δεν κουνά η πυριτιδα και ρίξε τα.....
Εχω μερικά Neroxin και αρκετα Ρωσσικα παρομοια προς το παρόν, τα Neroxin τα θελω μόνο για την Rottweil που δεν μου κάνει την χάρη με τα σύγχρονα καψουλια.
Aνδρεα δεν σε ξερω ουτε ποσο χρονων εισαι.Μου εκαμε εντυπωση που γνωριζες το set me KUROPATWA με μαλλινο 1.75χ32!!! Ηταν σταθερη πρωτη μεσα στο 682 SILVER μου για περδικι.Πες μου αν θες και με πιστονι για να δω αν ταυτιζεται.andreas78 έγραψε:Έχεις απολυτο δίκαιο, αν όμως ο ήχος ειναι πιο βαρης απο το κανονικό, σημαίνει πως η πυριτιδα έγινε ενα σώμα και η έκρηξη θα ειναι μεγαλη, αφου η πυριτιδα δεν θα καεί σωστα.
Θα πρεπει να ακούγεται ενα μικρο κουδούνισμα και όχι βαρης ήχος.
Δεν το διατύπωσα σωστα εξ´ αρχής...
Ε ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΤΑ Niroxin ΕΝ ΕΣΡΑΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΕΣ ΚΑΝΝΕΣ?andreas78 έγραψε:Φίλε δεν είχα ποτε Kuropatwa, αλλα εχω Sokol BG, που ειναι οι ίδιες ακριβώς, το σεταπ μου δόθηκε απο Ελλαδιτη ιδιογομωτή όταν την πρώτο πήρα στα χέρια μου, επίσης τις παλιές πυριτιδες μου αν δεν τις βαλω με μαλλινη, θα τις βαλω με παλιά πιστονια όπως, Pasific Valerite της federal, τα παλιά της Remington, και κατι αλλα χωρίς αμορτισέρ για χαρτινους.
Θεωρητικά θα την εκανα 1,65-1,70/ 31,5-32 με Niroxin ή 1,55-1,60/31,5-32 με Μ686.