marinos.a έγραψε:Εκατάφερες να του μάθεις να βγάζει τα φτερά και να τα ψήνει πριν τα φάει?
http://www.youtube.com/watch?v=LaiEdn6ZKKM
Φοβάμαι να του εξηγήσω ότι πρέπει να βγάζει τα φτερά....

marinos.a έγραψε:Εκατάφερες να του μάθεις να βγάζει τα φτερά και να τα ψήνει πριν τα φάει?
fair enoughΓιατρός έγραψε:Αμάν![]()
Μα τούτα ούλλα είμαι εγώ ;![]()
Φέτος θα παίζω με μία κάννη για να μην προκαλέσω πάλι μετανάστευση πρόωρα και φταίξετε τα δίκτυα,κυνήγι νύχτα,μηχανούες κτλ;
Επίσης θα παίζω χαρτούτσιες για υγρασία στην ξηρασία κτλ
Και μισή ώρα προβάδισμα στο θήραμα από την στιγμή που θα τον δούνε τα κυνηγετικά μου μάτια
![]()
Δίκαιος ;
Δίκαιος προς το θήραμα αλλά άδικος προς τους συναδέλφους σου. Πρέπει να εφαρμόζεις το Fair Play. Εμείς να πηγαίνουμε κυνήγι τα χαράματα, να μας αφήνεις να κυνηγάμε όλη μέρα και 5 λέπτα πριν νυκτώσει να πηγαίνεις εσύ.Γιατρός έγραψε:Αμάν![]()
Μα τούτα ούλλα είμαι εγώ ;![]()
Φέτος θα παίζω με μία κάννη για να μην προκαλέσω πάλι μετανάστευση πρόωρα και φταίξετε τα δίκτυα,κυνήγι νύχτα,μηχανούες κτλ;
Επίσης θα παίζω χαρτούτσιες για υγρασία στην ξηρασία κτλ
Και μισή ώρα προβάδισμα στο θήραμα από την στιγμή που θα τον δούνε τα κυνηγετικά μου μάτια
![]()
Δίκαιος ;
Αν εχει πανσεληνο ποψε, θα σε βαλω μεσα στην κασια με την αυρα και θα βαλω μπροστα τπν Λακη με την μιρκαΓιατρός έγραψε:Ψες με αλυσοδέσανε στο μπαλκόνι λόγο και του επικίνδυνου που γίνομαι σαν λύκος στην πανσέληνο όταν βρέχει
Ο αέρας δεν τα κράτησε αλλά μεταλλάχτηκα για λίγο και βγήκε το τέρας προς τα έξω
Είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τρόμαξα με το τι αντικρύζει το καημένο το θήραμα
Καλό χειμώνα
LAGOS έγραψε:Νομίζω κάποιοι το έψαχναν.
Δέν βλέπω κάτι εγώ.Άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....LAGOS έγραψε:Νομίζω κάποιοι το έψαχναν.