RIO TOP GAME 36GR Νο.7

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

RIO TOP GAME 36GR Νο.7

Δημοσίευση από beretta686-special »

Καλημέρα σας! Εδώσαν μου 2-3 πακέτα τούντης σειράς και είπα να ρωτήσω γνώμες από κάποιον που τες εδοκίμασε. Σκέφτουμε να τες χρησιμοποιήσω για πρώτη.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: RIO TOP GAME 36GR Νο.7

Δημοσίευση από Anthimos »

beretta686-special έγραψε:Καλημέρα σας! Εδώσαν μου 2-3 πακέτα τούντης σειράς και είπα να ρωτήσω γνώμες από κάποιον που τες εδοκίμασε. Σκέφτουμε να τες χρησιμοποιήσω για πρώτη.

Φίλε γενικα τα RIO ειναι ποιοτικά φυσιγγια , μιας και σου τα εδωσαν δωρεάν χρησιμοποια τα και ενημερωσε μας κι εμάς!! ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

beretta686-special έγραψε:Καλημέρα σας! Εδώσαν μου 2-3 πακέτα τούντης σειράς και είπα να ρωτήσω γνώμες από κάποιον που τες εδοκίμασε. Σκέφτουμε να τες χρησιμοποιήσω για πρώτη.
Φιλε "beretta686-special" σε χαιρετώ. Το ποιό πάνω φυσίγγι το εχω γνωρισει πρωτη φορα στις3/5/13 οταν καποιος φιλος του site μου ζήτησε να το δοκιμάσω . Προσωπικά με εχει εντυπωσιασει αυτο το φυσιγγιο, ομως θα ειθελα να κάνω περισσότερες δοκιμεςς και σε διαφορετική αποσταση αλλά και με αλλο τσοκ για να σχηματίσω σφαιρική εικόνα. Ο καιρός τη ημερα της δοκιμής ηταν Ν-Α, 2 μποφορ, με θερμοκρασια γθρω στους 28-30 και υγρασια γυρο στο 40%, δηλ ξηρός καιρος. η Αποασταση ηταν 28μ και το νο σκαγιων 6. Το δικό σου απο οτι ειδα ενια σε νο7 που σημένει κατα την αποψη μου μέχρι τα 40μ θα ειναι απιθανο και απο αποψη πυκνοτητας σκαγιων, αλλα και διατριτικότητς μιας και η ταχύτητα του στο V1 einai 410μδ. Αν εισαι απο Λαρνακα και θέλεις μπορουμε να το δοκιμασουμε με το οπλο σου. Περισσοτερες λεπτομερειες για αυτο αλλά κια για αλλα φυσίγγια της RIO μπορεις να κοιταξεις στη ενοτητα Φυσιγγια στη παραγραφο Δοκιμη φυσιγγιων στα 28μ, στη σελιδα 7.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

φίλε Λεύκιε ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! έτσι για να σε πληροφορήσω επειδή είμαι νέος κυνηγός και εν πολλο καταλάβω ακόμα πιο φυσσίγγιο εν το κατάλληλο για μένα φέτος είδα τις δοκιμές σου πάνω στις RC (camouflage 37g) και είπα να τη δοκιμάσω γιατί άρεσε μου η κατανομή! Ευχαριστώ και πάλι!:)
marios86
Full Member

Δημοσίευση από marios86 »

Γεια σας συναδελφοι
Εγω προσωπικα δεν εδοκοιμασα αυτα τα φυσιγγια αλλα επαιξεντα περσυ στο λαγο και φετος στην φασσα ο πεθερος μου και ειπε μου εν καμμουν μια μπακιρα
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

marios86 έγραψε:Γεια σας συναδελφοι
Εγω προσωπικα δεν εδοκοιμασα αυτα τα φυσιγγια αλλα επαιξεντα περσυ στο λαγο και φετος στην φασσα ο πεθερος μου και ειπε μου εν καμμουν μια μπακιρα
Φίλε marios86 πιές ηταν οι συνθήκες , δηλ ποσα φυσίγγια χρησιμοποίησε, πια ηταν η αποσταση που πυροβολουσε, καιρικές συνθηκες κλπ. Παρόλο που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ δεν μπορώ να δεχθώ ετσι απλά οτι το ταδε φυσίγγιο δεν αξιζει μια μπακίρα. Αν μπορείς μίλα με τον πεθερό σου και να μας μεταφέρεις τα δεδομένα για να μπορέσουμε να ξερουμε και εμείς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”