Πλατιά ρίγα

Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Πλατιά ρίγα

Δημοσίευση από Anthimos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
kyriakos304 έγραψε:
Sergios έγραψε:Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα

Φίλε Σέρκη νομίζω θα διαφωνίσω μαζί σου. Πιστεύω ότι η πλατιά ρίγα μαζί με το "αυλακούι" βάλει σε που μόνη της πάνω στο στόχο. Τούτος είναι ο λόγοσ που θέλω να την αλλλάξω εξάλλου...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΑΥΛΑΚΟΥΙ...ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΙΑ ΡΙΓΑ :shock:
+1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

μαλλον το αυλακουι να το κανουμε κοντακκουι
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

10 τζιαι ποψε....:) αύριο θα γίνει μονοψήφιος ατε τζι ελιαναν τελια
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Μ αρεσει και μενα αυτο το ειδος ριγας που λες ομως πιστευω οσο θα σου κατση μια τετεια μετατροπη θα αγορασεις οπλο με την ριγα που θελεις ασε που αν κανεις μια τοσο μεγαλη μετατροπη θα μειωση και την τιμη του οπλου. Δεν ξερω εγω μαλλον θα επερνα ακομα ενα οπλακι ειδα καποτε ενα οπλακι οπως λες και μσλιστα το αυλακουι μπογιατισμενο με εντονο χρωμα μπογια μου αρεσε πολυ ομως δεν μ αρεσε η τιμη χα χα χα
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Η μετατροπή αυτή δεν θα ήταν σοφή να γίνει από την στιγμή που το όπλο δεν έχει στην πραγματικότητα πρόβλημα.
Η αγορά της ρήγας, το ξεκόλλημα των εργοστασιακών, η εφαρμογή της καινούργιας ρήγας, τα κεντραρίσματα και των τριών ρηγών και η επανακόλληση τους (τα γράφω εν συντομία), έπειτα το καθάρισμα της πλεονάζουσας κολλήσης (καλάι) και η επαναβαφή ανεβάζουν τα κόστη πολύ ψηλά. Στην πραγματικότητα δεν θα δώσει το προσδοκούμενο αποτέλεσμα που ο κάτοχος επιθημεί. Την ώρα που επωμίζουμε σε ένα κυνηγετικό όπλο συνήθως πρέπει να βλέπουμε μόνο το στόχαστρο (κλειδωμένο το ζυγωματικό πάνω στο κοντάκι), άντε και ελάχιστη ρήγα αν θέλει να ψηλοτουφεκάμε λίγο (αυτό που λέμε 40/60). Η προσοχή μας πρέπει να είναι στον στόχο και όχι στην ρήγα ή το στόχαστρο (δεν έχουμε την πολυτέλεια στα δευτερόλεπτα αυτά να βλέπουμε το αυλακούι).
Αυτό που θα κάνει στην πραγματικότητα η ποιο πλατιά ρήγα είναι να δώσει περισσότερο βάρος μπροστά ( αν το επιθημούμε) , αν όχι τότε θα μπει και το ανάλογο βάρος πίσω για να ισοζυγιστεί το όπλο). Αυτά είναι προσωπικά γούστα.
Το εργοστασιακό όπλο δεν το ενοχλούμε. Αν δεν μας αρέσει το πουλάμε και πέρνουμε άλλο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιθημούμε. Τα λεφτά που θα δώσουμε για την μετατροπή αυτή στον οπλουργό θα αρκέσουν για την αγορά άλλου όπλου. Να μην πω για τις μα....κίες που κάνουμε εμείς οι οπλουργοί (Άλλο μεγάλο θέμα). Εσείς τις γνωρίζετε από πρώτο χέρι.

Αν φίλε φίλε μου έχεις ορισμένες αποτυχίες με το όπλο σου, η διαγνωση δοθηκε από τα προηγούμενα ποστ ποιο πάνω. Το κοντάκι είναι αυτό που φταίει.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

mouzouris έγραψε:Η μετατροπή αυτή δεν θα ήταν σοφή να γίνει από την στιγμή που το όπλο δεν έχει στην πραγματικότητα πρόβλημα.
Η αγορά της ρήγας, το ξεκόλλημα των εργοστασιακών, η εφαρμογή της καινούργιας ρήγας, τα κεντραρίσματα και των τριών ρηγών και η επανακόλληση τους (τα γράφω εν συντομία), έπειτα το καθάρισμα της πλεονάζουσας κολλήσης (καλάι) και η επαναβαφή ανεβάζουν τα κόστη πολύ ψηλά. Στην πραγματικότητα δεν θα δώσει το προσδοκούμενο αποτέλεσμα που ο κάτοχος επιθημεί. Την ώρα που επωμίζουμε σε ένα κυνηγετικό όπλο συνήθως πρέπει να βλέπουμε μόνο το στόχαστρο (κλειδωμένο το ζυγωματικό πάνω στο κοντάκι), άντε και ελάχιστη ρήγα αν θέλει να ψηλοτουφεκάμε λίγο (αυτό που λέμε 40/60). Η προσοχή μας πρέπει να είναι στον στόχο και όχι στην ρήγα ή το στόχαστρο (δεν έχουμε την πολυτέλεια στα δευτερόλεπτα αυτά να βλέπουμε το αυλακούι).
Αυτό που θα κάνει στην πραγματικότητα η ποιο πλατιά ρήγα είναι να δώσει περισσότερο βάρος μπροστά ( αν το επιθημούμε) , αν όχι τότε θα μπει και το ανάλογο βάρος πίσω για να ισοζυγιστεί το όπλο). Αυτά είναι προσωπικά γούστα.
Το εργοστασιακό όπλο δεν το ενοχλούμε. Αν δεν μας αρέσει το πουλάμε και πέρνουμε άλλο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιθημούμε. Τα λεφτά που θα δώσουμε για την μετατροπή αυτή στον οπλουργό θα αρκέσουν για την αγορά άλλου όπλου. Να μην πω για τις μα....κίες που κάνουμε εμείς οι οπλουργοί (Άλλο μεγάλο θέμα). Εσείς τις γνωρίζετε από πρώτο χέρι.

Αν φίλε φίλε μου έχεις ορισμένες αποτυχίες με το όπλο σου, η διαγνωση δοθηκε από τα προηγούμενα ποστ ποιο πάνω. Το κοντάκι είναι αυτό που φταίει.
που εν το Like να σου καμω 1 ?
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Οκ γκαις έφιε εκείνη η ιδέα.
Απλά κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τσιανς να μπορώ να έχω δεύτερο ζευγάρι κάννες για το όπλο μου;
Τα Baikal νομίζω ορισμένα έρχονται με δεύτερο σετ κάννες...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

mouzouris έγραψε:Η μετατροπή αυτή δεν θα ήταν σοφή να γίνει από την στιγμή που το όπλο δεν έχει στην πραγματικότητα πρόβλημα.

+100000000.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Υπάρχει τσιανς να μπορώ να έχω δεύτερο ζευγάρι κάννες για το όπλο μου;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

[quote="kyriakos304"]Υπάρχει τσιανς να μπορώ να έχω δεύτερο ζευγάρι κάννες για το όπλο μου;[/quote

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ(30'') ΓΙΑ ΤΟ BERETTA MOY, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 1000 ΕΥΡΩ :shock:

ΜΕ 1400 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣ COMPLETE ΟΠΛΟ ... ΤΟ FAIR ΜΟΥ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΝΝΗ..... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ;) ;) ;)

AΝ ΠΑΡΕΙΣ EXTRA ΚΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 28'' Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ 30'' ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ....ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”