Πλατιά ρίγα
- kyriakos304
Πλατιά ρίγα
Υπάρχει πιθανότητα να βάλω πλατιά ρίγα σε ένα όπλο το οποίο έχει την λεπτή ρίγα;
Beretta 686 Silver Pigeon S
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- virtualgreek
- Moderator
Re: Πλατιά ρίγα
Ναι, αλλά με οικονομικό κόστος.kyriakos304 έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα να βάλω πλατιά ρίγα σε ένα όπλο το οποίο έχει την λεπτή ρίγα;
Ένας καλός οπλουργός, θα βγάλει την λεπτή ρήγα και θα σου βάλει πλατιά. Στοιχίζει αρκετά διότι θα πρέπει να ξεβάψει τις κάννες να κολλήσει την νέα ρήγα πάνω και μετά να τις ξαναβάψει.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- kyriakos304
virtualgreek έγραψε:Ναι, αλλά με οικονομικό κόστος.kyriakos304 έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα να βάλω πλατιά ρίγα σε ένα όπλο το οποίο έχει την λεπτή ρίγα;
Ένας καλός οπλουργός, θα βγάλει την λεπτή ρήγα και θα σου βάλει πλατιά. Στοιχίζει αρκετά διότι θα πρέπει να ξεβάψει τις κάννες να κολλήσει την νέα ρήγα πάνω και μετά να τις ξαναβάψει.
Σ.
Φίλε Σάββα για τί κόστος μιλάμε;
Νομίζεις ότι αξίζει;
- sotiris!129
φιλε μου δικο σου οπλο σιουρα οτι θελεις κανεις , ομως ποιος ο λογος να κανεις μια τοσο μεγαλη μετατροπη στο οπλο σου ?kyriakos304 έγραψε:
Φίλε Σάββα για τί κόστος μιλάμε;
Νομίζεις ότι αξίζει;
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Sergios
Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα
- kyriakos304
Sergios έγραψε:Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα
Φίλε Σέρκη νομίζω θα διαφωνίσω μαζί σου. Πιστεύω ότι η πλατιά ρίγα μαζί με το "αυλακούι" βάλει σε που μόνη της πάνω στο στόχο. Τούτος είναι ο λόγοσ που θέλω να την αλλλάξω εξάλλου...
- Artemis G.
- Full Member
φιλε κυριακο ρισκαρεις να καμεις ετσι δουλεια πανω στο οπλο σου ? καλυτερα πιασε ενα εργοστασιακο... τουτο που λαλεις εδοκιμασες το ? εδουλεψες το ? η απλα εν μια ιδεα που σου εμπηκε μεσα στο νου...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- virtualgreek
- Moderator
kyriakos304 έγραψε:Sergios έγραψε:Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα
Φίλε Σέρκη νομίζω θα διαφωνίσω μαζί σου. Πιστεύω ότι η πλατιά ρίγα μαζί με το "αυλακούι" βάλει σε που μόνη της πάνω στο στόχο. Τούτος είναι ο λόγοσ που θέλω να την αλλλάξω εξάλλου...
Κυριάκο, δεν έκανα ποτέ μου τέτοια επέμβαση πάνω σε όπλο για να γνωρίζω το κόστος.
Η ρίγα που αναφέρεις ονομάζεται "Strada" και θα δυσκολευτείς πολύ να βρείς διότι κυκλοφόρησε την δεκετία του '90. Πάρε τηλ. 2-3 καλούς οπλουργούς και ζήτα τιμές, και ανάφερε και την ρίγα "με το αυλακούι" διότι δεν νομίζω να γνωρίζουν την πραγματική ονομασία της. Ίσως φανείς τυχερός και βρεθεί καμιά.
Γιώργο, τι στοιχίζει κάτι τέτοιο ? Βρίσκουμε έτσι ρίγες ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- sotiris!129
εμμμ φιλε μου κατα την επωμιση σου δεν πρεπει να βλεπεις καθολου ρηγα, αν βλεπεις τοτε δεν εισαι πας το στοχο !kyriakos304 έγραψε:Sergios έγραψε:Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα
απο την αλλη ειναι κριμα να κανεις μια τετεια επεμβαση πανω στο οπλο , χωρις να ειμαι ειδικος υπολογιζω πως μια τετεια μετατροπη θα μειωσει την αξια του οπλου σου καθως και το βαρος του ασε που δεν θα εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα !
Αν εχεις προβλημα με την στοχευση σου και νομιζεις πως αυτο θα λυσει το προβλημα σου τοτε σε συμβουλευω να διαβασεις αυτο το ποστ του Κυπρου που εγραψε χτες ισως σε βοηθησει γιατι αποτι καταλαβα δεν ειναι η ρηγα το προβλημα σου !
kypros έγραψε:Με δυο λογια, σκοπευση με.λειοκαννο σημαινει σκοπευω μεσα απο την σωστη κινηση και οχι σημαδευοντας χρησιμοποιοντας το στοχαστρο οπως με ενα ραβδοτο. Για να σκοπευσεις με την κινηση, δηλαδη να ελεγξεις, να σκουπησεις, να ακολουθησεις και να προσπερασεις το στοχο χρειαζεσαι καλη αντιληψη της αποστασης, της ταχυτητας και της κλισης που εχει η πορεια του στοχου.
Με ενα ματι κλειστο δεν μπορεις να κανεις τα πιο πανω με επυτιχια διοτι με ενα ματι βλεπεις στατικα και οχι τρισδιαστατα.
Σε ολες τις βολες , αργες γρηγορες βασιλικες μακρινες πλαγιες τα ματια πρεπει να.ειναι ανοικτα και να.ειμαστε εξεικιωμενοι με αυτο.
Οσοι βλεπετε τα στοχαστρα οταν σκοπευεται οεχετε μια κακη συνηθεια. Το ματι κολλα και εισατσε αργοι αλλα και μενετε συχνα πισω διορμτι δεν στοχευεται με κινηση των καννων.
Βγαλτε το στοχαστρο και πηγαινεται σκοπευτηριο. Ετσι θα μαθετε να πεζεται.
Το στοχαστρο υπαρχει απλα για να.δινει στο ματι μια επιβαιβεωση για το που εινΙ οι καννες.
Κανονας αυστηροτατος ομως , τα ματια ειναι και τα ΔΥΟ ανοικτα και φουλ καρφωμενα στο στοχο ΠΟΤΕ στο στοχαστρο
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
kyriakos304 έγραψε:Sergios έγραψε:Αν ειναι για κυνήγι το όπλο αχρείαστη η πλατιά ριγα η στενη κατα τη γνώμη μου εστιάζει τον στόχο πιο γρήγορα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΑΥΛΑΚΟΥΙ...ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΙΑ ΡΙΓΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!