ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
- loukas_loux
- Full Member
Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
ΒΑΣΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΠΩΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΕΞΟΛΚΕΙΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
BROWNING the best there is....
-
- Full Member
Το μοντελο αυτο ειναι το ισιο?φιλε αν και δεν εχω μπαικαλ ειδα αρκετα σε δραση και απιστευτες βολες αν και φτηνιαρικα και αρκετα βαρετα οπλα εχουν καλα μεταλλα.βεβαια ειδα καποια να βγαζιυν καποια προβληματα οπως να μην δουλευουν οι εξολκεις η να παιζεις την μια και να σου πετα και τις δυο εξω κτλ μικρο προβληματα.ομως η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες σκευτομε να το βαλω και γω στον οπλοβαστο για να το βαθμολογισω με τα δικα μου δεδομενα. Γνωμη μου με ετσι τιμη που το βρικες κανεις τη δουλεια σου μια χαρα
- spyrosspyrou851
To IZH27 είναι το καβαλλούρι. Έχει διάφορες μορφές, π.χ με 30", με ported(τρύπες στο τέλος της κάννης), sporting, κτλ.panikos747712 έγραψε:Το μοντελο αυτο ειναι το ισιο?φιλε αν και δεν εχω μπαικαλ ειδα αρκετα σε δραση και απιστευτες βολες αν και φτηνιαρικα και αρκετα βαρετα οπλα εχουν καλα μεταλλα.βεβαια ειδα καποια να βγαζιυν καποια προβληματα οπως να μην δουλευουν οι εξολκεις η να παιζεις την μια και να σου πετα και τις δυο εξω κτλ μικρο προβληματα.ομως η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες σκευτομε να το βαλω και γω στον οπλοβαστο για να το βαθμολογισω με τα δικα μου δεδομενα. Γνωμη μου με ετσι τιμη που το βρικες κανεις τη δουλεια σου μια χαρα
-
- Full Member
Εγω ειχα υποψη μου το μοντελλο MP-27-EM-1C κυνηγετικο και sporting για αυτο υπεθεσα οτι θα ηταν ο ισιος.......οκ ευχαριστω
-
- Full Member
Το 30 με porter ειναι το sporting με πλατια ριγα και λιγο περισοτερο βαρος
- spyrosspyrou851
panikos747712 έγραψε:Εγω ειχα υποψη μου το μοντελλο MP-27-EM-1C κυνηγετικο και sporting για αυτο υπεθεσα οτι θα ηταν ο ισιος.......οκ ευχαριστω
http://www.opla-gp.com/baikal.html
29.5" με τρυπούες μπροστά στη κάννη, sporting.
-
- Full Member
Τελικα εδωσα τον rizzini τσιε πηρα τσιε γω τον baikal τωρα να δουμε αν οντως ειναι τοσο καλος
- spyrosspyrou851
Αν είσαι πάνω στο θήραμα σε απόσταση που πρέπει να ππέσει εννά ππέσει.panikos747712 έγραψε:Τελικα εδωσα τον rizzini τσιε πηρα τσιε γω τον baikal τωρα να δουμε αν οντως ειναι τοσο καλος
-
- Full Member
Ανοιξε λογαριασμο το baikal με europa nikel 32 gr τα πηγε περηφημα στο λαγο παντος και καποια πεξηματα τζικλας που κανα φαινεται πως ειναι ευκολο στα φυσιγγια
- giorgos80
φτηνα ναι, αλλα οχι φτηνιαρικαpanikos747712 έγραψε:Το μοντελο αυτο ειναι το ισιο?φιλε αν και δεν εχω μπαικαλ ειδα αρκετα σε δραση και απιστευτες βολες αν και φτηνιαρικα και αρκετα βαρετα οπλα εχουν καλα μεταλλα.βεβαια ειδα καποια να βγαζιυν καποια προβληματα οπως να μην δουλευουν οι εξολκεις η να παιζεις την μια και να σου πετα και τις δυο εξω κτλ μικρο προβληματα.ομως η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες σκευτομε να το βαλω και γω στον οπλοβαστο για να το βαθμολογισω με τα δικα μου δεδομενα. Γνωμη μου με ετσι τιμη που το βρικες κανεις τη δουλεια σου μια χαρα

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη