ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Γιατρός έγραψε:Όταν κάποιος κάνει το ίδιο πράγμα και περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα είναι ολίγον τι
...μαλακια ?
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

αν έβλεπαν που έχουν τα περδίκια στο εξωτερικό και πως τα απελευθερώνουν και ποτε και κάτω από pies συνθήκες θα καταλάβαιναν η το άλλο αφού είναι που είναι όρνιθες ας τα "ξαπολουσαν" ούλα 2 μέρες πριν τουλάχιστον αφού θα γίνει σφαγή να γίνει μια τσε έξω τσε να μας αφήσουν ήσυχους εμάς να κυνηγήσουμε εκεί που ξέρουμε να κυνηγούμε. έτσι k`αλλιώς οι πιο πολλοί pan 2 κυριακές και παραιτούν
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Κυριοι υπαρχουν καποια περδικια που ειναι παλαβα αλλα η πλειοψηφια των πουλιων που απελευθερωνουν στη κυπρο ειναι καλα πουλια. Ειδικα.οσα επιβιωσουν μετα την πρωτη μερα εχουν καλη συμπεριφορα.

Πιστεψετε με στο εξωτερικο τα θηραματα εκτροφης στη συμπεριφορα ειναι χειροτερα απο τα δικα μας.

Το προβλημα μασ ειναι στο τροπο απελευθερωσεις. Παρα πολλα βουναρι. Αυτο ειναι λαθος.

Και κακος απελεθλυιερωνουν σε χωραφκιες οφκερες. Που ειναι το τσιανς να κρυφτουν να επιβιωσουν;
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:Κυριοι υπαρχουν καποια περδικια που ειναι παλαβα αλλα η πλειοψηφια των πουλιων που απελευθερωνουν στη κυπρο ειναι καλα πουλια. Ειδικα.οσα επιβιωσουν μετα την πρωτη μερα εχουν καλη συμπεριφορα.

Πιστεψετε με στο εξωτερικο τα θηραματα εκτροφης στη συμπεριφορα ειναι χειροτερα απο τα δικα μας.

Το προβλημα μασ ειναι στο τροπο απελευθερωσεις. Παρα πολλα βουναρι. Αυτο ειναι λαθος.

Και κακος απελεθλυιερωνουν σε χωραφκιες οφκερες. Που ειναι το τσιανς να κρυφτουν να επιβιωσουν;
ε Κυπρο τωρα ζεσυ καμεις κατι post σαμπος και εν κυνηγας δαμεσα ...
αφου ουλη η κουβεντα τουτι ειναι , καμουν τους τα κουτσια καθαρισμενα ...ενα τεραστιο κλουβι , 200 περτιζια βουναρι αμπα ζε εν τα σιαστουν, με φαη και νερο ακριβως εξω που το κλουβι για να ειναι αναγκασμενα τα "περδικια" να μεινουν ζιαμε , και ΑΝΝΝ καταφερει και κανενα να γλιτωσει να ειναι αναγκασμενο να ερτει πισω για να φαει και να πιει !
ΑΝ ηταν τροπος ηταν να τους τα εχουν διμενα ζιαμε :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

κύπρο μου νομίζω καταλαβαίνεις τι ενόw αν θες να σε πάρω να δεις "περτικους" εδώ κάτω και να σε πάρω να δεις και αγριους νομίζω τους κυνηγάς και ξέρεις εγώ δεν πιστευω ότι μπορούν να "γλιτουσουν" στους 200 πάνω που 20-30 ενός στους αγριους :?: :?: :?: :?: :?: :?:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

αύριο μυρίζει εκπαιδευτικό :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

APOLLON_1 έγραψε:αύριο μυρίζει εκπαιδευτικό :D
Νομίζω εννα πάρω τον παπά μου επειδή πέρσι που του ελάλουν που πάνω σου εθώρε δεξιά τζιαι αριστερά :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

APOLLON_1 έγραψε:κύπρο μου νομίζω καταλαβαίνεις τι ενόw αν θες να σε πάρω να δεις "περτικους" εδώ κάτω και να σε πάρω να δεις και αγριους νομίζω τους κυνηγάς και ξέρεις εγώ δεν πιστευω ότι μπορούν να "γλιτουσουν" στους 200 πάνω που 20-30 ενός στους αγριους :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Απολλων μου να σε παρω και εγω αν θελεις τελευταιες εξορμησεις σε κλουβια που εχει κοπες των 40 και 50 του κλουφκιου ζωντανα και εν οπως τα φαντασματα και δεν.πεζουνται.

Σαν πουλια δεν ειναι ασχημα. Απλα εχει περιοχες που κακος απελευθερωνονται.

Δεν υπαρχουν πολυ καλυτερα πουλια εκτεοφης.πουθενα.στο κοσμο. Τα πουλια εκτροφης.ετσι ειναι. ΚΙ τα χρειαζομαστε για.να εμπλουτιζετε ο.αριθμος των θηραματων που κυνηγουμε.

Αλλα πρεπει να γινουν πιο μικροι πυρινες και σε πιο πλουσια μερη οχι στα χωραφκια τα.οφκερα
Αν ηταν να βασιστουμε.στα αγρια πουλια.βαρτου ριγανη. Με τη διαχειπηση η που εχουμε.θα ειναι θεμα.χρονου να παθουν και αυτα οτι επαθε ο λαγος.

Κυνηγω και σε αλλες χωρες και συζητω με τις ωρες με του διαχειριστες θηραματων και πιστεψετε με ακομα και χωρες πολυ φτωχοτερες μας ξοδευουν πολυ περισσοτερα σε διαχειριση. Εμεις δεν καμνουμε τιποτε
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

σήμερα πήγα εκπαιδευτικό πάλι βρήκα λαγό και πολλά περδίκια ειδικά τα περδίκια με εντιποσιασαν έχτος που μερικές εξαίρεσης πάντως το βλέπω πολύ αυξημένο το περδίκι "σινκρισι" με τες 2 τελευτές περιόδους πιστεύω ότι φέτος θα "πεκτουν" πολλά περδίκια σε εκπαιδευτικά πήγα σε 4 περιοχές συγκεκριμένα αν εξαιρέσω το νικητάρι που απογοητευτικά πλήρης οι άλλες 3 ήταν πολλοί πλούσιες σε περδίκια και βρήκα και 4 λαγούς μαζί με τον σημερινό
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Χτες σε εκπαιδευτικο σε περιοχη που καθε χρονο κτυπουμε λαγουςδεν πιασαμε ουτε μια μαλαη.Οι συνθικες ηταν πολυ καλες και τα περδικια απλευθερωσεις πολυ λιγοτερα απο αλλες χρονιες και δεν μας ηταν εμποδειο στο να μπαινουν τα σκυλια στην αναθιμιαση τους. Μια περιοχη που πραγματικα και να μην καρποθης χερεσε να κυνηγας.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”