ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA

Δημοσίευση από admin »

Δηλαδή ο Χρύσανθος τωρά θα πηγαίνει στο βουνό με την βούρκα του , το πηθκιαβλούι του τσε αμμά διπλώνει τσε κανένα φκιακά θα σύνρει τσε ένα τραούδι .. άλα του.... :D

Πέραν απο την πλάκα μπράβο ρε παίδες τούτα τα πράγαμτα όταν τα διαβάζω προσωπικά εγώ αγαλιάζω και χαίρομαι που μέσα παο το φόρουμ δημιουργούνται φιλιές και γνωριμίες ασχέτος εάν μέσα μέσα καυκαλατίζουμε τσε λίο ή έχουμε κανένα troll που μας ανεβάζει λίγο την πίεση. Έτσι μπράβο και στις 28 του μήνα στην κυνηγετική φιέστα κανονίστε όσοι μπορείτε να βρεθούμε και κάνετε μου και μια χάρη όταν έρχεστε να μιλήσουμε λαλείτε μου και ποιοί είστε γιατί στην έκθεση εμίλησα με πολλούς αλλά δεν εκαταλαμβαινα με ποιόν εμίλουν
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Λεβεντόπαιδα έχει αρκετά μέσα στο φόρουμ και είχα την τιμή να γνωρίσω μερικά, μεταξύ των οποίων και ο Χρύσανθος. Αυτά τα άτομα χαίρουν τις εκτίμησης μου διότι είναι άτομα μα ακέραιο χαρακτήρα, τιμή και φιλότιμο. Είναι άτομα με παιδεία, δίψα για γνώσεις, και Κυνηγοί με Κ κεφαλαίο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι φίλος τους και τους εύχομαι ότι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή. Και χωρίς να κατανομάσω κανένα, ξέρουν ποιοί είναι διότι φροντίζω να είμαι δίπλα τους όποτε με χρειαστούν και θα συνεχίσω να το πράττω.

Όσον αφορά τα όμορφα πιθκιαυλούθκια, φίλε Μάριε παραγγελία ένα όπως το αριστερό στην εικόνα, έναντι αντίτιμου φυσικά.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Λεβέντες !
Μπράβο παιδιά και χαίρομαι με την χαρά σας !
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

παντα τετοια να βλεπουμε ανθρωπους να κανουν πραγματικες φιλιες που στον κοσμο που ζουμε σημερα δυσκολα γινονται.
:)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Γιατρός έγραψε:Λεβέντες !
Μπράβο σας...

Εγώ θέλω να "φιλέψω" με το avatar του γιατρού...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

kyriakos304 έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Λεβέντες !
Μπράβο σας...

Εγώ θέλω να "φιλέψω" με το avatar του γιατρού...
Aς σοβαρεφτούμε λύγο εδομέσα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

virtualgreek έγραψε:Λεβεντόπαιδα έχει αρκετά μέσα στο φόρουμ και είχα την τιμή να γνωρίσω μερικά, μεταξύ των οποίων και ο Χρύσανθος. Αυτά τα άτομα χαίρουν τις εκτίμησης μου διότι είναι άτομα μα ακέραιο χαρακτήρα, τιμή και φιλότιμο. Είναι άτομα με παιδεία, δίψα για γνώσεις, και Κυνηγοί με Κ κεφαλαίο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι φίλος τους και τους εύχομαι ότι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή. Και χωρίς να κατανομάσω κανένα, ξέρουν ποιοί είναι διότι φροντίζω να είμαι δίπλα τους όποτε με χρειαστούν και θα συνεχίσω να το πράττω.

Όσον αφορά τα όμορφα πιθκιαυλούθκια, φίλε Μάριε παραγγελία ένα όπως το αριστερό στην εικόνα, έναντι αντίτιμου φυσικά.

Σ.
Φίλε Σάββα και εγώ αυτό διαπίστωσα από τον Χρύσανθο, το φιλότιμο που έχει, και γιαυτό τον εμπιστεύτηκα και του δώρισα τα πιθκιαύλια. Μια φορά το έκανα στο παρελθόν και έδωσα σε κάποιο γνωστό ένα όπου μετά λύπης μου αντιλήφθηκα πως το είχε βάλει σε δημοπρασία και το πουλούσε μετά από λίγο καιρό. Εκ τότε είπα πως δεν θα το ξανακάνω γιατί δεν φαντάζεσαι πόσος κόπος, χρόνος και μελέτη χρειάζεται για να κατασκευάσεις ένα μουσικό όργανο το οποίο να παίζει σωστά. Ο Χρύσανθος όμως είδα πως το ήθελε πραγματικά όχι για σουβενίρ απλά θέλει να μάθει να το κάνει να ''μολωά'' όπως έλεγαν και οι παλιοί!

Για θέμα αμοιβής είναι κάτι που δεν το συζητώ και με τον Χρύσανθο τα είπαμε για πιο λόγο. Με όλη μου την ευχαρίστηση θα σου φτιάχναμε ένα αλλά δυστυχώς ξεμείναμε από την πρώτη ύλη, τα κατάλληλα καλάμια. Για να καταλάβεις μπορεί να φτιάξεις 20 και στο τέλος να μην σου πετύχει ένα! Επίσης φτιάχνεις ένα, αποδίδει τέλεια, μετά φτιάχνεις ακόμη ένα με τον ίδιο τρόπο και από το ίδιο καλάμι και βγαίνει αποτυχία. Αυτά που έδωσα στο Χρύσανθο ήταν τα εκλεκτά μέσα από καμιά 50αριά που είχαμε για βελτίωση. Τα στόλισε ο πατέρας μου και έγινα perfect! Πρέπει να κάνω σύντομα επίσκεψη σε κανένα ποτάμι πριν κατέβουν τα νερά γιατί εκεί θα είναι ακατόρθωτο!

Μόλις βρούμε το κατάλληλο καλάμι θα είσαι ο πρώτος που θα θυμηθώ! Το μικρότερο όμως είναι το γνήσιο, κυπριακό πιθκιαύλιν! Αυτό με τον λαγό είναι ένα συνονθύλευμα της παράδοσης με την μοντέρνα δυτική κουλτούρα, που έπειτα από μελέτη και ανάγκη το δημιούργησα για να το χρησιμοποιήσω σε δίκες μου δουλείες!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Μπραβο ρε παιδια.... ετσι παντα....
Τωρα ποτε με το καλο θα ανεβασει ο Χρυσανθος κανενα βιντεο να παιζει το πιθκιαυλι του.... ( και οταν λεμε πιθκιαυλι εννοουμε πιθκιαυλι. Απλα εν για να σας.προλαβω ) :D
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Απλα ειμαι Αφωνοσ, Χωρισ Λογια
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ εισαστε και οι δυο ΤΣΙΑΚΚΟΙ
Αυτα να βλεπουν οι νεοτεροι (εννοω τησ σειρασ μου δηλαδη18-20 χρονων :o ) και να Μαθαινουν
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Μπραβο ρε κοπελια μου...
Εισαστεν λεβεντες με ολοι την εννοια της λεξης :D :) :)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”