ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Παίδες σας καλησπερίζω,

Μόλις επέστρεψα από μια συνάντηση που είχαμε προγραμματίσει με το φίλο Laurona.

Πριν δυο βδομάδες έλαβα προσωπικό μήνυμα από τον Χρύσανθο να μου εξηγεί τους λόγους που δεν μπορούσε να γράψει ένα ''τσαττιστό" για την πέρδικα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν είναι ο αρμόδιος αφού δεν είναι περτικάρης. Κάτι που μου κίνησε ιδιαίτερα την προσοχή λέγοντας πως τελικά η ωριμότητα ενός ανθρώπου φαίνεται ξεκάθαρη είτε συζητά σε γνωστό είτε σε άγνωστο κύκλο.

Αφού ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα γενικά, γνωρίζοντας ο Χρύσανθος την ιδιότητα του επαγγέλματός μου με ρώτησε που μπορούσε να βρει αυθεντικά, γνήσια, κυπριακά ''πιθκιαύλια.'' Εγώ με ιδιαίτερη χαρά τον ενημέρωσα πως ''έδωσε πάνω στη πίτα με το μέλι'' γιατί πολύ απλά μπορούμε εγώ και ο πατέρας μου να του φτιάξουμε ένα. Έτσι λοιπόν και έγινε, καταφέραμε και του ετοιμάσαμε 2 πολύ καλά μουσικά όργανα τα οποία θα τον συντροφεύουν στις εξορμήσεις του στη φύση αλλά και στο σπίτι του όταν θα θέλει να ηρεμήσει και να δημιουργήσει μουσική!

Είχαμε στη διάθεση μας περίπου 1:30 ώρα, άσχετο αν εμείς νομίσαμε πως πέρασε μόλις ένα τέταρτο. Μιλήσαμε για θέματα κυνηγιού, σκύλων, μουσικής κλπ. Μέσα σε μιάμιση ώρα κατάφερα να κερδίσω από αυτόν τον άνθρωπο πολλά πράγματα που δεν γνώριζα και με έκανε να καταλάβω πως αυτά που μου έλεγε είναι ξεκάθαρα, εφαρμόσιμα και πάνω απ' όλα ειλικρινή.

Χρύσανθε μου, σε ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση που είχαμε, μακάρι ο χρόνος να μην μας πίεζε αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές εκατέρωθεν. Θα το επαναλάβουμε όμως σύντομα.
Και ναι μπορώ αναμφίβολα να σε αποκαλέσω φίλο με όλη τη σημασία της λέξης έστω και αν βρεθήκαμε μόνο για μια φορά!

Στο επανιδείν φίλε μου!!

Υ.Γ Επισυνάπτω και τα ''πιθκιαυλούθκια''!! Το πρώτο ήταν η έκπληξη ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA

Δημοσίευση από zakos85 »

Μπραβο κοπέλια! πάντα τετοια
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

SilverPigeonS έγραψε:Παίδες σας καλησπερίζω,

Μόλις επέστρεψα από μια συνάντηση που είχαμε προγραμματίσει με το φίλο Laurona.

Πριν δυο βδομάδες έλαβα προσωπικό μήνυμα από τον Χρύσανθο να μου εξηγεί τους λόγους που δεν μπορούσε να γράψει ένα ''τσαττιστό" για την πέρδικα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν είναι ο αρμόδιος αφού δεν είναι περτικάρης. Κάτι που μου κίνησε ιδιαίτερα την προσοχή λέγοντας πως τελικά η ωριμότητα ενός ανθρώπου φαίνεται ξεκάθαρη είτε συζητά σε γνωστό είτε σε άγνωστο κύκλο.

Αφού ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα γενικά, γνωρίζοντας ο Χρύσανθος την ιδιότητα του επαγγέλματός μου με ρώτησε που μπορούσε να βρει αυθεντικά, γνήσια, κυπριακά ''πιθκιαύλια.'' Εγώ με ιδιαίτερη χαρά τον ενημέρωσα πως ''έδωσε πάνω στη πίτα με το μέλι'' γιατί πολύ απλά μπορούμε εγώ και ο πατέρας μου να του φτιάξουμε ένα. Έτσι λοιπόν και έγινε, καταφέραμε και του ετοιμάσαμε 2 πολύ καλά μουσικά όργανα τα οποία θα τον συντροφεύουν στις εξορμήσεις του στη φύση αλλά και στο σπίτι του όταν θα θέλει να ηρεμήσει και να δημιουργήσει μουσική!

Είχαμε στη διάθεση μας περίπου 1:30 ώρα, άσχετο αν εμείς νομίσαμε πως πέρασε μόλις ένα τέταρτο. Μιλήσαμε για θέματα κυνηγιού, σκύλων, μουσικής κλπ. Μέσα σε μιάμιση ώρα κατάφερα να κερδίσω από αυτόν τον άνθρωπο πολλά πράγματα που δεν γνώριζα και με έκανε να καταλάβω πως αυτά που μου έλεγε είναι ξεκάθαρα, εφαρμόσιμα και πάνω απ' όλα ειλικρινή.

Χρύσανθε μου, σε ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση που είχαμε, μακάρι ο χρόνος να μην μας πίεζε αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές εκατέρωθεν. Θα το επαναλάβουμε όμως σύντομα.
Και ναι μπορώ αναμφίβολα να σε αποκαλέσω φίλο με όλη τη σημασία της λέξης έστω και αν βρεθήκαμε μόνο για μια φορά!

Στο επανιδείν φίλε μου!!

Υ.Γ Επισυνάπτω και τα ''πιθκιαυλούθκια''!! Το πρώτο ήταν η έκπληξη ;)
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Μοναχοφαι...αν κρινω π το μεγεθος το πρωτο εν το δικο μου..νασαι καλα ευχαριστω εν ηταν αναγκη ομως..!!!μαθε παιζε να χορευκω

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

miky55 έγραψε:ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.
Έτσι κ. Μιχάλη μου!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

axerkwtis έγραψε:Μοναχοφαι...αν κρινω π το μεγεθος το πρωτο εν το δικο μου..νασαι καλα ευχαριστω εν ηταν αναγκη ομως..!!!μαθε παιζε να χορευκω

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Για κάθε λαγό θα σου αφιερώνει και έναν έκτακτο σκοπό!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Marie i xara itan oli diki mou file mou.

Oxi monon mou eftiaxes kati pou gyreua paaaara poli kairo kai kathara paradosiako, alla estises kai kauka otan epemena na se pliroso.

Kai sou paraggeila ena , kai eftiaxes dio.

Mesa apo ta topothetiseis sou sto foroum, diekrina enan orimo anthropo kai den vgika lathos, meta tin simerini mas sinantisi.

I paradosiaki mousiki kai texni me sinepernei kai pistepse me me ekanes poli xaroumeno otan mou eipes oti mporouses na to ftiaxeis.

Auti einai i dynami enos foroum kai auti i xrisi tou.
Oxi oi antizileies kai oi kontres alla i sinadelfosini.

Tha sou to antapodoso, xereis pos kai pote, na maste kala ap Ton Theo mono.

Mixali mou proti fora itan na do ton anthropo, kai den mporousa na pao me allous.
Tin epomenin foran tha pas mazi mou omos, idi emathe O MArios gia sena.
Kai tha deis oti eimai poli antikeimenikos otan leo oti einai leventis.

Oso gia to sxolio sou........to diko sou mporei na einai pio megalo.......den thelo na xero na sou po tin alitheia.....alla auto pou vlepeis stin foto......grafei pano to onoma mou :)

itan diki mou xara kai eyxaristisi Marie kai eipame, na ta poume suntoma apo konta.

P.s.........ama deite poso omorfa pezei o marios kai ti organa exei ftiaxei........mono tha katalavete.......enan tha sas po.......solines tou ilektrologou evala polles.......potte omos den eida na kataferei kapoios na metatrepsei mian se mousiko organo.....kai malista na kelaida...

Mpravo file, kathe epitixia, eisai leventis kai exeis talento.

Apo kinito.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Laurona έγραψε:
Auti einai i dynami enos foroum kai auti i xrisi tou.
Oxi oi antizileies kai oi kontres alla i sinadelfosini
.

->Αυτό είναι! Αρκεί να καταφέρεις να εντοπίσεις τα σωστά άτομα!!

Mixali mou proti fora itan na do ton anthropo, kai den mporousa na pao me allous.
Tin epomenin foran tha pas mazi mou omos, idi emathe O MArios gia sena.

->Να έρθει ναι και ο Μιχάλης να γνωριστούμε! Αλλά επιβάλλεται Χρύσανθε μου να του παίξεις και να χορέψει!!

P.s.........ama deite poso omorfa pezei o marios kai ti organa exei ftiaxei........mono tha katalavete.......enan tha sas po.......solines tou ilektrologou evala polles.......potte omos den eida na kataferei kapoios na metatrepsei mian se mousiko organo.....kai malista na kelaida...

Mpravo file, kathe epitixia, eisai leventis kai exeis talento.

->Σε ευχαριστώ φίλε μου, η μουσική για μένα είναι τρόπος ζωής και χάρηκα ιδιαίτερα που τρέφεις και εσύ αυτή την ανάγκη να ασχοληθείς μαζί της!!

Λίγη φαντασία μόνο χρειάζεται! Do it!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ΜΠΡΑΒΟ σας κοπέλια Τσιακκι και οι 2!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”