Μπαρουτι τεκνα ???

Απάντηση
russian bell choke
Full Member

Μπαρουτι τεκνα ???

Δημοσίευση από russian bell choke »

Αν γνωριζει κανεις 2-3 μαρκες με μπαρουτι τεκνα η ειναι μονο γιααυτους που γεμιζουν ( ιδιογομωσις)
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
nike powder
Full Member

Re: Μπαρουτι τεκνα ???

Δημοσίευση από nike powder »

russian bell choke έγραψε:Αν γνωριζει κανεις 2-3 μαρκες με μπαρουτι τεκνα η ειναι μονο γιααυτους που γεμιζουν ( ιδιογομωσις)

φιλε η λαμβρο φελτρο 34 ινε με τεκνα η σειρα τησ λεπρε ειναι με τεκνα η wing(alla estamatise na fkeni)
russian bell choke
Full Member

nike powder έγραψε:
russian bell choke έγραψε:Αν γνωριζει κανεις 2-3 μαρκες με μπαρουτι τεκνα η ειναι μονο γιααυτους που γεμιζουν ( ιδιογομωσις)

φιλε η λαμβρο φελτρο 34 ινε με τεκνα η σειρα τησ λεπρε ειναι με τεκνα η wing(alla estamatise na fkeni)
νασαι καλα φιλε ειπαν μου οτι ο εισαγωγεας μιας σιγκεκριμενις δεν θα φερη φετος και οσοι τες χρησιμοποιουσαν
πηραν βολτα τα μαγαζια και αγορασαν οτι εμεινε
Οπλο αδειο σκοτωνει.....ΠΑΝΤΑ........Oπλο γεματο σκοτωνει .......... καποτε...!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

παρα πολυ καλη ειναι η λαμπρο BITURBO me tecna
και η βικτορυ coturnice
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
russian bell choke
Full Member

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:παρα πολυ καλη ειναι η λαμπρο BITURBO me tecna
και η βικτορυ coturnice
νασαι καλα φιλε το ψαχνω
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Φίλε η σειρά KILLER TECNA είναι από της καλύτερες επιλογές για μένα, ΚΥΠΡΙΑΚΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ φυσίγγιο ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Για μενα η τεκνα ειναι μια καλη πυριτιδα ομως δεν εχω πιστει οτι εχει ο κατι τοσο ιδιαιτερο που να ρην προτιμουν τοσο πολυ.

Αν την.γεμισεις σωστα ναι ειναι καλη αλλα εχει και φυσιγγια με.τεκνα στην αγορα που ειναι χαλια για.μενα.

Το α1 το κατηγορουν οτι ειναι ασταθες. Εντουτις με 2,3 γομωσεις α1 εισαι καλυμμενος ολοχρονα. Και ειναι 3 φορες φτηνοτερο και πιο ξεκουραστο λογο χαμηλουερων γομωσεων
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
russian bell choke
Full Member

Athos 1978 έγραψε:Φίλε η σειρά KILLER TECNA είναι από της καλύτερες επιλογές για μένα, ΚΥΠΡΙΑΚΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ φυσίγγιο ;)
φιλε αθω μου ειπε και αλλος για κιλλερ τεκνα 36γρ που εχει κανει και δοκιμες δεν βρηκα ακομα στην λευκωσια μολις βρω θα παρω.παντως την κιλλερ 32γρ ταππα 12σκαι την παιζω ολη μερα τζικλα αν και νομιζω ειναι Α1 1.65 γεμισμα
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

russian bell choke έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Φίλε η σειρά KILLER TECNA είναι από της καλύτερες επιλογές για μένα, ΚΥΠΡΙΑΚΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ φυσίγγιο ;)
φιλε αθω μου ειπε και αλλος για κιλλερ τεκνα 36γρ που εχει κανει και δοκιμες δεν βρηκα ακομα στην λευκωσια μολις βρω θα παρω.παντως την κιλλερ 32γρ ταππα 12σκαι την παιζω ολη μερα τζικλα αν και νομιζω ειναι Α1 1.65 γεμισμα
Φίλε στην Λευκωσία θα βρεις στον Παμπο Ηρακλειδη.

Όσο για την 32 γρ τάπα 12, είναι D20 1,55 και είναι το αγαπημένο μου για ποφυσημα και όχι μόνο ;)
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Γνωρίζω 3 από την Victory έχουν tecna:

Super Coturnice (37 gr μονο *6)

Super Lepre (38gr μόνο *4)

Classic 36 γρ με φελλό (εν είμαι σίουρος σε τι νούμερα φκαίννει).

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”