πρεπει να χαλασε το gps τους για να ερτουν στην Κυπρο.Οπως του εγγλεζου προχτες που με σταματησε στο Κιτι και
λαλει μου εν κοντα η Δεκελεια?λαλω του εν κοντα θελεις αλλο 20 χλμ και τοτε τα μαθκια του και λαλει bloody hell fuckin gps brought me here
sotiris!129 έγραψε:φετος μυριζουμε τριονες
απολλον σας το ποστο μου !!!
τούτη η ιστορία πάει πολύ καιρό φέτος όμως δεν μου γλιτώνετε θα σας πω εγώ ποτε θα πάμε οι να μου πείτε πάμε τελευτές κυριακές γιατί γiok οι "τρυονες" . θα πάμε θα φάμε θα πιούμε και θα περάσουμε καλά και θα σας στήσω τσε στα καλά τα πόστα ατε μακάρι να ερτουν τσε ένας σας πω
sotiris!129 έγραψε:φετος μυριζουμε τριονες
απολλον σας το ποστο μου !!!
τούτη η ιστορία πάει πολύ καιρό φέτος όμως δεν μου γλιτώνετε θα σας πω εγώ ποτε θα πάμε οι να μου πείτε πάμε τελευτές κυριακές γιατί γiok οι "τρυονες" . θα πάμε θα φάμε θα πιούμε και θα περάσουμε καλά και θα σας στήσω τσε στα καλά τα πόστα ατε μακάρι να ερτουν τσε ένας σας πω
ε κουμπαρε εγω με φαι θελω με ποτο θελω !
Θελω τριονες στο πευκο !
Btw κανονισε εδοσα σου την περσυνη σεζον προβαδισμα και δεν την αξιοποιησες στες φραγκολινες ζιαμε που εκαταλαβες ... θα σου δοσω ακομα 2-3 εξωρμησεις φετος και μετα θα βαλω τον Λακη μεσα να οργωσει !
APOLLON_1 έγραψε: κανένα δειλινό θα το κτυπήσω πρωί δεν το βλέπω ήβρα "περτικους" και ένα τους δοκό μες τα αυτια
Γκουχου γκουχου!.!.!.!.! ενωπιον κεφαλης του σιηρου κλεφτικο..... κατι εταξες ρε μιτση εν τζαι ξιάννω , εχω μαρτυρες ...αν σε πειραξε το ποτο τζαι ειπες τα, ... αφου εν το τρβας ιντα το πιννεις??/
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
APOLLON_1 έγραψε: κανένα δειλινό θα το κτυπήσω πρωί δεν το βλέπω ήβρα "περτικους" και ένα τους δοκό μες τα αυτια
Γκουχου γκουχου!.!.!.!.! ενωπιον κεφαλης του σιηρου κλεφτικο..... κατι εταξες ρε μιτση εν τζαι ξιάννω , εχω μαρτυρες ...αν σε πειραξε το ποτο τζαι ειπες τα, ... αφου εν το τρβας ιντα το πιννεις??/
Ήμουν μάρτυρας
Αλλά Άνθιμε τα βουνά εν απότομα τζαμέ έννεν ισιοτόπια
Oute to poto me pirakse oute tpt eipame tha sas parw alla opws eipe kai o giatros en apotoma oi na foithite oso gia to pote opote thelete ektos pou tin proti kiriaki (kinito)