Δεν είναι στο κυνηγόκοσμο το πρόβλημα αλλά στην νοοτροπία γενικά του Κυπρέου. Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι είναι στο DNA των Κυπρέων η παραποθκιά τζιαι η μαφία. Που το πρώτο παράδειγμα ως το τελευταίο για οτιδήποτε θέμα θα δεις κάποιο που προσπαθεί να γελάσει του κόσμου ή του νόμου. Από κυβερνήσεις μέχρι τους απλούς ανθρώπους θα δεις παραδείγματα. Το ίδιο γίνεται τζιαι με το κυνήγι, τζιαι δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει η νοοτροπία του Κυπρέου επειδή ο νούρος του σιήλλου δεν ισιώνει λαλεί τζιαι η παροιμία. Η θήρα δεν μπορεί να είναι παντού. Π.χ εγώ πάω έναν τόπο έσιη τουλάχιστον 10 χρόνια στην τζιήκλα, ποττέ μου δεν είδα θήρα,έχει τζιαι περτιτζια τζιαμε, την περίοδο του φλεφάρη έβρισκα πολλά που εζευκαρώναν, θα μπορούσα να καθαρίσω το βουνό τζιαι ακόμα τζιαι να ενημερώναν την θήρα δεν θα ερκόταν διότι πολλά απλά δεν έχουν άτομα ή κάτσε εξήγα τους που ακριβώς είναι ο τόπος. Εδιάβαζα ένα άρθρο τζαι πλέον δεν θα κάμνουν περιπολίες λόγω του πόσα καύσιμα χρησιμοποιούν, θα πηγαίνουν σε μια ψηλή περιοχή τζιαι θα παρατηρούν που τζιαμέ.Anthimos έγραψε: Φίλε με βρίσκει συμφωνο αυτό που λές και το σκέφτουμε συχνα αλλα μετα και πάλι η φωνη της λογικής με βαζει σε τάξη.
Δεν ειναι δυσκολο εν βρασμω ψυχής να βρεθούμε 10 ατομα μαντραχαλοι να πάμε να καμουμε μια κρουση και να βγαλουμε 5 θρασείς λαθροθηρες απο μια απαγορευμενη , η να κλεισουμε το στομα σε διαφορους που ενω λαθροθηρουν και κάμουν αισχη ταυτοχρονα απειλουν θεους και δαιμονες μόλις τους ξεμπροστιασεις!
Το θεμα ειναι ..γιατι να καμω εγω την δουλεια που πληρωνω να κανουν αλλοι??? Επιπλεον η ασυδοσια εν τόσο βαθια ριζωμένη στο κυνηγόκοσμο που αν ας πουμε κυνηγας ποταμο της Περιστερωνας ( παραδειγμα) σιγουρα υπάρχουν 5 αμπαλατοι που σε ειδαν οτι εκαμες 8-10 πουλια με την αξια σου και την μαγκια σου και θα ερτουν να μπουν στην απαγορευμένη να σου την σπάσουν ...επειδη εν το χωριο τους και εισαι ξενος, επειδη εν δειλοι και αναξιοι και ο μονος τροπος να νιωσουν αρσενικοι ειναι να πανε να λαθροθηρησουν και να πανε στο καφενε να χουμιστουν για να πιασουν αξία!!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
- spyrosspyrou851
Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Μετα διερωτασε ρε Baikal γιατι τα βαλλω μαζι σου. Δηλαδη εσυ εκαταλαβες οτι ο Γιατρος εγραψε οτι εγραψε για σενα;;;;;BAIKAL 1980 έγραψε: αλλα οπως λεει ο Γιατρος...εμας μας νοιαζει μονο η καρπωση...γιαυτο και μειναμε εκει οπως τα αρνια να βλεπουμε τις φασσες να αποδεκατιζονται χωρις να ριχνουμε εμεις ουτε ενα φυσιγγι...απλα για να μην υπαρξουν χειροτερα...
αυτοι ειμαστε Γιατρε μου...οι κρεατοσυλλεκτες που κυνηγαμε ολοχρονα τη φασσα...που μετα τις πρωτες εξορμησεις θες κυαλια να την δεις...και υδροβια σε μια χωρα που δεν υπαρχουν...και απλα ριχνουμε 5 φυσιγγια σε αυτα το χρονο...
Επειδη εισαι απο Λαρνακα και εγω το ιδιο, θα αποδεκτο την προταση που εκανε καποιος συναδελφος (νομιζω ο συντροφος σου) για καφε. Πρεπει να πουμε δυο κουβεντες φιλικες απο κοντα.
αμα κανεις ενα ποστ...πουκατω που τα ποστς καποιων αλλων...αν δεν αναφερεσε σε αυτους καλυτερα να το τονιζεις...ενε μονο εγω που το καταλαβα τουτο φιλε μου...εν πρεπει να ξεχνουμε οτι ειμαστε ουλοι με ενα πληκτρολογιο...ακουστηκε πολλες φορες τουτη η ατακα περι κρεατοσυλλογη...istriano ® έγραψε:Μετα διερωτασε ρε Baikal γιατι τα βαλλω μαζι σου. Δηλαδη εσυ εκαταλαβες οτι ο Γιατρος εγραψε οτι εγραψε για σενα;;;;;BAIKAL 1980 έγραψε: αλλα οπως λεει ο Γιατρος...εμας μας νοιαζει μονο η καρπωση...γιαυτο και μειναμε εκει οπως τα αρνια να βλεπουμε τις φασσες να αποδεκατιζονται χωρις να ριχνουμε εμεις ουτε ενα φυσιγγι...απλα για να μην υπαρξουν χειροτερα...
αυτοι ειμαστε Γιατρε μου...οι κρεατοσυλλεκτες που κυνηγαμε ολοχρονα τη φασσα...που μετα τις πρωτες εξορμησεις θες κυαλια να την δεις...και υδροβια σε μια χωρα που δεν υπαρχουν...και απλα ριχνουμε 5 φυσιγγια σε αυτα το χρονο...
Επειδη εισαι απο Λαρνακα και εγω το ιδιο, θα αποδεκτο την προταση που εκανε καποιος συναδελφος (νομιζω ο συντροφος σου) για καφε. Πρεπει να πουμε δυο κουβεντες φιλικες απο κοντα.
...οποτε θελεις φιλε μου τζαι οσες κουβεντες θελεις να πουμε....αλλα εν ειμαι που Λαρνακα!

Λευκωσια μινησκω...οποτε βρεθεις κατω πε μου...αλλα για καφε εν ξερω...ταξετε μου φαι!!!

Μεν επιμενεις για αυτα που εγραψε ο γιατρος. Τα περισσοτερα ατομα δαμεσα τον γνωριζουν προσωπικα και θα σε διαβεβαιωσουν οτι εχεις 100% λαθος.
- Γιατρός
- Full Member
...υπαρχουν και ατομα που δεν σας γνωριζουν ομως...και οι ειρωνιες φυσικα και θα παρεξηγηθουν...οπως εσυ με παρεξηγησες απο την αρχη....ετσι και γω...σημερα μια χαρα ισια μιλησες και βλεπεις πως αμεσως το κλιμα ειναι πιο ηρεμο...οπως βλεπεις....κανεις δεν εχει να χωρισει με κανενα τιποτα...παρα μονο το ιδιο παθος!istriano ® έγραψε:Μεν επιμενεις για αυτα που εγραψε ο γιατρος. Τα περισσοτερα ατομα δαμεσα τον γνωριζουν προσωπικα και θα σε διαβεβαιωσουν οτι εχεις 100% λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 14 Οκτ 2013, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατρός έγραψε:Ξαναδιάβασε τι έγραψα βαικαλ πεζουνοκυνηγιέ
...Γιατρε μου ε να με πιαει η πιεση....δες τι εγραψες : Χαρτούτσιες άμπατζε μου φύει και όπλα αψόσκαα άμπατζε μου φύει...και μετα παλι ενα ποστ στην ενοτητα με τα φυσιγγια αφου εδειξα τι αγορασα(Remigton-rio...ακριβα φυσιγγια)....ε πως να το παρω???
anw δεν τιθεται θεμα και το δεχομαι αφου μ το λες πως δεν ειναι για μενα...και απολογουμαι αλλα μετα απο την ολη ενταση ηταν ευκολο να παρεξηγηθεις...
αλλα αμα με ξαναπεις πεζουνοκυνηγο...μεν εσιεις ξανα παραπονο!!!

- Γιατρός
- Full Member
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Χριστός και απόστολος ήνταλως τα εσύνδεσες με τις remington rio εγώ εννά σπάσωBAIKAL 1980 έγραψε:Γιατρός έγραψε:Ξαναδιάβασε τι έγραψα βαικαλ πεζουνοκυνηγιέ
...Γιατρε μου ε να με πιαει η πιεση....δες τι εγραψες : Χαρτούτσιες άμπατζε μου φύει και όπλα αψόσκαα άμπατζε μου φύει...και μετα παλι ενα ποστ στην ενοτητα με τα φυσιγγια αφου εδειξα τι αγορασα(Remigton-rio...ακριβα φυσιγγια)....ε πως να το παρω???
anw δεν τιθεται θεμα και το δεχομαι αφου μ το λες πως δεν ειναι για μενα...και απολογουμαι αλλα μετα απο την ολη ενταση ηταν ευκολο να παρεξηγηθεις...
αλλα αμα με ξαναπεις πεζουνοκυνηγο...μεν εσιεις ξανα παραπονο!!!
Εσείς μιλούσατε για περιοδικά και μίλησε και ο Πανίκος για το τέλος
Εγώ ανάφερα ότι το παίζε κουμπάρε ώσπου έσιη εννά σύρνουμε 'ιτς οβερ'
Αν υπάρχει άλλος που κατάλαβε το ίδιο να τον κατονομάσεις

Αν ακούσω ξανά την λέξη σύντροφος δαμέσα εφάτετην

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Γιατρός έγραψε:Χριστός και απόστολος ήνταλως τα εσύνδεσες με τις remington rio εγώ εννά σπάσω Εσείς μιλούσατε για περιοδικά και μίλησε και ο Πανίκος για το τέλος Εγώ ανάφερα ότι το παίζε κουμπάρε ώσπου έσιη εννά σύρνουμε 'ιτς οβερ' Αν υπάρχει άλλος που κατάλαβε το ίδιο να τον κατονομάσειςBAIKAL 1980 έγραψε:...Γιατρε μου ε να με πιαει η πιεση....δες τι εγραψες : Χαρτούτσιες άμπατζε μου φύει και όπλα αψόσκαα άμπατζε μου φύει...και μετα παλι ενα ποστ στην ενοτητα με τα φυσιγγια αφου εδειξα τι αγορασα(Remigton-rio...ακριβα φυσιγγια)....ε πως να το παρω??? anw δεν τιθεται θεμα και το δεχομαι αφου μ το λες πως δεν ειναι για μενα...και απολογουμαι αλλα μετα απο την ολη ενταση ηταν ευκολο να παρεξηγηθεις... αλλα αμα με ξαναπεις πεζουνοκυνηγο...μεν εσιεις ξανα παραπονο!!!Γιατρός έγραψε:Ξαναδιάβασε τι έγραψα βαικαλ πεζουνοκυνηγιέΑν ακούσω ξανά την λέξη σύντροφος δαμέσα εφάτετην
![]()
...ενα λεπτο να φωναξω του συντροφου μου να σου πει....

τζαι κανονησε να μεν την φαω με remington!!!

- Savvas
- Full Member
Ρε Γιατρέ, αν εν κακό και ξόριστω, έχω και γω τουντο προβλήμα με τους "συντρόφους". Ατε να δούμε, έχεις κανένα γιατρικό...
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.