ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
-
- Full Member
Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL
μια απωρια ρε παιδια το victory 36gr ποσα bar βγαζει?
...φιλε μου αν ειναι για την πρασινη που λες βγαζει 590 bars με πυριτιδα PSB2...πολυ καλο φυσιγγι και το baikal μου το λατρευειfillandos έγραψε:μια απωρια ρε παιδια το victory 36gr ποσα bar βγαζει?

-
- Full Member
μα μονο ρε φιλε εισαι απολυτα σιγουρος? κατι ακομα ρε παρεα τα φυσιγγια λαμβρο καμνουν για δικαννα σε ρωτω γιατι σημερα πηγα να αγορασω και βρηκα μια λιστα που εγραφε μονο ενα ειδος φυσιγγιου καταλληλο για δικαννα τα υπολοιπα δεν εγραφαν ετσι παρατηρησα οτι φκαλουν υψηλες πιεσης 750-850 bar θα εχω καποιο προβλημα αν τα πεξω? 

-
- Full Member
μπορει να ειναι μονο για καραμπινες φιλε ι μηπως κανω λαθος 

- spyrosspyrou851
Αλήθεια/ψέματα το δευτεράκι της Victory έτσι λαλεί:fillandos έγραψε:μα μονο ρε φιλε εισαι απολυτα σιγουρος? κατι ακομα ρε παρεα τα φυσιγγια λαμβρο καμνουν για δικαννα σε ρωτω γιατι σημερα πηγα να αγορασω και βρηκα μια λιστα που εγραφε μονο ενα ειδος φυσιγγιου καταλληλο για δικαννα τα υπολοιπα δεν εγραφαν ετσι παρατηρησα οτι φκαλουν υψηλες πιεσης 750-850 bar θα εχω καποιο προβλημα αν τα πεξω?
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... hp?id=1761
μια χαρα καμνουν για δικαννα ρε παιθκια...φυσικα εγω αν και στην αρχη ειπα να τα δοκιμασω μετα εμετανιωσα...στο θεμα της πιεσης κατι εξηγησε ενας φιλος στην ενοτητα με ιδιογομωση...recoil η κατι...απλα προσπαθηστε να μεν ζαλιστητε που ε να το θκιαβασετε!!! 

- loukas_loux
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΑΙΚΑΛ ΤΟ ΙΖ27 ΝΑΜΠΟΥ ΛΑΛΕΙ? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΟΠΛΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ 300ΕΥΡΑ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΝΩ. ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΕΞΟΛΚΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΓΝΩΜΕΣ? ΝΑΙ- ΟΧΙ?
BROWNING the best there is....
-
- Full Member
φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου! 

-
- Full Member
ειναι φτηνα οπλα τα μπαικαλ καμωμενα σιγουρα με φτηνα υλικα...... ΟΜΩΣ εχουν ενα μεγαλο προτερημα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΝΗ και γιαυτο εχει καλα σκοτωματα με λιγες ιδιοτροποιες στα φυσιγγιαfillandos έγραψε:φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου!

εγω δεν εχω μπαικαλ αλλα τα ειδα σε δραση πολλες φορες

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ειναι φτηνα οπλα τα μπαικαλ καμωμενα σιγουρα με φτηνα υλικα...... ΟΜΩΣ εχουν ενα μεγαλο προτερημα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΝΗ και γιαυτο εχει καλα σκοτωματα με λιγες ιδιοτροποιες στα φυσιγγιαfillandos έγραψε:φιλε λουκα απλα και ωραια ενα μεγαλο ΝΑΙ παρα την χαμηλη του χρηματικη αξια ειναι πολυ καλο κυνηγετικο οπλο πιαστο φιλε μου και θα με θυμηθεις εγω αγορασα το baikal mp27-1c-em 28ιντζες καβαλλουρι πολυτσοκ μονοσκανδαλο με αυλους 18,4 φιλε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απιστευτα πεξιματα που δεν το περιμενα ποτε μου!![]()
εγω δεν εχω μπαικαλ αλλα τα ειδα σε δραση πολλες φορες
..χα...γατακια...αγοραζεις Baikal...σημαινει : αγοραζεις ατσαλι...και οχι φρου φρου και αρωματα...
@φιλε μου που ρωτας για το ΙΖ27 αν εβρεις 2...παρε και τα 2!!!!