REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR
- πανικος
Re: REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR
Αν ψηνουν και καφε και ριχνουν τα πουλια καθαρισμενα απο τα φτερα μπορει να τα αγοραζα με ετσι τιμη 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:Αν ψηνουν και καφε και ριχνουν τα πουλια καθαρισμενα απο τα φτερα μπορει να τα αγοραζα με ετσι τιμη
..τον καφε καμνω σου τον εγω πανικο μου...!

....κοιτα...μετα τις πρωτες 2-3 εξορμησεις αρχιζουν τα δυσκολα...πολυ λιγα πουλια και αν σου δωσουν ευκαιρια θα τα ντουφεκισεις απο 30-50 μετρα....δηλ ατε να χτυπησεις στην καλυτερη 3-4 πουλλια...πολυ σπανια μπορει να δωσει κανενα μπασιμο πανω σου και να παιξεις αρκετα παραπανω...σπανια ομως....οποτε τα φυσιγγια που θα ριξεις ειναι ελαχιστα...και αν μου δωσουν εστω και 10 μετρα ωφελιμο βεληνεκες...τοτε εγω ειμαι ευχαριστημενος...γιατι στα 30 μετρα αν και ακουγεται καπως κοντινη αποσταση εν δεν φαει καλα τη σιηπεθκια η φασσα...τοτε ε να παει να πεσει κατεχομενα!
Πανικος Setter έγραψε:με έτσι τιμή γοράζω 4 κιλά αρνί , αν εν προσφορα μπορεί τζάι 5![]()
φίλε ConstantinosH έχεις προσωπικό μήνυμα
..ε να του παραγγειλεις 5-6 πακετα???

- canastas
- Full Member
όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω 

THE BEST THERE IS
canastas έγραψε:όντως είναι πάρα πολύ ακρίβες... εντα εννα βλέπω την φάσσα και εννα λυπούμε να τις σίρω
..ενας λογος παραπανω να παιζεις μονο σε λογικη αποσταση!!!!

- virtualgreek
- Moderator
Μικροπράγματα!BAIKAL 1980 έγραψε:canastas έγραψε:Φίλε BAIKAL 1980 πόσα κοστίζει το πακέτο...???
...φιλε μου το βρισκεις απο 25-28 ευρω....
Θα παραγγείλω 2 κάσιες! Μια για μένα και μια να δώσω και του Γιατρού να έχει μέσα στο καινούργιο Cayenne.
Πάει σου πολλά Γιατρέ μου! Βάλε και ένα TowBox να σέρνεις και κάμποσους υποψήφιους ασθενείς που θα μαζεύεις από το βουνό!!!

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
ΦΙΛΟΙ
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ 'ΠΟΥΛΗΣΩ' ΚΑΤΙ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΕΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ 'ΠΟΥΛΗΣΩ' ΚΑΤΙ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΕΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Γιατρός
- Full Member
REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR
Παιδιά εγώ είμαι έτοιμοςvirtualgreek έγραψε:Μικροπράγματα!BAIKAL 1980 έγραψε:canastas έγραψε:Φίλε BAIKAL 1980 πόσα κοστίζει το πακέτο...???
...φιλε μου το βρισκεις απο 25-28 ευρω....
Θα παραγγείλω 2 κάσιες! Μια για μένα και μια να δώσω και του Γιατρού να έχει μέσα στο καινούργιο Cayenne.
Πάει σου πολλά Γιατρέ μου! Βάλε και ένα TowBox να σέρνεις και κάμποσους υποψήφιους ασθενείς που θα μαζεύεις από το βουνό!!!![]()
![]()
![]()
Σ.
Στείλτε μου 2-4 να τις δοκιμάσω απλώς δεν θέλω να επηρεάσω τους μητρικούς πληθυσμούς

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- andreasana210326
range rover sport??......o εξοπλισμος πισω πραγματικα απι8ανος......αλλα και το cayenne μετατρεπετε γιατρε.. 

- Γιατρός
- Full Member
Αντρέα μου αυτό το έχω για το ενδημικό μόνονandreasana210326 έγραψε:range rover sport??......o εξοπλισμος πισω πραγματικα απι8ανος......αλλα και το cayenne μετατρεπετε γιατρε..

Είναι μια συνεργασία της range rover με την holland&holland

Κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;