ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Και για να κινείται το τοπικ, για γράψτε τι βυσματα δουλεύετε και απο που τα παίρνετε, όπως επίσης τι πυριτιδες έχετε, κυρίως όμως τις παλιές διότι προσωπικά με εντυπωσιάζουν και προσπαθώ να βρω όσες περισσότερες μπορώ.
Μερικά φυσιγγια σε χάρτινο, με παραδοσιακή λυπασμενη και κάποια απο τις παλιές θρυλικές πυριτιδες με μια καλη παραδοσιακή συνταγή, ειναι το παν για εμένα.
Μερικά φυσιγγια σε χάρτινο, με παραδοσιακή λυπασμενη και κάποια απο τις παλιές θρυλικές πυριτιδες με μια καλη παραδοσιακή συνταγή, ειναι το παν για εμένα.
-
- Full Member
andreas78 έγραψε:Και για να κινείται το τοπικ, για γράψτε τι βυσματα δουλεύετε και απο που τα παίρνετε, όπως επίσης τι πυριτιδες έχετε, κυρίως όμως τις παλιές διότι προσωπικά με εντυπωσιάζουν και προσπαθώ να βρω όσες περισσότερες μπορώ.
πυριτιδεσ που εχω...
1)s4
2)c7
3)gm3
4)socol
5)kwropatoua(lio)
6) gp(lio)
7) as
8) polla lio A1(to pallio)
9)psb2(en m areski edokamuto)
10)206v
-
- Full Member
Πυρίτιδες
D20
206S
PSB2
Tecna
A0
Βύσματα
Κυνηγετικά:
B&P
Gualandi Dispersante
Couvette + Diana Fiber
Σκοπευτικά:
Victory
Kylili
D20
206S
PSB2
Tecna
A0
Βύσματα
Κυνηγετικά:
B&P
Gualandi Dispersante
Couvette + Diana Fiber
Σκοπευτικά:
Victory
Kylili
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Φίλε Nike, πολύ ωραία η Sokol, αλλα εξίσου καλή και η ρωσική έκδοση της, γέμισε τις με μέτρο και σε εκλεκτά θηράματα για να έχεις όσο περισσότερο καιρό μπορεις, ειναι δυσεύρετες.
Την S4 και επιδή σε εχω πάρει λίγο απο φόβο...
...ελπίζω να μην την βαρυφορτώνεις σαν τις άλλες διοτι ειναι πολυ εκρηκτική...
Στο κυνηγι σπάνια βάζω βυσματα, αλλα στο σκοπευτήριο δοκιμάζω απο όλα τα κύρια ιταλικά, έτσι για να δημιουργήσω κάποια άποψη και τα παίρνω απο τον Πανίκκο Σολομονίδη, σε πολυ καλές τιμές.
Βυσματα αμερικάνικα, εποχής για χαρτινους καλυκες.
Μαλλινες εποχής, σχεδόν όλων των τύπων.
Κετσέδες Eley (Kleena wad)
Purgotti.
Diana
Πυριτιδες σταθερές:
D20SE
206S
Πυριτιδες παλιές.
Nobel 78
Nobel 64
Rottweil Germany
Vectan D10
Sokol Bulgaria
Την S4 και επιδή σε εχω πάρει λίγο απο φόβο...

Στο κυνηγι σπάνια βάζω βυσματα, αλλα στο σκοπευτήριο δοκιμάζω απο όλα τα κύρια ιταλικά, έτσι για να δημιουργήσω κάποια άποψη και τα παίρνω απο τον Πανίκκο Σολομονίδη, σε πολυ καλές τιμές.
Purgotti.
Diana
Πυριτιδες σταθερές:
D20SE
206S
Πυριτιδες παλιές.
Nobel 78
Nobel 64
Rottweil Germany
Vectan D10
Sokol Bulgaria
-
- Full Member
andreas78 έγραψε:Φίλε Nike, πολύ ωραία η Sokol, αλλα εξίσου καλή και η ρωσική έκδοση της, γέμισε τις με μέτρο και σε εκλεκτά θηράματα για να έχεις όσο περισσότερο καιρό μπορεις, ειναι δυσεύρετες.
Την S4 και επιδή σε εχω πάρει λίγο απο φόβο...![]()
...ελπίζω να μην την βαρυφορτώνεις σαν τις άλλες διοτι ειναι πολυ εκρηκτική...
Purgotti.
Diana
Πυριτιδες σταθερές:
ενηξερω πιαν σοκολ εχω.. ανεν η πoλονεζικη η καπια αλλη. σ4 1.45 *32 με το πασκερι σταθερη χαρτουτσια
D20SE
206S
Πυριτιδες παλιές.
Nobel 78
Nobel 64
Rottweil Germany
Vectan D10
Sokol Bulgaria
nike powder έγραψε:ενηξερω πιαν σοκολ εχω.. ανεν η πoλονεζικη η καπια αλλη. σ4 1.45 *32 με το πασκερι σταθερη χαρτουτσια
Η Sokol Poland, ειναι γκρίζα παραλληλογραμμα λεπτά φύλλα και είχαν μια μικρή κιτρινάδα, η ρωσική και βουλγαρική έκδοση ειναι πράσινα φύλλα, όπως και η πολωνεζικη Kwropatwa, βασικά όλες αυτές ειναι πανομοιότυπες με την Sokol Poland.
-
- Full Member
σιμενη εμενα εν η ροσσικη η βουλγαρικη και το κουρουπατουα εν πρασινο σκουροandreas78 έγραψε:nike powder έγραψε:ενηξερω πιαν σοκολ εχω.. ανεν η πoλονεζικη η καπια αλλη. σ4 1.45 *32 με το πασκερι σταθερη χαρτουτσια
Η Sokol Poland, ειναι γκρίζα παραλληλογραμμα λεπτά φύλλα και είχαν μια μικρή κιτρινάδα, η ρωσική και βουλγαρική έκδοση ειναι πράσινα φύλλα, όπως και η πολωνεζικη Kwropatwa, βασικά όλες αυτές ειναι πανομοιότυπες με την Sokol Poland.
Φίλε και οι τέσσερις πυριτιδες ειχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους και με τις μυδαμινες ποσότητες που βρίσκουμε δεν είμαστε σε θεση να δημιουργησουμε σωστή αποψη.
Γέμισε και τις δυο στο 1.75/32 με μαλληνη και θα τις απολαύσεις.
-
- Full Member
η σοκολ για το περτικκο εν μου λαλει εν καλη εδοκιμασα την μονο στη τσικλα και αρεσεμου 1.65*32 αλλα εν τησ εχω τοση εμπιστοσηνη οσο την σ4 η την α1 γιαφτο εν την εγεμοσα για το περτικοandreas78 έγραψε:Φίλε και οι τέσσερις πυριτιδες ειχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους και με τις μυδαμινες ποσότητες που βρίσκουμε δεν είμαστε σε θεση να δημιουργησουμε σωστή αποψη.
- RELOADER S
- Full Member
ΤΗΝ Α1 ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ? ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ?