ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14
- APOLLON_1
Re: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ PROOULA ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PARTY. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 

EPANIEL POWER
- canastas
- Full Member
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΑ 2013-14
Παντος παιδια απο οτι ακουω και βλεπω απο δικες μας εξορμησεις πολυ χαλια μαυρα φαινονται τα πραματα φετος
THE BEST THERE IS
- sotiris!129
εχει ακομα 1 μηνα ρε κουρκαρε ...APOLLON_1 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ PROOULA ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PARTY. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
εμεις σημερα βρηκαμε 1 μπροστινο ποδι λαγου ... οτι απεμεινε απο το παρτι της αλεπους !
μαλαη απο λαγο 0
και παντου περιτοματα αλεπους και φτερα απο κοτες που μαζεβουν απο γειτονικες μαντρες !
στην ιδια περιοχη πρην 2 χρονια πρως το τελος της σεζον ο σκυλος μου εκανε για 200 μετρα απορτ νεκρα περδικια 1-2 ημερων (αγρια δεν εχει κλουβα η περιοχη) καλεσα το ταμειο θηρας γιατι ημουν μονος στην περιοχη καλα καλα δεν ειχε ξημερωσει και υποψιαστικα αρρωστια !
μαζεψα τα περδικια και τα πηγα στο ταμειο θηρας !
οκ τελικα ηταν μια αρσενηκια αλεπου που επνιγε τα περδικια και τα αφηνε γυρο απο την φωλια της για να προσελκυσει και να δειξει στα θηλικα πως ειναι καλος κυνηγος μιας και πλησιαζε η αναπαραγωγη τους !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- KALLITZIA
- Full Member
1 2 lagous se επιτρεπόμενεςπεριοχες επαρχιας λευκωσιας αρα αφτοι οι λαγοι τοις προτες 2 εξορμισης θα εξαφανιστούν και αφτοι
Τα ιδια καθε Σαββατοκύριακο 

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- APOLLON_1
Η ΑΠΟΦΑΣΗ "ΕΦΚΙΚΕ" ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΒΡΕΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑsotiris!129 έγραψε:εχει ακομα 1 μηνα ρε κουρκαρε ...APOLLON_1 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ PROOULA ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PARTY. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
εμεις σημερα βρηκαμε 1 μπροστινο ποδι λαγου ... οτι απεμεινε απο το παρτι της αλεπους !
μαλαη απο λαγο 0
και παντου περιτοματα αλεπους και φτερα απο κοτες που μαζεβουν απο γειτονικες μαντρες !
στην ιδια περιοχη πρην 2 χρονια πρως το τελος της σεζον ο σκυλος μου εκανε για 200 μετρα απορτ νεκρα περδικια 1-2 ημερων (αγρια δεν εχει κλουβα η περιοχη) καλεσα το ταμειο θηρας γιατι ημουν μονος στην περιοχη καλα καλα δεν ειχε ξημερωσει και υποψιαστικα αρρωστια !
μαζεψα τα περδικια και τα πηγα στο ταμειο θηρας !
οκ τελικα ηταν μια αρσενηκια αλεπου που επνιγε τα περδικια και τα αφηνε γυρο απο την φωλια της για να προσελκυσει και να δειξει στα θηλικα πως ειναι καλος κυνηγος μιας και πλησιαζε η αναπαραγωγη τους !

EPANIEL POWER
-
- Full Member
Αγια Μαρινα των Κελοκαιδαρων στην Παφο την περασμενη εφτομα ειβρα και εγω περιπου 20-25 περτικους φαιμενους τζε καμποσα τσαππισματα τους αλουπους. Εν παει αλλον η καταστασηAPOLLON_1 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ PROOULA ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PARTY. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
- ANTROS BREDA
Χαλιά τα πράγματα σε περιοχή που κυνηγώ 1ην Κυριακή εδώ και 10 χρόνια το πιο λιο που έβλεπα 4-5 λαγούς τώρα 2 σήκωσα με χίλια ζορκα! Για τα κοτόπουλα εν θα πω τπτ άπλα αν είχα σκύλο που να τα πιάνει θα έπιανα καμία δεκάρκα ζωντανά! 2 περίπτωσης εκουντισα τα με το πόδι μου για να πετασουν!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- sotiris!129
ενθαρρυντικα μυνηματα στο σημερηνο εκπαιδευτικο που και λογικα θα ειναι τελικα το τοπος που θα κανω την πρωτη μου κυνηγετικη εξωρμηση !
υπερβολικα αρκετα τα περδικια
σε αρκετες περιπτωσεις ειδα φασσες
φενεται να εχει και λαγους η περιοχη
και στoυς προποδες Francolinus francolinus
υπερβολικα αρκετα τα περδικια
σε αρκετες περιπτωσεις ειδα φασσες
φενεται να εχει και λαγους η περιοχη
και στoυς προποδες Francolinus francolinus

- marios10
- Full Member
Το πρωτο μας μελημα ειναι να παρακαλουμε να βρεξει..
Οντος ειδα και εγω την προηγουμενη κυριακη πολλα αυξημενα τα περδικια στο τοπο που κυνηγουμε πολλα χρονια ηδα και κατω χαμηλα ενα ζεγαρι φραγκολινες...Λαγο ουτε ειδαμεν...
Η αποψη ειναι οτι ενθαρυντικα τα μυνηματα για το φτερωτο τωρα ομως θα δειξη αν αντεξουν ως την πρωτη κυριακη για εχουν απο παντου απειλες.....
Την κυριακη εν η τελεφταια για εκπαιδευικο?????

Οντος ειδα και εγω την προηγουμενη κυριακη πολλα αυξημενα τα περδικια στο τοπο που κυνηγουμε πολλα χρονια ηδα και κατω χαμηλα ενα ζεγαρι φραγκολινες...Λαγο ουτε ειδαμεν...
Η αποψη ειναι οτι ενθαρυντικα τα μυνηματα για το φτερωτο τωρα ομως θα δειξη αν αντεξουν ως την πρωτη κυριακη για εχουν απο παντου απειλες.....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- sotiris!129
μα εχω και εγω τουτι την απορια ... ως ποτε παλικαρια ?marios10 έγραψε:Το πρωτο μας μελημα ειναι να παρακαλουμε να βρεξει..![]()