ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
Marinos
Full Member

Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από Marinos »

Πότε κυκλοφορά το καινούριο??
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μέχρι το Σαββατοκυρίακο υπολογίζουμε να είανι στα περίπτερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

admin έγραψε:Μέχρι το Σαββατοκυρίακο υπολογίζουμε να είανι στα περίπτερα
Για τους συνδρομητές, πότε θα τα στείλετε;
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

΄Παρασκευή θα ταχυδρομηθεία απο εκεί ακι πέρα εξαρτάτε απο το ταχυδρομείο
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

admin έγραψε:΄Παρασκευή θα ταχυδρομηθεία απο εκεί ακι πέρα εξαρτάτε απο το ταχυδρομείο
Εκατάλαβα, θα το θκιεβάζω ξημερώματα της 1ης Κυριακής :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο φίλε Άριστε, και έλεγα να σε ρωτήσω ψες στην έκθεση και ξέχασα....
Ωραίες οι συνταγές στο βιβλιαράκι και το cover ομως γάντι!!! Ευχαριστώ!! :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Το περιοδικό δεν το διάβασα ακόμα αλλα το DVD ρε παιθκιά εν πολλα δυνατό. Μπράβο σας!

Πρέπει να ήταν αξέχαστη εμπειρία για εκείνους που ταξίδεψαν στη Σερβία
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας βοήθησαν με την έκδοση
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Πανικο μου καταλαβα για ποιο περιοδικο λες...και αν επιτρεπεται στο φορουμ να πουμε και μεις την αποψη μας θελω να πω τα εξης...σταματατε ρε φιλε επιτελους αυτες τις διαμαχες...σιγουρα οπως και σε καθε δουλεια υπαρχει ο ανταγωνισμος...και με τον ενα η τον αλλο τροπο ο καθε ενας δουλευει για το δικο του συμφερον....δεν ειναι ομως ωραιο ουτε προς τους αναγνωστες ουτε προς κανενα να βλεπει τετοια...το αν ο αλλος εβαλε ταδε εξωφυλλο (σωστο-λαθος) δικαιωμα του και αυτος πιστευει πως ετσι ειναι πιο ομορφη η βιτρινα του περιοδικου του....οπως και σεις πιστευετε πως ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα ενα πιο λιτο εξωφυλλο....η δουλεια σας και η αγαπη σας για αυτο που κανετε φαινεται...και εσεις και οι αλλοι που ασχολουνται...μπορεις τωρα φυσικα να πεις ειμαι βαλτος...δεν ειμαι φιλε μου...και φυσικα και γνωριζω το παιδι( το εχω ξανααναφερει στο Μαρινο) απο το αλλο περιοδικο και τυχαινει να ειμαστε και φιλοι και δεν εχω κανενα προβλημα να το πω εδω και δημοσια...μαζι ξεκινησαμε τα κυνηγια στο λαγο και μεσα απο τις κλαππες που παθαμε μαθαμε και κυριως ο συγκεκριμενος ξοδεψε πολλα λεφτα ωρες και κοπο για να μαθει 2 πραγματα περισσοτερο απο τον μεσο λαγοκυνηγο και σε θεματα κυνηγιου και σε θεματα σκυλων...αυτο το λεω γιατι μαζι κυνηγουσαμε μερα-νυχτα τα βουνα της πιτσιλιας με 2 σκυλους...οπως και αυτος...ετσι και σεις αποκτησατε εμπειρια....φαινονται οι γνωσεις σας ομορφα διατυπωμενες στα περιοδικα σας και προσφερεται και σε μας τη δουλεια σας που μας δινει ευχαριστηση και λιγη ξεκουραση στην δυσκολη καθημερινοτητα μας...ας σταματησει επιτελους αυτη η κοντρα και ας συνεχισεται ολοι να κανετε την πολυ ομορφη δουλεια που μας προσφερεται τοσο καιρο...και σαν ανταμοιβη ειμαστε οι πρωτοι που τρεχουμε να αγορασουμε τα περιοδικα σας και να δουμε τα dvd...

αν νομιζεται οτι αυτη μου η τοποθετηση ειναι εσκεμενη εχετε καθε δικαιωμα να με διαγραψεται απο το φορουμ...δεν ειναι ομως φιλε μου και απλα λεω δημοσια καποια πραγματα που βλεπω...

και αν περπαταει και η γνωμη ενος κοινου αναγνωστη...βαλτε ρε παιδια και μια μικρη ενοτητα και για μας τους ορκισμενους φασσαριδες και σε χειμωνιατικες εκδοσεις...σπανια βλεπουμε και μεις αυτο που αγαπαμε σε εκδοσεις που τρεχουν την περιοδο του ενδυμικου...και σιγουρα τα πιο ωραια κυνηγια φασσας γινονται το χειμωνα...!!!!!
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

BAIKAL 1980 έγραψε:αυτο το λεω γιατι μαζι κυνηγουσαμε μερα-νυχτα τα βουνα της πιτσιλιας με 2 σκυλους...
Της νυκτας τα καμωματα ειναι για τους λεβεντες ;) ;)
BAIKAL 1980 έγραψε:αν νομιζεται οτι αυτη μου η τοποθετηση ειναι εσκεμενη εχετε καθε δικαιωμα να με διαγραψεται απο το φορουμ...δεν ειναι ομως φιλε μου και απλα λεω δημοσια καποια πραγματα που βλεπω...
Ελεος πλεον μαζι σου. Μεσα σε ενα μηνα εγραψες 10 φορες να σε διαγραψουν, το φορουμ ειναι για λιγους κτλ. Διαγραφου μονος σου να τελιωνουμε. :cry: :cry: :cry:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”